Świeżak
O rany!! Po tym co napisał Ms_Psycho teraz już wiem na pewno, że pani doktor na ekran nie wróci
Głupie to posunięcie ze strony twórców, bo mnie serial stracił bądź co bądź BARDZO ważny wątek...
Fernando Sucre
Dobra, dobra tak na przyszłość to jestem kobietą nie facetem ;p
I niestety utwierdzam się coraz bardziej w przekonaniu, że jest po Sarze bo przeczytałam właśnie wywiad z francuskiej gazety na tym forum, w którym pisze że już nie gra, a poz tym sam twórca napisał, "Pojawi się również śmierć ważnych postaci, która wstrząśnie widzami". co także możemy przeczytać w jednym z tematów więc... co tu dużo mówić.
I niestety utwierdzam się coraz bardziej w przekonaniu, że jest po Sarze bo przeczytałam właśnie wywiad z francuskiej gazety na tym forum, w którym pisze że już nie gra, a poz tym sam twórca napisał, "Pojawi się również śmierć ważnych postaci, która wstrząśnie widzami". co także możemy przeczytać w jednym z tematów więc... co tu dużo mówić.
Tweener
"Co za dużo sezonów jednego serialu to nie zdrowo"
Tak tak bardzo stare przysłowie moja babcia mi kiedys o nim mowila
Tak tak bardzo stare przysłowie moja babcia mi kiedys o nim mowila
Tweener
rosalia_alpina Glupie?? Debilne moim zdaniem. Zakladam sie ze straca przynajmniej polowe widzów !!na bank!!
Świeżak
ja nie wierze... ludzie... przeciez bylo pokazane ze to glowa sary tzn kiedy pokazali urywek jak Lincoln otwiera pudelko (co sie zamyslił wychodzac od michaela z wizyty) nastepnie ukucnął i zaczął przezywac ze to sara( a po czym wiemy ze sara? bo wypowiedzial jej imie i chyba raczej by ją rozpoznal...). nastepna sytuacja... kiedy spotkal sie z tą babeczką... nie pamietam jak ona sie nazywa... sama ona powiedziala ze uciela sarze głowe
... mysle ze nie ma wątpliwosci... jak cos obejrzyjcie sobie odcinek dokladniej;p i nie oszukujcie sie:D
hehe tez wymyslili z PAtoshikiem:D dlatego zastanawialam sie po co pokazali to na poczatku;p jego smierc xD a tu prosze.... ktos ma halucynacje;)
hehe tez wymyslili z PAtoshikiem:D dlatego zastanawialam sie po co pokazali to na poczatku;p jego smierc xD a tu prosze.... ktos ma halucynacje;)
Świeżak
ja nie wierze... ludzie... przeciez bylo pokazane ze to glowa sary tzn kiedy pokazali urywek jak Lincoln otwiera pudelko (co sie zamyslił wychodzac od michaela z wizyty) nastepnie ukucnął i zaczął przezywac ze to sara( a po czym wiemy ze sara? bo wypowiedzial jej imie i chyba raczej by ją rozpoznal...). nastepna sytuacja... kiedy spotkal sie z tą babeczką... nie pamietam jak ona sie nazywa... sama ona powiedziala ze uciela sarze głowe
... mysle ze nie ma wątpliwosci... jak cos obejrzyjcie sobie odcinek dokladniej;p i nie oszukujcie sie:D
Świeżak
oups:D cos sie wyslalo 2 razy;p 
Fernando Sucre
Ja to się zastanawiałam, czy dobry odcinek ściągnęłam (bo czasem jest 03.x04 a tutaj odcinek z drugiej serii podmienili) ale jak potem zobaczyłam Sone to ufff. Ale moim zdaniem ten wątek z Patoshikiem był co najmniej naciągany.
Trzeba by zrobić wszystkie "za" i "przeciw" temu, że Sara żyje wtedy zobaczymy, czego więcej ^^
Trzeba by zrobić wszystkie "za" i "przeciw" temu, że Sara żyje wtedy zobaczymy, czego więcej ^^
Świeżak
kiedyś pewien facet powiedział że jestem cholernie uparta i tego się trzymam. wiecie co? może sara nie wróci w 3 sezonie? a wróci w 4? bo naczym będzie pollegał 4 sezon? na mszczeniu się michaela na lincolnie? na wspominaniu? na "co by było gdyby"?
scenarzyści wiedzą co robią. ich celem jest utrzymać oglądalność. a w ten sposób ją zmniejszą...
Fernando Sucre
4 sezon?! chyba żartujecie w tej chwili...
Nie rozumiem, dlaczego wszyscy uważacie, że Michael będzie się mścił na Lincolnie, przecież on nie zabił Sary tylko zataił ten fakcik przed nim
Wiedział, że jak Michael się dowie, to będzie w rozsypce a co za tym idzie będzie po LJ'u.
4 sezon... nawet sobie tego nie wyobrażam
Nie rozumiem, dlaczego wszyscy uważacie, że Michael będzie się mścił na Lincolnie, przecież on nie zabił Sary tylko zataił ten fakcik przed nim
4 sezon... nawet sobie tego nie wyobrażam
Świeżak
hm... moze Sara zmartwychstanie:D:D ja mysle ze nie wroci.... ze Michael pozna nową laske:D:D a ta pozatym kto powiedzial ze bedzie 4 sezon? mam nadzieje ze nie... bo to juz by byla przesada;D co do patoshika... zgadzam sie:D ze troche naciagane to bylo... w kazdymr razie mnie to smieszylo:D
Świeżak
napewno sie o to poklocą... ja to slyszalam ze w tym sezonie umrze jeden z braci:D ale moze to byla glupia plotka;p
Fernando Sucre
E tam, teraz to ja już i tak mam wszystkie w d*pie (kto wie, czy na tym forum są dozwolone przekleństwa? chyba muszę doczytać
)
Nie myślała, że kiedyś to powiem, ale PB zaczyna być nudny i jeśli szybko czegoś nie wymyślą, to czarno to widzę...
Nie myślała, że kiedyś to powiem, ale PB zaczyna być nudny i jeśli szybko czegoś nie wymyślą, to czarno to widzę...
Świeżak
Powiem szczerze, że ciągle się zastanawiam jak oni mogli być tak głupi i ją zabić? Już bym 100 razy wolała, żeby inna aktorkę wrzucili na jej miejsce. Ale skoro tego nie zrobili i wiedzą że oglądalność spadnie, to może jednak to wszystko ściema, żeby właśnie mimo tego, że to już 3 sezon i się nudzi - oglądalność podtrzymać... Z drugiej strony jak się teraz okaże, że ona cudownie zmartwychwstanie (bez względu na to jak to by się miało stać) to stracę zupełnie "szacunek" do tej produkcji... Bo takiego naciągania nie zniosę!
Tweener
tez nie kumam co w z tym linciem ze michael sie bedzie mscil... na bracie?? to nie w jego stylu i nie ma powodu tak na prawde.
rosalia_alpina po raz kolejny sie zgadzam z toba moze jakies wspolne fale?? Niewiem co to spowodowało moze scenarzysci sie zmienili?? ten serial nie moze upasc tak jak jakis tasiemiec z brazylji...
rosalia_alpina po raz kolejny sie zgadzam z toba moze jakies wspolne fale?? Niewiem co to spowodowało moze scenarzysci sie zmienili?? ten serial nie moze upasc tak jak jakis tasiemiec z brazylji...
Ostatnio zmieniony 2007-10-09, 23:16 przez wbluew, łącznie zmieniany 1 raz.
Fernando Sucre
A co do tego, że Michael miałby się zakochać w kimś innym to nie sądzę, już prędzej Sara zmartwychwstanie ;p
Przyszyją Sarze głowę, podłączą do prądu i będzie Sara Frankenstein Tancredi co wy na to? ^^
Przyszyją Sarze głowę, podłączą do prądu i będzie Sara Frankenstein Tancredi co wy na to? ^^
Świeżak
MOIM ZDANIEM SUPER JEST TEN 3 SEZON. SZKODA ZE TO SARA ZGINELA. ALE COŻ WCIAGNALEM SI EI NIE MOGE SI EDOCZEKAC KOLEJNEGO ODCINKA. NIE WIEM JAK WAS ALE MNIE TRZYMA DALEJ W NAPIECIU. POZDROWIONKA DLA WAS 
Świeżak
to wszystko jest BEZ SENSU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Świeżak
hehe no zobaczymy jak to sie potoczy:D zakochane fanki Michaela powinny sie cieszyc bo nie bedzie wiecej scen milosnych z udzialem Michaela:D
ps. moze nie bedzie tak zle... moze sie rozkreci:D w tym momencie najwazniejszym wątkiem jest wydostanie whistlera czy jak mu tam ale w sumie.... ja tez juz nie widze sensu... po co mialby to robic:D w kazdym razie michael jeszcze o tym nie wie:D i pewnie sie wkur*wi:D
ps. moze nie bedzie tak zle... moze sie rozkreci:D w tym momencie najwazniejszym wątkiem jest wydostanie whistlera czy jak mu tam ale w sumie.... ja tez juz nie widze sensu... po co mialby to robic:D w kazdym razie michael jeszcze o tym nie wie:D i pewnie sie wkur*wi:D
Świeżak
No właśnie... "nie w jego stylu". Chociaż jak sobie coś uroi to może być niemiły. Pamiętacie jak traktował braciszka zanim się dowiedział, że pieniądze za które się ustawił w życiu pochodziły od niego a nie z ubezpieczenia mamy? Jak sobie teraz wmówi, że to przez Lincolna Sarah nie żyje, to kto wie...wbluew pisze:tez nie kumam co w z tym linciem ze michael sie bedzie mscil... na bracie?? to nie w jego stylu i nie ma powodu tak na prawde.
Jakich się cudów spodziewaliście po 3 sezonie?? Dobry serial nie powinien mieć więcej niż 30 odcinków, bo prędzej czy później każdy się znudzi i stanie się przewidywalny. Ale jak się na tym kasę robi dobrą, to "dobra twarz" serialu nie ma znaczenia.
Tweener
nie no fenomen jakis dokladnie to samo mysle co ty rosalia_alpina.
Świeżak
myśle że nawet jak sara umrze to mike nie zakocha się drugi raz. nie ma szans... "Czuję, że to jednak nie będzie koniec tego uczucia. Michael na zawsze będzie nosił w sercu wspomnienie o uroczej, ukochanej i wspaniałej dr. Sarze Tancredi. My także zachowajmy ją w pamięci" tak powiedziała moja przyjaciółka. teraz zamknijcie oczy i pomyślcie jak czuje się michael. osoba którą kochał ponad wszystko PODOBNO nie żyje 
Świeżak
Bo to mądre i logiczne co piszę...wbluew pisze:nie no fenomen jakis dokladnie to samo mysle co ty rosalia_alpina.
Świeżak
michael moze sie wkur*wic na lincolna.... moze uznac ze linc zrobil to bezmyslnie... kiedy wtargnął tam gdzie oni sie znajdywali... ze moze mogl przewidziec... no nie wiem w kazdym razie Michael stara sie wydostac z sony przedewszystkim dla sary... a kiedy sie dowie ze nie zyje... to pewnie jego zycie straci sens...
Tweener
Fajnie 
I powiem jeszcze ze szkoda mi Linca on jest taki "bezradny miensniak" jak to moj kumpel mowi
Ej no sory ale sam powiedzial zeby ich szukał bo nie wie czy da rade to niech teraz nie wini innych...
I powiem jeszcze ze szkoda mi Linca on jest taki "bezradny miensniak" jak to moj kumpel mowi
Ej no sory ale sam powiedzial zeby ich szukał bo nie wie czy da rade to niech teraz nie wini innych...