Tweener
Dzisiaj to lepiej nie mówić przespałem całe popołudnie wstałem dopiero na kolacje i czuje się jakoś wczorajszo jedno co mnie cieszy to że w ten wekend nie musze jechać do szkoły 
Michael Scofield
eee ja to.. dzisiaj mi trochę odbiło.. właściwie wczoraj.. ale ogólnie było i jest śmiesznie dzięki Wam babole ;** siedzę sama w domu i gdyby nie Wy to nie wiem - pewnie złapałabym doła ;**
i idę spać zanim napiszę coś niecenzuralnego w pewnych tematach^^
branoc
i idę spać zanim napiszę coś niecenzuralnego w pewnych tematach^^
branoc
Michael Scofield
babole?
a mi sie humor poprawił^^ na razie... xD
a mi sie humor poprawił^^ na razie... xD
Michael Scofield
stwierdzam że książka od biologii ryje mi resztki mózgu (Ałtumn xD noga ci zdretwiała po wczorajszym? xD) w nocy koleżanka Ałtumn chciała we mnie wlewać pałer rejda ale padłam i nie powstałam xD ale dzis już jest ok ^^
Sara Tancredi
ja dziś zwariuje...jestemm sama z papim w domu i zaraz cyrkiel utkwi w głupim gipsie wrrr...swędzi tak ze hej....ale papi mnie uspokaja...w ogóle czuje się dzis nie najlepiej bo gardło mnie boli i mam okropny katar....
Michael Scofield
Lepiej niż wczoraj bo się wyspałam... boli mnie brzuch od wczorajszego zestawu z Mcdonaldu.
Michael Scofield
no baboleB... pisze:babole?
spałam dzisiaj do 12.00.. trochę boli mnie głowa.. i muszę zacząć sprzątać w pokoju bo nic nie jest ruszone po sesji - czyli tonę w papierach
Michael Scofield
ja sie czuje wczorajszooo^^ spałam do 11 a czuje sie tak jakbym nie spała w ogole, o 4 miałam co prawda przebudzenie bo cos tak padało ze myslalam ze mi okno wybije, a ja jeszcze głupia i wyrwana ze snu otworzyłam okno bo myslalam ze to mój brat puka jak kiedys zebym mu drugie drzwi odtworzyła, aby uniknac kontaku z rodzicami^^ kurdeee człowiek nagle w nocy obudzony ma problemy z kojarzeniem faktów O_o
i mnie żołądek boli...
i mnie żołądek boli...
C-Note
Nie ma to jak sobota w szkole
humor nie za dobry, ale ogólnie..może być.
Lincoln Burrows
Ja sie czuje świetnie.... Dziś skończyłam 13 lat xDxDxD I jestem potocznie zwaną "HOT trzynastką xD"
Sara Tancredi
Wszystkiego najlepszego więcBellatoris pisze:Dziś skończyłam 13 lat
Lincoln Burrows
Dziękuję xD Nie oglądałam....;p;p Byłam zbyt zajęta robieniem tortu
Michael Scofield
wszystkiego najlepszego:*:*:*Bellatoris pisze:Dziś skończyłam 13 lat xDxDxD
e tam xD to nasz narodowy hero^^, jeszcze skopie im tam tyłki wszystkimJohn Abruzzi pisze:rozczarowal mnie dzis Adas Malysz
a mnie zoładek boli, a matka mi kaze kolacje zjesc...
Sara Tancredi
Tego nie neguje. Dla mnie obok Karola Wojtyły to najwybitniejszy polak .Tyle ile on nam dostarczyl emocji i wzruszen to zaden chyba inny sportowiec nam nie dostarczyl. Takze panie Adamie do bojuB... pisze:e tam xD to nasz narodowy hero^^, jeszcze skopie im tam tyłki wszystkim
Michael Scofield
boli mnie noga ^^ jestem głodna i mi zimno
ale ogolnie to jest gites xD
Michael Scofield
Bellatoris pisze:Dziś skończyłam 13 lat
mnie oczy strasznie bolą.. a kolacji nie jem xD i nikt mi nie mówi, że mam zjeść xD
kocham samodzielność i niezależność
Sara Tancredi
ból nogi to przekleństwo..i powiem ci jedno nie daj zakuc sie w gipsTanira pisze:boli mnie noga
a mi na wieczór odbija i czuje się o wiele lepiej niz rano
Michael Scofield
nigdy OOczarny_rumak pisze:..i powiem ci jedno nie daj zakuc sie w gips
Sto laaaaaaaaatttttttttttttttttttt *spiewa i rzuca serpentyny*Bellatoris pisze:Dziś skończyłam 13 lat
Michael Scofield
musisz dobijac ludzi? xDagulec pisze:kocham samodzielność i niezależność
ja tez nie zjadłam, a co sie bede podporzadkowywac, z reszta na diecie jestem
John Abruzzi
spałam do 12:00
opudziło mnie wiercenie za ścianą... później mama wysłała mnie do sprzątania... kocham powroty do domu
[ Dodano: 2008-02-23, 21:00 ]
dieta 1000 kcal
a ty?
[ Dodano: 2008-02-23, 21:00 ]
ja będę od poniedziałkuB... pisze:na diecie jestem
Michael Scofield
ja tak do 500 max ;-)
Bedziemy sie razem meczyc:*
Bedziemy sie razem meczyc:*
Michael Scofield
to jest takie ciche namawianie, żebyś poszła na studiaB... pisze:musisz dobijac ludzi? xD
no właśnie.. wiosna idzie, czas coś z sobą zrobić, a nie wyglądać jak zmarznięty szary napuchnięty chomik (w moim przypadku). Chyba do was dołączę!B... pisze:na diecie jestem
ja też!*Madziula* pisze:spałam do 12:00
Michael Scofield
dobiłas mnie tymagulec pisze:zmarznięty szary napuchnięty chomik (w moim przypadku).
pociesza mnie to ze chomiki to sympatyczne stworzonka xD ale wolałabym tak nie wygladac...
no ja sie wybieram ale nie wiem czy mnie przyjmaagulec pisze:B... napisał/a:
musisz dobijac ludzi? xD
to jest takie ciche namawianie, żebyś poszła na studia![]()
Michael Scofield
o matko już dwa razy Cię dobiłam oO pod rząd oO tak nie może być! xD
John Abruzzi
O_o Nie wytrzymałabym przy takiej ilości kalorii, tj zdarzało się że na diecie tysiąca zjadłam 500 ale poniżej... nie dałabym rady... ja myślę, że po 2 tyg 1000 przerzucę się na 750 na tydzień, a później wrócę do 1000 i stopniowo będę zwiększać ilość aby uniknąć jojo.B... pisze:ja tak do 500 max
zapraszamy do dietyagulec pisze:Chyba do was dołączę!