Świeżak
to jak bedzie z ta nową rangą? 
Uploader wystarczy, może więcej osób się zmobilizuje na wysyłanie odcinków z naszym hasłem. 
Wyodrębniłem działy poświęcone serialom i dodałem nowy z DOWNLOADEM. Mam nadzieję, że to rozwiązanie pomoże nam w utrzymaniu popularności po zakończeniu trzeciego sezonu.
Wyodrębniłem działy poświęcone serialom i dodałem nowy z DOWNLOADEM. Mam nadzieję, że to rozwiązanie pomoże nam w utrzymaniu popularności po zakończeniu trzeciego sezonu.
Lincoln Burrows
Dusqmad pisze:Kiedyś było na innym, więc może być z nim kojarzone...
Trochę późno, ale to bez znaczenia. Chciałem dodać, że tamto forum nie istnieje gdzieś od listopada.agulec pisze:yyy.. tzn NeroNS napisał, że ten czerwony napis jest na innym forum, o czym nie wiedziałam - i dobrze, że zwrócił na to uwagę, bo właśnie tak jak Administratorze^^mówisz - forum byłoby kojarzone z innym :]
Tak więc nic sie nie stało.
Ja mam propozycję, która oczywiście wymaga poparcia zdolnych grafików 
Może by tak zrobić jakieś nowe ikony postów/działów? Tylko z przeźroczystym tłem, tego typu co ikona forum.lost.org.pl
Może by tak zrobić jakieś nowe ikony postów/działów? Tylko z przeźroczystym tłem, tego typu co ikona forum.lost.org.pl
Michael Scofield
znaczy ikonki 50x50? z kimś konkretnym? mogę zrobić chociaż wiem że kolega Handcannon5 zrobi takie że wszyscy padną ^^
Mogłoby być origami, ale to już chyba nieaktualne... Co o tym sądzicie?Tanira pisze:z kimś konkretnym?
Jeśli nie origami to Scofield jako obiektywny wybór
Michael Scofield
Dobra, to zaczynam i wysuwam pierwszą propozycję :]
Wydaje mi się, że origami to dobry pomysł - jest to jeden z najsilniejszych symboli PB.
proponuję trzy oto takie Scofield'owe żurawie w kolorach, do których myślę wszyscy już się przyzwyczailiśmy^^
Nowe posty
Brak nowych postów
Forum zablokowane
I z rozpędu zrobiłam se jeszcze 'Sonowe' logo

Wydaje mi się, że origami to dobry pomysł - jest to jeden z najsilniejszych symboli PB.
proponuję trzy oto takie Scofield'owe żurawie w kolorach, do których myślę wszyscy już się przyzwyczailiśmy^^
Nowe posty
Brak nowych postów
Forum zablokowaneI z rozpędu zrobiłam se jeszcze 'Sonowe' logo

Jutro napiszę co o tym sądzę - podepnę to logo i ikony pod styl i zobaczę jak to się razem zestawia 
Michael Scofield
ok!
jeszcze mam taki dający po oczach biały napis i taki czerwony świecący
daję - może się przyda.

A Wy ludzie co myślicie? Czy tylko ja mam takie zapały, żeby coś zmieniać?

A Wy ludzie co myślicie? Czy tylko ja mam takie zapały, żeby coś zmieniać?
Michael Scofield
agulec widze nam tu wymiatasz ..fajny pomysł z Origami
, a napisy tez fajne ;*
Michael Scofield
ikonki swietne, jesli Dusqmad sie stw ze pasuja to na pewno bardzo urozmaica forum, i napis "dajacy po oczach "tez niezły 
Tak to wygląda w praktyce
[img=http://img216.imageshack.us/img216/8018 ... it8.th.jpg]
Niezbyt się to komponuje, radziłbym potraktować brzegi czarnym kolorem, stworzyć taki efekt jak na poprzednim Twoim logo
I jeszcze jedno: gdzież się podział Teodoro?
Ikony jak najbardziej się nadadzą, niemniej wrzucę je dopiero jutro. Napis z otoczką też wygląda lepiej
[img=http://img216.imageshack.us/img216/8018 ... it8.th.jpg]
Niezbyt się to komponuje, radziłbym potraktować brzegi czarnym kolorem, stworzyć taki efekt jak na poprzednim Twoim logo
I jeszcze jedno: gdzież się podział Teodoro?
Ikony jak najbardziej się nadadzą, niemniej wrzucę je dopiero jutro. Napis z otoczką też wygląda lepiej
Michael Scofield
OK! sie zrobi
[ Dodano: 2008-02-24, 22:33 ]
takie styknie..? :] dorobiłam to czarne i poprawiłam trochę ostrość. Mam nadzieję, że mój monitor jest dobrze skalibrowany i że to ma ładny kolor oO

[ Dodano: 2008-02-24, 22:33 ]
takie styknie..? :] dorobiłam to czarne i poprawiłam trochę ostrość. Mam nadzieję, że mój monitor jest dobrze skalibrowany i że to ma ładny kolor oO

Michael Scofield
agulec, ja bym usunal ta twarz majkela po prawej 
a reszta jest spoksik
a reszta jest spoksik
A jest opcja dodania T-Baga?
Lincoln Burrows
Podobnie jak Marq jestem za usunięciem twarzy Michaela z prawej strony.
Jako tako nie pasuje mi jeszcze Linc w tamtym miejscu - jednak jest jedną z głównych postaci, więc niech zostanie.
I podejrzewam, zę T-Bag też tam by się zmieścił
Jako tako nie pasuje mi jeszcze Linc w tamtym miejscu - jednak jest jedną z głównych postaci, więc niech zostanie.
I podejrzewam, zę T-Bag też tam by się zmieścił
Michael Scofield
Jest opcja dodania T-Baga 
Twarzy Michela też mogę się pozbyć^^
będzie na jutro :]
Twarzy Michela też mogę się pozbyć^^
będzie na jutro :]
Michael Scofield
A t-baga dodalbym tak troche po lewej stronie bo troszke pusto tam jest
znaczy nie przy samym brzegu tylko tak przy Bellicku 
Michael Scofield
trochę spóźnione :]
miałam problem ze znalezieniem odpowiedniej foty T-Baga, która by dobrze pasowała.. zrobiłam takie dwie:

mówcie co myślicie - zawsze można poprawić^^
miałam problem ze znalezieniem odpowiedniej foty T-Baga, która by dobrze pasowała.. zrobiłam takie dwie:

mówcie co myślicie - zawsze można poprawić^^
Michael Scofield
jak dla mnie... pierwsze jest najlepsze na swiecieeeee
najlepiej wstawiac juz i teraz XD
agulec wymiatasz
agulec wymiatasz
Michael Scofield
rzeczywiscie swietne ;-)
to drugie mnie rozbawiło troszke xD
to drugie mnie rozbawiło troszke xD
Mahone
Pierwsze jest doskonałe 
Michael Scofield
Również się zgadzam, pierwsza jest świetna.
Michael Scofield
ten drugi, to jest T-Bag sklejany z dwóch T-Bagów - dlatego tak dziwnie wygląda xD ale tak fajnie się smyrało Roberta pędzlem, że myśle se - a co tam xD
Cieszę się, że pierwsze bardziej Wam sie podoba - bo mi też
Cieszę się, że pierwsze bardziej Wam sie podoba - bo mi też
Lincoln Burrows
tez pierwszy jest lepszy
a drugi śmieszny, zgarbiony T-Bag
a drugi śmieszny, zgarbiony T-Bag