Sara Tancredi
Czy waszym zdaniem powinien powstać czwarty sezon?
Ostatnio zmieniony 2007-09-30, 13:09 przez Damian1989, łącznie zmieniany 1 raz.
John Abruzzi
Według mnie nie bo to by się już za długo ciągło. Powinno się na tym sezonie zakończyć tylko to zakończenie niech mądrze będzie zrobione 
C-Note
Zaznaczyłam nie, ponieważ ustosunkuję sie do słów 'co za dużo, to nie zdrowo'
Sara Tancredi
ja również zaznaczyłam NIe, bo gdyby powstał 4 sezon nie wytrzymałabym tego psychicznie :->
Michael Scofield
a ja zaznaczę tak. umiałabym się cieszyć i siedzieć jak na szpilkach nawet na 4 sezonie, gdyby tylko grał w nim wspaniały William Fichtner, którego uwielbiam obserwować. Wiem, że są z nim inne filmy, ale ja go lubię najbardziej w tym.
Sara Tancredi
Po co nam czwarty sezon? Żebyśmy nie pamiętali o początkowych odcinkach. Ciągle coś nowego sie dzieje zaniedługo nie będziemy pamietać o fox river
Michael Scofield
jest już 3 sezon a ja i tak z zapartym tchem oglądam nowe odcinki i dokładnie pamiętam co było wcześniej ;-) będą chcieli zrobić 4 to pewnie zrobią 
Sara Tancredi
Ja zaznaczyłem tak bo Prisona po prostu nigdy za wiele 
Tweener
jest po równo . nie powinien powstac , 3 sezony to akurat , ale wiem ze i tak zrobia 4 ;-) a w 4 to dopiero beda naciagane akcje :->
Świeżak
Szczerze mówiąc nie mam pojęcia, ponieważ nie chciał bym żeby ten serial ciągnął się jak Moda na sukces
, żeby nie wymyślali jakiś pierdół np. jak Scofielda w więzieniu na Marsie zamykają i stamtąd ucieka
. A z drugiej strony trzeba będzie znaleźć nowy serial.
Michael Scofield
Thimek pisze:ponieważ nie chciał bym żeby ten serial ciągnął się jak Moda na sukces
Ja się pod tym pospisuje
T-Bag
Nie.
Zresztą wszystko zależy od ostatniego odcinka 3 sezonu; różnie bywa tak też mozemy spodziewać się wszystkiego po scenarzystach i producentach, bo to ich zasługa; ale nie potrafię sobie wyobrazić końcowego odcinka: wszyscy zginą? czemu nie, ale w jakiś logiczny sposób
Zresztą wszystko zależy od ostatniego odcinka 3 sezonu; różnie bywa tak też mozemy spodziewać się wszystkiego po scenarzystach i producentach, bo to ich zasługa; ale nie potrafię sobie wyobrazić końcowego odcinka: wszyscy zginą? czemu nie, ale w jakiś logiczny sposób
C-Note
Jestem ;-) na tak. Dla mnie Prison Break może lecieć na okrągło i może być nawet 20 sezonów. Tylko nie wiem dlaczego inni uważają
że to jest bezsensu, a ja wam mówię że ci co robią serial na pewno by coś wymyślili na następne sezony. Jak tak bardzo lubicie serial to powinniście w to wieżyć. Więc głosik idzie na TAK. 
Fernando Sucre
Też lubię go w tym filmie, ta jego postać jest dla mnie fajnaAutumnLeaf pisze:a ja zaznaczę tak. umiałabym się cieszyć i siedzieć jak na szpilkach nawet na 4 sezonie, gdyby tylko grał w nim wspaniały William Fichtner, którego uwielbiam obserwować. Wiem, że są z nim inne filmy, ale ja go lubię najbardziej w tym.
Ale moim zdaniem nie, ponieważ pomysły już zaczynają się powielać a co to będzie w 4. serii?
Tweener
Słyszał ktoś o tym, że ma 5 sezonów być ?
ja to gdzieś na jakiejś stronce dosyc dobrej o priosn break (amerykańska), że reżyser zapowiada conamniej 4 serie przecież to już bedzie wszystko to samo chyba , że ich dzieci będą z przedszkola uciekać 
C-Note
Co 5 sezonów? a ja myślałem że ma być 6 gdzieś czytałem i nie pamiętam gdzie dokładnie. Więc nie mam na to dowodów, ale to prawda.Mazowszanin pisze:Słyszał ktoś o tym, że ma 5 sezonów być ?ja to gdzieś na jakiejś stronce dosyc dobrej o priosn break (amerykańska), że reżyser zapowiada conamniej 4 serie przecież to już bedzie wszystko to samo chyba , że ich dzieci będą z przedszkola uciekać
Fernando Sucre
o LOL.
A ja sądzę, że na tym sezonie zakończą.
Chyba że Linc znowu coś przeskrobie i znowu do paki ^^
Albo by były jajca
A ja sądzę, że na tym sezonie zakończą.
Chyba że Linc znowu coś przeskrobie i znowu do paki ^^
Albo by były jajca
T-Bag
mam nadzieję, że jednak na tym sezonie skończą, ale różnie to z nimi bywa; zresztą mi wystarczyły by dwa sezony, a końcówka mogła taka zostać, bo dzięki temu powstały by u widza szaleńcze wątpliwości i pytania: "co dalej?"; a tego byśmy już wiedziec nie musieli jak i można by było bez problemu rzec iż ten serial przeszedł do historii; dzieki tak rewelacyjnym odcinkom, napięciu, klimacie, tylu widzów przed ekrany TV, nie wyjaśnionej końcówce; to by było coś, a teraz jedynie pogrążają się w tych wszystkich sytuacjach, ale zobaczymy jak to będzie, gdyby nie ten 3 sezon to pewnie forum by nie miało takiego wzięcia, a tak to zawsze jest jakiś plus 
Fernando Sucre
Jakby zakończyli na 2 sezonie i na odcinku taki jak tam był się załamała. Nie cierpię domyślać się co mogło by być dalej ;p ale 3 sezon no to już całkowicie wystarczy. I faktycznie przez to forum się rozwija
ale i tak po kilku latach od zakończenia produkcji ludzie zapomną że taki serial był.
Pamięta ktoś jeszcze stary dobry Roswell? nie sądzę ;p
Pamięta ktoś jeszcze stary dobry Roswell? nie sądzę ;p
Tweener
Roswell pamietam
klasyk
i ciekawe ile tych sezonow bedzie 5 czy 6 ? chyba ze wcxzesniej straca oglaalnosc ale my ZOSTANIEMY xD
Fernando Sucre
Zostaniecie? Zostaniemy! heh
Coś na razie większość osób jest przeciwko 4 sezonowi. Nie ale jak tu zabijac kurę znoszącą złote jajka? xD
Coś na razie większość osób jest przeciwko 4 sezonowi. Nie ale jak tu zabijac kurę znoszącą złote jajka? xD
Ostatnio zmieniony 2007-10-11, 21:19 przez Ms_psycho, łącznie zmieniany 1 raz.
T-Bag
no właśnie; tak łatwo nie można zapomnieć o danym serialu, który zbił niezłą sumkę jak i dużo szumu zrobiło się wokół niego; ja pamietam "Na wariackich papierach" z Willis'em; ech to się nazywa rewelacyjny serial, który pozostał w serduchu do dzisiajm więc wątpie by też PB zanikł bez pamięci; jedyne dwa seriale o których na pewno będę pamiętać; a co do sezonów to pożyjemy zobaczymy
mam nadzieję, że to będzie już koniec na trójeczce
C-Note
Tak, dokłądnie, ale wydaje mi się, że dopóki będa dochody, to tego nie zakończą... A szkoda...
A co do Roswell... Ach... Obejrzałabym sobie
A 'Na wariackich...' zawsze w wakacje leci na Polsacie, to czasem sobie zobaczę... 
A co do Roswell... Ach... Obejrzałabym sobie
T-Bag
chociaż wiesz; dużo ludzi odpadło w 2 sezonie, no a teraz też pozbyli się Sary, więc może zbliżają się do końca... aczkolwiek mimo iż tylu ludzi już nie ma to i tak pojawiają się nowe postacie; więc to może trwać do nieskończoności 
no tak "Na wariackich..." leciało rok temu, ale teraz nie było
no tak "Na wariackich..." leciało rok temu, ale teraz nie było
Fernando Sucre
Zawsze można dodać nowych bohaterów i zabić starych to tylko kwestia pomysłu. Gorsze jest wymyślanie nowych wątków no bo ile razy można się pakować w kłopoty i trafiać to więzień? a potem z nich uciekać?