Michael Scofield
Można to zrozumieć dwojako rękę że w sensie rękę, albo rękę w sensie małżeństwo. Ale musicie sie spieszyć bo ta dziwka robi wam konkurencje.
John Abruzzi
ja nie muszę brać ślubu byle był ze mnąAnia1991_ck pisze:rękę w sensie małżeństwo
Ania1991_ck pisze:ta dziwka robi wam konkurencje.
Michael Scofield
No oczywiście, ale on jest bezpłodny i woli pakiecik matka z pociechami

C-Note
to ja urodze dzieci, nieważne kto będzie ojcem 
Michael Scofield
ha...tylko nie Lincoln przypadkiem bo będę zła bardzo zła

John Abruzzi
w czwartek rodzę wirtualne dzieckoAnia1991_ck pisze:matka z pociechami
Michael Scofield
pewnie że może być teraz to juz będziesz pierwsza dama.......

John Abruzzi
no to cudownieAnia1991_ck pisze:teraz to juz będziesz pierwsza dama.......![]()
![]()
![]()
Mahone
Cooo proszę..??? xD A ja, jako iż jestem nieletnia, mogę dołączyć do rodzinki jako zaadoptowane dziecko xD*Madziula* pisze:w czwartek rodzę wirtualne dziecko
John Abruzzi
tylko pod warunkiem, że nie będziesz podrywać Teddy'egoAlexxa pisze:A ja, jako iż jestem nieletnia, mogę dołączyć do rodzinki jako zaadoptowane dziecko xD
C-Note
ja mu urodze takie prawdziwe
choćby jutro 
Mahone
Hmm xD. A jak on zacznie.. ? xD W końcu znamy jego słabość do o wiele młodszych od siebie
...
John Abruzzi
ja też podpadam pod tą kategorięAlexxa pisze:o wiele młodszych
C-Note
oj tam. Od razu o wiele młodszych xD
[ Dodano: 2008-02-25, 20:11 ]
ale tak szczerze mówiąc jak T-Bag mówił wtedy, ze ród Bagwellów juz nie bedzie istniał, on jest ostatni i nie moze mieć dzieci to to mnie mocno zszokowało
na początku myślałam, ze on sobie jaja robi, ale potem zrozumiałam, ze to jednak prawda. Ale wyobraxnie sobie takiego małego T-Baga co ledwo chodzi
[ Dodano: 2008-02-25, 20:11 ]
ale tak szczerze mówiąc jak T-Bag mówił wtedy, ze ród Bagwellów juz nie bedzie istniał, on jest ostatni i nie moze mieć dzieci to to mnie mocno zszokowało
na początku myślałam, ze on sobie jaja robi, ale potem zrozumiałam, ze to jednak prawda. Ale wyobraxnie sobie takiego małego T-Baga co ledwo chodzi
C-Note
wszystkim podoba się ten jęzor T-Baga a mi nie xD
No cóż
No cóż
zgadzam się w całej rozciągłości xDSofia pisze:przecież on jest taki słodki
Michael Scofield
dzizysss wszystko do neigo pasuje tylko nei to ze jest słodki xD uwielbiam go z pierwszego sezonu, gdzie by cholernie seksowny, ale teraz przy Alxeie stracił swoj dawny blask i w ogole^^hbc pisze:Sofia napisał/a:
przecież on jest taki słodki
zgadzam się w całej rozciągłości xD
ale to nie temat do rozwazań nad tym która perełka jest sexowniejsza xD ;-)
Sara Tancredi
no jak ci się nie może podobać jęzorhbc pisze:wszystkim podoba się ten jęzor T-Baga a mi nie xD
No cóż
[ Dodano: 2008-02-29, 22:42 ]
B... pisze:dzizysss wszystko do neigo pasuje tylko nei to ze jest słodki xD uwielbiam go z pierwszego sezonu, gdzie by cholernie seksowny, ale teraz przy Alxeie stracił swoj dawny blask i w ogole^^hbc pisze:Sofia napisał/a:
przecież on jest taki słodki
zgadzam się w całej rozciągłości xD
ale to nie temat do rozwazań nad tym która perełka jest sexowniejsza xD ;-)
no dobra to cofam to że napisałam że jest słodki
C-Note
ale jak pedofil i morderca może nie być słodki[mówię teraz o T-Bagu żeby nie bylo niedomówień xD]
Michael Scofield
No nie mam wątpliwości że mówisz o T-Bagu bo o kim by innym
Jakbym nie wiedziała że jest mordercą i pedofilem to by mi się podobał. Ale ja po prostu nienawidzę pedofili, jak nikogo innego i dziwie się jak można takich ludzi darzyć sympatią.
Jakbym nie wiedziała że jest mordercą i pedofilem to by mi się podobał. Ale ja po prostu nienawidzę pedofili, jak nikogo innego i dziwie się jak można takich ludzi darzyć sympatią.
Mahone
No nie oszukujmy się, tutaj chodzi raczej tylko o fizyczność...
Michael Scofield
T-Bag potrzebuje miłości i kto mu ją zaoferuje ma gwarantowane że on ją przyjmie.
Michael Scofield
omg.to poprostu tylko przed małym psychopatą uciekać xD-hbc pisze: Ale wyobraxnie sobie takiego małego T-Baga co ledwo chodzi
Michael Scofield
nie no chyba az tak zdesperowany to on nie jest... ale fakt brak mu miłosci ... tylko komu sie dziwić że sie nie chce z psychopatą wiązacAnia1991_ck pisze:T-Bag potrzebuje miłości i kto mu ją zaoferuje ma gwarantowane że on ją przyjmie.