Tweener
Imię : Max
Nazwisko: Dla wtajemniczonych informatyków zobaczysz tutaj _________
Miasto:Płock
Dzielnica:Podolszyce
Mam prawie 15 lat lubie sport (football) wszystkie seriale amerykanskie (Prison Break w szczegolnosci,Heros,Lost i Radio free Roscoe) Mam mozliwosc uplodowanie linkow radiostacji rosoce (wszystkich po polsku jakby ktos chcial- pisac na gg lub pw.
Nazwisko: Dla wtajemniczonych informatyków zobaczysz tutaj _________
Miasto:Płock
Dzielnica:Podolszyce
Mam prawie 15 lat lubie sport (football) wszystkie seriale amerykanskie (Prison Break w szczegolnosci,Heros,Lost i Radio free Roscoe) Mam mozliwosc uplodowanie linkow radiostacji rosoce (wszystkich po polsku jakby ktos chcial- pisac na gg lub pw.
Fernando Sucre
Joanna mi dali, a mówią różnie.
Lubię czytać i z tego względu zawsze cieszy mnie widok nowej książki.
Moją wielką wadą jest brak cierpliwości i słomiany zapał, ale jeśli już coś zacznę robić, to musi być perfekcyjnie dopracowane. (Chyba, ze jest to zadanie domowe a na kompie czeka nowiutki odcinek PB)
Chodzę do I klasy LO - profil humanistyczny, i właśnie się zastanawiał czy dobrze wybrałam.
Wiele razy ludzie mówili mi, że jestem dobrym słuchaczem. Faktycznie wolę słuchać niż mówić o sobie.
Jak już jesteśmy przy rozmowach (szczególnie na gg) to nie lubię suchej wymiany zdań typu "Hejka, co tam słychać bla bla bla sranie w banie" albo "Hej, może poklikamy" Nie, nie poklikamy chyba, że ktoś ma sprawę, a u mnie zawsze będzie "ok" nawet jeśli będzie inaczej ale co to kogo obchodzi ;]
Muzyki słucham zawsze siedząc przy komputerze i czasem ucząc się. Polski i zagraniczny rap, trochę polskiego punku, i reggae. Zresztą jak coś mi się podoba to słucham i tyle.
Filmy? Ciekawe, zaskakujące, te do pomyślenia ale także durne polskie komedie. Jednym słowem jak jest dobre to wszystko. Nie przepadam za horrorami, gdyż mam po nich schizy.
Lubię czytać i z tego względu zawsze cieszy mnie widok nowej książki.
Moją wielką wadą jest brak cierpliwości i słomiany zapał, ale jeśli już coś zacznę robić, to musi być perfekcyjnie dopracowane. (Chyba, ze jest to zadanie domowe a na kompie czeka nowiutki odcinek PB)
Chodzę do I klasy LO - profil humanistyczny, i właśnie się zastanawiał czy dobrze wybrałam.
Wiele razy ludzie mówili mi, że jestem dobrym słuchaczem. Faktycznie wolę słuchać niż mówić o sobie.
Jak już jesteśmy przy rozmowach (szczególnie na gg) to nie lubię suchej wymiany zdań typu "Hejka, co tam słychać bla bla bla sranie w banie" albo "Hej, może poklikamy" Nie, nie poklikamy chyba, że ktoś ma sprawę, a u mnie zawsze będzie "ok" nawet jeśli będzie inaczej ale co to kogo obchodzi ;]
Muzyki słucham zawsze siedząc przy komputerze i czasem ucząc się. Polski i zagraniczny rap, trochę polskiego punku, i reggae. Zresztą jak coś mi się podoba to słucham i tyle.
Filmy? Ciekawe, zaskakujące, te do pomyślenia ale także durne polskie komedie. Jednym słowem jak jest dobre to wszystko. Nie przepadam za horrorami, gdyż mam po nich schizy.
Tweener
Mateusz ( w skrócie Mati ^^ ), 15, Bydgoszcz.
Oglądam Jakiś tydzien temu '+' '-' zacząłem oglądać PB i dzisiaj obejrzałem ostatni dotychczas wyemitowany odcinek (03x04).
No i tyle
.
Oglądam Jakiś tydzien temu '+' '-' zacząłem oglądać PB i dzisiaj obejrzałem ostatni dotychczas wyemitowany odcinek (03x04).
No i tyle
Świeżak
Mam na imię Dawid. Mam 17lat. Moja przygoda z serialem rozpoczęła się kiedy obejrzałem w TV 2 promujące odcinki , później zafascynowany serialem ściągnąłem sobie wszystko z netu. Na forum trafiłem kiedyś już dawno kiedy szukałem skąd można ściągnąć odcinki ... to było dosyć dawno, zarejestrowałem się bo inaczej nie dało się nic ściągać. Później trochę łaziłem po forum czytając różne tematy. To było coś koło 2 miesiące temu. Ostatnio zainteresowałem się III sezonem mojego ulubionego serialu i znowu trafiłem tutaj.. z tym że ani nicka ani tym bardziej hasła nie pamiętam
.. dlatego zarejestrowałem nowy nick (wziął się on on wokalisty mojego ulubionego zespołu - jego nazwa w sygnaturce). Interesuję się muzyką,grami komputerowymi i wszystkim co związane z "Prison Break" . Bardzo podoba mi się temat zagadki ... zamierzam spróbować swoich sił gdyż myślę iż moja wiedza na temat serialu jest bardzo duża. To by było na tyle.
Pozdrawiam serdecznie Anthony.
Pozdrawiam serdecznie Anthony.
Ostatnio zmieniony 2007-10-16, 20:34 przez Anthony, łącznie zmieniany 3 razy.
T-Bag
czyżby mój rocznik? 
tak też pozostaje mi tylko powitać kolejnego fana PB
tak też pozostaje mi tylko powitać kolejnego fana PB
Świeżak
Witam wszystkich. Mam na imię Mateusz. Mam 20lat , interesuję się głównie informatyką i mitologią. Na forum trafiłem szukając odcinków trzeciego sezonu "Skazanego na śmierć".
Lincoln Burrows
Witamy na forum.
Życzymy miłej zabawy i dużo pozytywnych emocji związanych z oglądaniem serialu.
Michael Scofield
Magdalena, mam 15 lat. Zamieszkuję w Kargowej, [miasto w woj. lubuskim.]
Wrażliwa, ostrożna jeśli chodzi o ludzi, żyjąca marzeniami, czasami pesymistka, cierpliwa, kochająca pomagać innym, nieobojętna na ludzkie cierpienia,szukająca szczęscia.
Interesuję się psychologią. Uwielbiam spędzać czas z przyjaciółmi, oglądać filmy w tym, także wspaniałego Prisona breaka.
Nie dorosłam moze do niektórych spraw, choć jesten na tyle dojrzała, by się do tego przyznac.
Witam wszystkich. :***
Wrażliwa, ostrożna jeśli chodzi o ludzi, żyjąca marzeniami, czasami pesymistka, cierpliwa, kochająca pomagać innym, nieobojętna na ludzkie cierpienia,szukająca szczęscia.
Interesuję się psychologią. Uwielbiam spędzać czas z przyjaciółmi, oglądać filmy w tym, także wspaniałego Prisona breaka.
Nie dorosłam moze do niektórych spraw, choć jesten na tyle dojrzała, by się do tego przyznac.
Witam wszystkich. :***
Świeżak
Mam na imię Kasia, mam 16lat. Jestem kompletnie, totalnie, i na śmierć zakochana w Ali Larter. Pozdrawiam wszystkich
.
Michael Scofield
a w jakim sensie zakochana
??? bo po tych avatarach można róznie mozna sadzic
Tweener
Jakby nie było i tak witamy 
Michael Scofield
no tak tak oczywiście...
witamy , witamy
Michael Scofield
a kim była Ali Larter ?
witamy witamyyy !! :*
witamy witamyyy !! :*
Tweener
#up
Nie kim była, a kim jest
Info: http://pl.wikipedia.org/wiki/Ali_Larter
Bardzo fajnie zagrała w Oszukać Przeznaczenie 1 i 2
Nie kim była, a kim jest
Info: http://pl.wikipedia.org/wiki/Ali_Larter
Bardzo fajnie zagrała w Oszukać Przeznaczenie 1 i 2
Michael Scofield
Marcin, zle mnie zrozumiałes
nie miałam zamiaru jej uśmiercać po prostu miałam na myśli, kim "była" w filmach.
a teraz zaczynam ją kojarzyć, ogladałam kilka razy oszukac przeznaczenie I i II
a teraz zaczynam ją kojarzyć, ogladałam kilka razy oszukac przeznaczenie I i II
Świeżak
Jestem Kacha.... Jestem nieprzewidywalną, szalona osobą z poczuciem humoru! Reszta wyjdzie w praniu 
Michael Scofield
witamy kacha ! :*
Świeżak
Witam wszystkich 
Imie: Grzesiek
Studia: Politechnika Krakowska
Filmy: jak dobry to każdy oglądnę, a ostatnio sporo seriali
Muzyka: techno
Imie: Grzesiek
Studia: Politechnika Krakowska
Filmy: jak dobry to każdy oglądnę, a ostatnio sporo seriali
Muzyka: techno
Michael Scofield
tak sie tu kręce 2 tygodnie a dopiero teraz zwróciłam uwage na ten temat ;-)
a zatem...
IMIE: Beata
MIASTO: Sandomierz
SZKOłA: L.O. profil filologiczny
ZAINTERESOWANIA: sport (wiadomo: FC Barcelona rlz
), muzyka ( r&b, rock i hip-hop tylko nie polski! i inne ,byle tylko miały klimat i rytm), film ( od psychologicznych kryminałów, przez kino akcji-ale na odpowiednim poziomie po całkiem durne komedie) no i Prison Break oczywiscie 
a zatem...
IMIE: Beata
MIASTO: Sandomierz
SZKOłA: L.O. profil filologiczny
ZAINTERESOWANIA: sport (wiadomo: FC Barcelona rlz
Michael Scofield
witamy serdecznie ;-)
Michael Scofield
^^
durne komedie rządzą xD
durne komedie rządzą xD
Lincoln Burrows
Jestem Tomek, mam 14 lat i chodzę do 2 gimnazjum. Mieszkam niedaleko Płocka.
Interesuję się głównie technologią, muzyką i historią, ale lubię też pooglądać ciekawe filmy. Nienawidzę zwiedzać, najchętniej całe życie bym się lenił
Interesuję się głównie technologią, muzyką i historią, ale lubię też pooglądać ciekawe filmy. Nienawidzę zwiedzać, najchętniej całe życie bym się lenił
Tweener
Ewelina,=, lat no już przekroczyłam 15, mieszkam we Wrocławiu. Kocham muzykę, grafikę kompuerową, fotografię no i Skazanego!
Świeżak
Mam na imię Michał (z tego cożpamiętam) Mam 16 lat, chodzę do technikum informatycznego, bo oďólnie interesuje się komputerami i wszystkim co7z nimi związane. Oprócz tego trenuję od pięciu lat koszykówkę (gram w Big Star Tychy - Juniorzy) obecnie mam małą przerwę spowodowaną kontuzją. Jestem zagorzałym fanem Prison Break oglądałem narazie wszystkie wyemitowane odcinki i czekam na następne. Lubię imprezy (zwłaszcza gdy są na nich fajne dziewczyny), spotkania z kumplami, aktywne spędzanie wolnego czasu.
Michael Scofield
Witamy hopsc i dreamsare i NeroNS
Michał, ja za to w kosza wcale taka dobra nie jestem, przydałby sie ktoś z kim mogłabym potrenować
Ewelina jakiego programu używasz do tworzenia grafiki?
Michał, ja za to w kosza wcale taka dobra nie jestem, przydałby sie ktoś z kim mogłabym potrenować
Ewelina jakiego programu używasz do tworzenia grafiki?