@topic
Jakby babki uciekały to byłoby tak zbiesione że masakra
Ja tez jestem zdania ze to Cherry Hill to sobie mogą podarowacPaCo pisze:co do PB to ja slyszalem duzo o tym ze ma byc cos "ala" skazany na smierc ze beda babki uciekac z wiezienia
Ja też w to wątpię. Chyba przeszliby samych siebie, gdyby tak to zrobili. Wymyślą coś innego, jestem tego pewna. Nawet jeżeli będą babki, to nie zrobią tego tak, jak już było.sebo160186 pisze:PaCo napisał/a:
skazany na smierc ze beda babki uciekac z wiezienia i to ma miec powiazanie z Scofieldem
Wątpię żeby coś takiego powstało, a jeśli już to nie będzie to na pewno super produkcja!!
Babydoll pisze:Ja też w to wątpię. Chyba przeszliby samych siebie, gdyby tak to zrobili. Wymyślą coś innego, jestem tego pewna. Nawet jeżeli będą babki, to nie zrobią tego tak, jak już było.sebo160186 pisze:PaCo napisał/a:
skazany na smierc ze beda babki uciekac z wiezienia i to ma miec powiazanie z Scofieldem
Wątpię żeby coś takiego powstało, a jeśli już to nie będzie to na pewno super produkcja!!
Był przy tym , racja.... ale nie widział, lecz słyszał (bo mu oczy zawiązali ) a to różnica....Ania1991_ck pisze:Nie możliwe bo jak Lincoln się spotkał w garażu z LJ to on mu powiedział że był przy tym jak Susan zabiła Sarę. Ciężko się pogodzić z tym ale to prawda.
racaj równie dobrze mogli ją własnie przypalac jak Sofie czy cos... efekt dla słuchacza byłby ten sam..a potem tylko wylac doć "kwriopodobnego" na podłoge, wyobraźnia zalatwi reszte, włąsnbie ten motyw ze LJ nie widział tego na własne oczy i fakt że Lincoln nie przygladał sie "głowie " w pudełku sprawia że niektórzy fani mają watpilowści co do smierci SaryBellatoris pisze:Był przy tym , racja.... ale nie widział, lecz słyszał (bo mu oczy zawiązali ) a to różnica....
Ostatnio zmieniony 2008-02-29, 15:22 przez tim, łącznie zmieniany 1 raz.
myslalem ze tylko ja tak mialem ;-) podobal mi sie samochod Michaela.. taki troche gracik.. i ta scena z pistoletem i kwiatkiem.. byla genialna.. najfajniejsza z 3 sezonu moim zdaniem..Ania1991_ck pisze: jak się skończył odcinek to jeszcze przez jakąś minutę siedziałam nieruchomo wpatrzona w monitor
On w niej nie pracował, raczej dla niej. Firma go zmusiła do tego, grożąc, że zabije jego rodzinę.wbluew pisze:Mahone pracowal w firmie odkad tylko pojawil sie w serialu.. nie wiem czy o to chodzi??
On nie przyjął zlecenia - Firma go do tego zmusiła. Wykorzystała do tego fakt, że Alex chciał chronić swoją rodzinę i to, że nie chciał ujawnić, co naprawdę stało się z Shalesem.agulec pisze:w momencie kiedy przyjął zlecenie na zabicie ósemki z 'Fox River'. A Firma miała go kryć - mógł bezkarnie zabijać