łeee ja bym nie zanseła słysząc taki głos... słuchałabym ..słuchala.... powinien nagrać jakąś płytę releksacyjnąAutumnLeaf pisze:Poczytaj mi Łiliamie ^^
Michael Scofield
Mahone
Boże... Ten głos... Ahhh... *rozpływa się*... No nie mogę, taki aksamitny, taki delikatny... Kurde no 
John Abruzzi
cudny głos.... chcę go słuchać i słuchać... ^^
Michael Scofield
a ja se właśnie posłuchałam znowu tej reklamy i mi się wszystko rozmiękczyło oO hyhy.. jaki on ma ciepły głos.. mmmmm....
Michael Scofield
ogladał ktos w srodę , 27 lutego, o godz.23:00 na polsacie : "Go"?
kurdeeee ale jestem wściekła ze przegapiłam
na pocieszenie^^ :
http://www.vpx.pl/up/20071212/359125adb ... 195516.gif
wkleiłam normalnie ale po chwili namysłu wrzucam tylko linka, zeby nie było xD
kurdeeee ale jestem wściekła ze przegapiłam
na pocieszenie^^ :
http://www.vpx.pl/up/20071212/359125adb ... 195516.gif
wkleiłam normalnie ale po chwili namysłu wrzucam tylko linka, zeby nie było xD
Michael Scofield
hahahahaha
o mamo.. xD
przydałoby się takie 'coś' informujące o każdym filmie z Willem
też przegapiłam.. nawet nie wiedziałam, że leci.. :[B... pisze:kurdeeee ale jestem wściekła ze przegapiłam
przydałoby się takie 'coś' informujące o każdym filmie z Willem
Michael Scofield
Aaaa.... <szok>
Nie jestem w stanie nic konstruktywnego napisać. Nie po tym ;-)
Nie jestem w stanie nic konstruktywnego napisać. Nie po tym ;-)
Michael Scofield
łeee nie... ja tez przegapiłam... nic nie reklamowali..co za bezczel 
Michael Scofield
niee... tylko zboczeni zboczeńcy, obnoszący się ze swoim zboczonym zboczeństwem^^Xaneta pisze:zboczuchy
Michael Scofield
nieprawda. Moje ładniej brzmi XDXaneta pisze:i tak to jedno i to samo
C-Note
brzmi tak... tak bardziej zboczeńsko 
Michael Scofield
eeee tam xD taka mała rekompensata za przegapiony seansik ;-)
a tak dla tych którzy jeszcze nie wiedzieli ( o ile sa jeszcze tacy
) to w środę 5 marca o godz. 00:00 na AXN leci Helikopter w ogniu . Co prawda niedawno leciał na polsacie, bodajze 21 stycznia, ale jak ktos nie ogladał to moze sobie luknąc xD
a tak dla tych którzy jeszcze nie wiedzieli ( o ile sa jeszcze tacy
Michael Scofield
Omg... nie mieli o jakiej godz. wstawić? ale ja i tak nie będę oglądać, bo mam BHD na DVD^^B... pisze:w środę 5 marca o godz. 00:00
Michael Scofield
oni w AXN strasznie nieżyciowi są ;-) żeby film z Willem... w nocy i to w śr. jak ja w czw. mam WFhbc pisze:AXN lubi puszczać fajne filmy w środku nocy. i w środku tygodnia
Michael Scofield
połnoc to nie jest tak pozno jeszcze, jakbym tego wczesniej nie widziała, to bym pewnie czekała.
Teraz bede sie przyczajac^^ na filmy z Willem zebym potem znowu nie załowac ze cos przegapiłam.
Teraz bede sie przyczajac^^ na filmy z Willem zebym potem znowu nie załowac ze cos przegapiłam.
Michael Scofield
"kto kocha ten poczeka" ;-)
Michael Scofield
Wiecie co robiłam 3 lata temu prace na polki o filmie Armagedon, a dopiero z tego forum sie dowiedziałam ze gra tam Fichtner. Jakoś nie skojarzyłam sobie.
Michael Scofield
bo Fichtner ma zawsze ten problem, że grając z takimi aktorami rozsławionymi przez media jak np. Affleck - znika.
Michael Scofield
Ale teraz jak go zobaczyłam w Perl Harbour to od razu go poznałam, mimo że mało go pokazywali.
Michael Scofield
haha ja miałam to samo^^
no ale teraz to ja go poznam nawet jakby stał gdzieś w tłumie na drugim planie
Wcześniej grał w tylu filmach, które oglądałam po kilka razy i coś tam kojarzyłam, że już gdzieś gościa widziałam..
szkoda, że tak późno stał się rozpoznawalny, bo świetnie gra. To samo jest z Knepperem.
no ale teraz to ja go poznam nawet jakby stał gdzieś w tłumie na drugim planie
Wcześniej grał w tylu filmach, które oglądałam po kilka razy i coś tam kojarzyłam, że już gdzieś gościa widziałam..
szkoda, że tak późno stał się rozpoznawalny, bo świetnie gra. To samo jest z Knepperem.
Michael Scofield
Gra świetnie, ale jak go zobaczyłam wtedy w tych ogrodniczkach to ręce mi opadły. Z tymi widłami wyglądał zabójczo. Nigdy nie zapomnę tego widoku.
Michael Scofield
haha! xD no zrobili z niego dziada takiego, że aż strach 
Michael Scofield
Nie dobijajcie mnie. Will z Pearl Harbour do dzisiaj mnie straszy po nocach... Co oni z niego tam zrobili 
C-Note
Racja- to było chyba jego najgorsze oblicze. Już wolę Sandersona z Helikoptera...
Michael Scofield
Sanderson był mruu. Taki męski i troszczący się o innychLady Mahone pisze:Już wolę Sandersona z Helikoptera...