Mahone
No ciekawe, kiedy... Hmmm... Zaliczy ^^ Ale i tak trwam przy swoim zdaniu, że oni do siebie nie pasują, jakoś tak sobie ubzdurałam i już.
Michael Scofield
to jestesmy juz dwieBabydoll pisze:jakoś tak sobie ubzdurałam i już.
moim zdaniem to raczej nic z tego nie bedzie, w 13 odc widzielismy ta scene gdy ona lezała w szpitalu a Linc nad nia i to najlepiej odzwierciedla relacje miedzy nimi: on ja chroni, pomaga jej, ona- w zwiazku z zawiedziona miłoscia- bardziej to ceni i dostrzega , ale tylko do czasu, bo Linc nie zostanie nastepca Jamesa. Na pewno sa sobie bliscy bo wydarzenia jakimi byli swiadkami i po czesci uczestnikami ich polączyły ale o jakims głebszym uczuciu na dłuzsza mete to raczej nie moze byc mowy^^
Michael Scofield
ze strony Sofii na bank nie, ale Linc chyba by chciał^^B... pisze:ale o jakims głebszym uczuciu na dłuzsza mete to raczej nie moze byc mowy^^
Sofia może tylko w chwili słabości zrobi mu nadzieję..
A jeśli im się jakimś cudem uda i połączy ich coś więcej niż tylko wspólne problemy, to myślę, że nie na długo.
Michael Scofield
znajac tego zapędy i instynkty to na pewno^^agulec pisze:ale Linc chyba by chciał^^
ale mysle ze łatwo pogodziłby sie z utrata Sofii, dostał LJ'a to sie bedzie muł teraz cieszył i gumę żuł i ruszał szczeką..ale mnie to dnerwuje
i jeszcze bezmózgowe stwierdzenie: "Michael it's over, it's done" o dzizyssss
Mahone
Mnie to w ogóle zaskoczyło, że scenarzyści wymyślili, że Linc się w niej zakocha... Jakoś mi to tak od początku nie pasowało... Nie wiem czemu. Byłam pewna że Sofia + James i koniec kropka! ^^
Michael Scofield
hahahahahaxDB... pisze:to sie bedzie muł teraz cieszył
no. Gdyby Michael myślał tak zanim poświęcił się dla brata, nawet nie byłoby początku.B... pisze:"Michael it's over, it's done"
Teraz dla Michaela to nie jest koniec, a Kwadrat ma to gdzieś.
Michael Scofield
bo to pusty w srodku kwadrat, który widzi jedynie swoje cztery sciany boczne, do nie dawna myslałam ze Michael moze "jest jedna z nich" ale chyba jednak nie...
az zaczynam doceniac mojego braciszka, bo jaki jest to jest, ale przynajmniej to nie kwadrat o obwodzie 4a^^
az zaczynam doceniac mojego braciszka, bo jaki jest to jest, ale przynajmniej to nie kwadrat o obwodzie 4a^^
Sara Tancredi
O prosze do jakich ciekawych wnioskow mozna dojsc ogladajac PB heheB... pisze:az zaczynam doceniac mojego braciszka, bo jaki jest to jest, ale przynajmniej to nie kwadrat o obwodzie 4a^^
Mahone
Ej, no wiem że Wy go nie lubicie, ale nie przesadzajcie z tą krytyką
. Facet, owszem do inteligentnych i takich co to płaczą w poduszkę nie należy xD, ale nie jest aż tak tępy, żeby po tym wszystkim znowu zostawić swojego syna bez opieki. No i chyba wie, że jakikolwiek 'pojedynek' z Susan B. nie ma szans, żeby go wygrać, bo Firma zroi wszystko, żeby na swoje postawić...
Michael Scofield
no wiadomo, nalezy do tego typu męzczyzn, którzy nie wzbudzaja we mnie wiekszej sympatii, ale czesc z nich przynajmniej mnie smieszy, a on ostatnio jedynie działa na nerwy^^Alexxa pisze:Facet, owszem do inteligentnych i takich co to płaczą w poduszkę nie należy xD
mimo wszystko powinnien bardziej zrozumiec cele Michaela i wczuc sie w jego sytaucje.
T-Bag
a wiecie co ? ja mysle ze ta sofia tez moze byc inna .w koncu wszystko w tym seialu moze sie zdarzyc no nie?
Michael Scofield
on chyba do końca sam nie wie jakie są cele Michaela, i wątpię że byłby w stanie wczuć się w jego sytuacje ;-)B... pisze:mimo wszystko powinnien bardziej zrozumiec cele Michaela i wczuc sie w jego sytaucje.
Michael Scofield
właśnie w sumie Burrows to okazał sie nieczułum draniem , sam starsznie szybko zapomniał o Veronice..niby tak rozpaczal- ajednak sybko zapomniał..teraz pociesza się Sofia. a przecież jemu "Firma" też zabiła dziewczyne i widać nie przejął się tym tak jak Michael.
Michael Scofield
moze dokładnie ich nie zna, ale wiadomo ze głownie zalezy Michaelowi na zemscie za zamordowanie Sary i to jest tak oczywiste ze nawet taki pustak powinnien to zrozumiec. Sam przeył smierc Veronicy a teraz co? juz wczesniej dał wyraz swojej obojetnosci, kiedy doszło do tej kłotni i "bójki" z Michaelem...na koncu stw ze bardzo mu wspołczuje i tyle.sebo160186 pisze:on chyba do końca sam nie wie jakie są cele Michaela, i wątpię że byłby w stanie wczuć się w jego sytuacje ;-)
Michael Scofield
Linc to Linc...czego więcej my od niego wymagamy... cieszy się chwila obecną i ma w d**ie że Veronica za jego wolność oddała zycie
Mahone
Zgadzam się. Jedyne, co go ratuje to to, że chce robić wszystko dla syna, więc nie chce nadmiernie się narażać... No ale to nie zmienia faktu, że jest samolubny...patus1905 pisze:właśnie w sumie Burrows to okazał sie nieczułum draniem , sam starsznie szybko zapomniał o Veronice..niby tak rozpaczal- ajednak sybko zapomniał..teraz pociesza się Sofia. a przecież jemu "Firma" też zabiła dziewczyne i widać nie przejął się tym tak jak Michael.
Michael Scofield
Lincoln lepiej zniósł stratę dziewczyny niż Michael. Nie ma co się dziwić. W sumie to nie wiadomo było czy V zwiąże się z Lincolnem, a z Sarą to już był pewniak.
Michael Scofield
Linc jest bardziej twardy od Majkiela. Co do tego nie mam wątpliwości. Linc stratę V mogł chować głeboko w środku a Majk wyrzucił to z siebie bo tak było mu łatwiej
Michael Scofield
Bardzo się od siebie różnią, ale w każdym jest coś dobrego.
Fakt że Linc nie chce mścić się za V to nie znaczy że jej nie kochał.
Fakt że Linc nie chce mścić się za V to nie znaczy że jej nie kochał.
Michael Scofield
dokładnie. Gdyby żyła i tak by juz raczej nie byli razem...Ania1991_ck pisze:Fakt że Linc nie chce mścić się za V to nie znaczy że jej nie kochał.
Michael Scofield
Veronika długo się zastanawiała czy bycie z nim to dobry pomysł. Nigdy nie była tego do końca pewna. Swoją drogą to on chyba lubi brunetki 
Michael Scofield
i takie drobne brunetki ^^
C-Note
Sofia i Linc do siebie nie pasują. Obydwoje mają mocne charaktery, zwłaszcza Lincoln, a jak bylo widać Sofia też potrafi się postawić.
Michael Scofield
ale przecież przeciwieństwa się przyciągają? ;-)
Michael Scofield
taki wybuchowy związek - piękna i bestia