Michael Scofield
ja uwielbiam jego akcent...
Sara Tancredi
Ty to chyba wszystko co jego albo z nim związane uwielbiasz, więc nie musisz już za każdym razem gdy się coś o Jamesie porusza tego powtarzać Tanirko ;-)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Michael Scofield
no ale ja tak jakby ktoś zapomniał
a wiece, że...
nie no a tak na powaznie wracając do tematy to Przemek Cypryański (chyba tak) ma tez niczego sobie głosik
nie no a tak na powaznie wracając do tematy to Przemek Cypryański (chyba tak) ma tez niczego sobie głosik
Michael Scofield
i nie tylko głosik ..^^ hehe 
Michael Scofield
Cypriański cały jest fajny.. ^^
A swoją drogą to T-bag ma taki śmieszny głosik.. ostatnio zaczał mi sie bardzo podobac..
Nieraz jak zrobitąswoją charakterystyczna minke, to strach się bać, lecz jak powie coś to już mnie tak nie przeraża^^
A swoją drogą to T-bag ma taki śmieszny głosik.. ostatnio zaczał mi sie bardzo podobac..
Nieraz jak zrobitąswoją charakterystyczna minke, to strach się bać, lecz jak powie coś to już mnie tak nie przeraża^^
Michael Scofield
ooo tak xD Teddy jest boski ^^ na początku mnie tak przerazal a teraz co sie z niego zrobilo? ech...
Michael Scofield
eee tam ,za młody^^niunia pisze:Cypriański cały jest fajny.. ^^
własnie, teraz to raczej nie przeraza ale smieszy ;-) ale moze cos z tego jeszcze będzie...Tanira pisze:na początku mnie tak przerazal a teraz co sie z niego zrobilo?
a głos ma rzeczywiscie bardzo, bardzo ciekawy
Michael Scofield
jak zrobi rewolucje to znowu zaczne go uwielbiać 
Mahone
Hmmm... Mam dwóch kandydatów. Jeżeli chodzi o wokalistę, to niezaprzeczalnie Maynard James Keenan z TOOL'a. A jeżeli z aktorów to chyba Fichtner ^^
Michael Scofield
a ja, jeżeli chodzi o wokalistę, to chyba Axl Rose z Gunsów - za to, że jak był młody to miał taki niski, basowy, zachrypnięty głos gdy coś mówił, a w piosenkach robił z nim co chciał :] a z aktorów to jednak głos Fichtnera, bo to jeden z nielicznych głosów jaki potrafię sobie przywołać z pamięci, taki charakterystyczny :]
Michael Scofield
co do śpiewaków to mojego kolegi xD a aktorów hm...Leonardo DiCaprio xD
Mahone
hmn... Bryan Adams, facet co śpiewa Halleluyah w Shreku, no i Bosski oczywiście ( ten śliczny głos po zremisowanej partii z Adamem... nie zapomne
)
Michael Scofield
to o Boskim to isę siostro domyślałam xD
ale moim zdaniem on ma normalny głos;]
żałuj ze nie słyszałas jak Anal(xD)śpiewał;]
ale moim zdaniem on ma normalny głos;]
żałuj ze nie słyszałas jak Anal(xD)śpiewał;]
Mahone
bosskiego nie słyszałaś...
hmn a Anal to napewno... szczególnie w piosence marmolady
szkoda że go nie słyszałam 
Proszę nie odbiegać od tematu, następnym razem usunę tego typu posty.
Proszę nie odbiegać od tematu, następnym razem usunę tego typu posty.
Ostatnio zmieniony 2008-01-29, 19:30 przez madamebutterfly, łącznie zmieniany 2 razy.
Michael Scofield
posłuchasz napewno;]
zobaczysz jak Ci szczęka opadnie;]
gdyby jeszcze był ładny xD
zobaczysz jak Ci szczęka opadnie;]
gdyby jeszcze był ładny xD
Świeżak
Zdecydowanie Phill Collins - nie jest powiedziane w czym ten glos ma sie specjalizowac 
Dodano:

W takim razie zapraszam do tematu strefa-offtopicu-vt178.htm
Tam możesz pisać dosłownie wszystko, a tutaj trzeba choć troszkę porządku zachować. Rozumiem, owy temat nie dotyczy w pewnym sensie PB, ale czy to znaczy, że można sobie w nim pisać co się chce ? Nie sądzę; jeśli ma on swoją nazwe to posty powinny choć w pewnym sensie się do niego odwoływać..
I na przyszłośc nie pisz post pod postem.
niunia
Dodano:
Offtop na offtopicu? Maslo maslane? Pleonazmy w dziale Offtopic to dla mnie cos nowegomadamebutterfly pisze:Proszę nie odbiegać od tematu, następnym razem usunę tego typu posty.
W takim razie zapraszam do tematu strefa-offtopicu-vt178.htm
Tam możesz pisać dosłownie wszystko, a tutaj trzeba choć troszkę porządku zachować. Rozumiem, owy temat nie dotyczy w pewnym sensie PB, ale czy to znaczy, że można sobie w nim pisać co się chce ? Nie sądzę; jeśli ma on swoją nazwe to posty powinny choć w pewnym sensie się do niego odwoływać..
I na przyszłośc nie pisz post pod postem.
niunia
Ostatnio zmieniony 2008-02-10, 23:28 przez bzzyk, łącznie zmieniany 1 raz.
Tweener
Według mnie najładniejszy męski głos ma... Joel Madden
podoba mi się jak nie wiem co! A i koleś śpiewający w Apologize
ten przy fortepianie.. ajjjj miodzio!
Świeżak
Po uplywie bodajze 30 minut opcja -edytuj- jest niedostepnaniunia pisze:I na przyszłośc nie pisz post pod postem.
Koloru czerwonego używa tylko administrator !
Mam nadzieję, ze tego po prostu nie wiedziałes..
A post już edytowałam.
Mogłam go równie dobrze usunąć, lecz nie zrobiłam tego tylko po to byś mógł wiedzieć, że w określonych tematach działu Offtopic wartość postów również jest brana pod uwagę, co prawda trochę mniej. Ale sam fakt, że jest.
niunia
A nie ten, ktory powtarza tylko "E, e, eeee" ...?Calineczka pisze:A i koleś śpiewający w Apologize
Kiedys, gdzies, ciemna noca, nieopodal monopolowego...
- Ej, koles... Chcesz zaspiewac w naszym nowym kawalku?
- A... Aleee... Ja nie potrafie spiewac...
- To nic! Bedziesz tylko wolal "E, e, eee"
Ostatnio zmieniony 2008-02-10, 23:36 przez bzzyk, łącznie zmieniany 2 razy.
Michael Scofield
a i jeszcze z osób które śpiewają to ten wokalista z Dżemu.Tylko nie pamiętam jak sie nazywa:D
Michael Scofield
A mi się podoba głos Vina Diesla. ;-)
T-Bag
śp Luciano Pavarotti
Michael Scofield
Najpierw rozpływałam się nad Alexem, ale teraz muszę tu wcisnąć mojego Danny'ego, którego nowojorski akcent powala mnie za każdym razem...
Michael Scofield
no i jeszcze oprocz mojego Chrisa jeszcze Sinise :*
Michael Scofield
A taką świnie z niego zrobiłyśmy xD ze złem mu do twarzy ^^
Mahone
kolo co śpiewa your guardian angel- taki troszkę pedalski, romantyczny głosik... mogę go słuchać w nieskończoność