Jutro ostatni dzień w tygodniu więc jakże się cieszę ;p
Lincoln Burrows
Dzisiaj się czuję świetnie. Ale weekend mnie nie będzie to nie popiszemy
Michael Scofield
gdyby nie swiadomosc, ze jutro piatek i matematyka i kartkówka cholerna to byłoby cudownie, ale niestety...
i w ogole jakis zespół napiecia przedpiatkowego^^
i w ogole jakis zespół napiecia przedpiatkowego^^
C-Note
źle... nie było geografi z moim ulubionym nauczycielem, nawet zrobiłam specjalnie pracę domową.. Po za tym, Mam pełno do roboty..
John Abruzzi
nie no nie przesadzajcie matematyka jest fajnaB... pisze:matematyka i kartkówka cholerna
zacznę prowadzić korepetycje na forum
Sara Tancredi
Ja się czuje źle, bo mam świadomość, że do poniedziałku musze napisać przmówienie, nauczyć się go na pamięć i wygłośić przed klasą
Pomoże ktoś? 
C-Note
Matematyka jest straszna- szczególnie jeśli prowadzi ją dyrketor.
A humor coraż lepszy:) wpadłam na wykonanie komiksu na malartstwo...
A humor coraż lepszy:) wpadłam na wykonanie komiksu na malartstwo...
Tweener
Dzisiaj dzień ogólnie był w porządku do momentu gdy dostałem aneks do umowy o pracę przedłużony na 2 lata i dopłatę dla młodych pracowników która zmniejszała się co miesiąc o 10%(nietylko ja dostało go kilkanaście osób z mojego dzialu) . Więc ucieszyłem się z tego faktu,ale trwało to może 15 minut.W tym czasie "starzy" pracownicy zrobili najście na kierownika że oni tu tyle lat pracują i muszą zapieprzać na takie pieniądze(nawet przyznam im racje),i zagrozili że złożą wypowiedzenia i za chwile kierownik powiedział że aneksy są nieważne i pani z biura zebrała je wszystkie a gdy zapytałem co to za nieprawidłowości to udali że nic nie słyszeli. I co to ma być za system najpierw dają a za chwilę odbierają i to są dorośli ludzie wykształceni aż żal.Wydaje mi się że takie odwołanie to też powinno być na piśmie. I teraz nic nie wiem co z tego wyniknie może dowiem się jutro.Tak mnie tym zdenerwowali że koniec 
Michael Scofield
jak na złość, nigdy nie mogłam dostać pozytywnej oceny za pierwszym razem xDnie no nie przesadzajcie matematyka jest fajna najpierw Tanira, teraz ty...
U mnie całkiem całkiem, niewyspana i zmęczona, ale spałam o godzinę dłużej, więc nie jest źle. Gość od kompa wciąż nie dzwoni, co mnie zaczyna wkurzać. Dwie prace maturalne do napisania, dzisiaj się zabieram, bo mnie terminy cisną xD
Michael Scofield
kochanie na korki się wgramole do Ciebie ^^*Madziula* pisze: najpierw Tanira, teraz ty...
jak ja sie czuje? buehehehe xD taaaaaaa...jest super...znowu...cholera musze sie poprawic bo bedzie źle OO
Michael Scofield
Wszystko byłoby świetnie, gdyby nie przeklęta kolka, przez którą nie mogę się śmiać a nie wiedzieć dlaczemu męczy mnie od wczoraj...a do tego muszę się spakować a nie bardzo mi się chce.
Michael Scofield
Bardzo dobry pomysł ! ^^*Madziula* pisze:zacznę prowadzić korepetycje na forum
Z powodu, że wreszcie zaczął się mi ten upragniony weekend.. uśmiech nie schodzi mi z twarzy ^^ Jest dobrze.
Michael Scofield
a ja wiem ^^ MESSER GDZIE MASZ BROŃ?! xDAutumnLeaf pisze:a nie wiedzieć dlaczemu męczy mnie od wczoraj
Lincoln Burrows
Ja też mam weekend na szczęście ;-) I dlatego czuję się świetnie, ale mnie nie będzie w domu, będę w miejscu, gdzie nie będę miał dostępu do neta ;]
Tak więc napiszę coś w niedzielę wieczorem
Tak więc napiszę coś w niedzielę wieczorem
Michael Scofield
Dziś dobrze,weekend się zaczyna a mi poprawa się mina 
Michael Scofield
weeeeeeeeeeeekend!
i witaj po radosnej stronie zycia^^ do jutra xD
i witaj po radosnej stronie zycia^^ do jutra xD
Michael Scofield
cicho tam z tym łikendem xD
Jestem wzruszona. Głęboko.Dzięki mk.ten wiersz jest cudowny, jak się pozbieram to machnę jakiś sensowny komentarz xD leeet it beee...cudny. Wzruszona. Odzyskałam swoją równowagę wewnętrzną ^^
Jestem wzruszona. Głęboko.Dzięki mk.ten wiersz jest cudowny, jak się pozbieram to machnę jakiś sensowny komentarz xD leeet it beee...cudny. Wzruszona. Odzyskałam swoją równowagę wewnętrzną ^^
Michael Scofield
machaj jaki chcesz XD.
A ja sie dzisiaj czuję wręcz wspaniale, siedzi u mnie kumpela i się buntuje, że na kompie piszę ;-)
Weekend juz jest, jutro śpię do 9, tylko mi trochę smutno bez Xanety
A ja sie dzisiaj czuję wręcz wspaniale, siedzi u mnie kumpela i się buntuje, że na kompie piszę ;-)
Weekend juz jest, jutro śpię do 9, tylko mi trochę smutno bez Xanety
Sara Tancredi
ja dziś czuje się okropnie...dwa dni...dwa dni nie chodziłam tylko do szkoły...mama mi powiedziała że ta kość jest pęknięta i moge sobie chodzić o kulach....wszystko mnie pod tym gipsem swędzi...jedyny plus to to że ciągle na tym gipsie rysuje 
Michael Scofield
Zle bolą mnie strasznie nogi wracałam dzisiaj piechotą ze szkoły coś mi tak do głowy strzeliło. A jeszcze z koleżanką się pokłóciłam. źle...źle....ale będzie lepiej
John Abruzzi
wooooooolna xD zdałam ostatni egzamin
mam 3,5 z technologii
Koniec sesji
i wreszcie weekend podczas którego nie muszę się uczyć 
nawet wyjdę po ciebie do Plazy 
no mówiłam że zapraszamTanira pisze:kochanie na korki się wgramole do Ciebie ^^
Michael Scofield
jak wyjdziesz do Plazy to już z niej nie wyjdziemy xD*Madziula* pisze:nawet wyjdę po ciebie do Plazy
suuuuper xD jest łikend xD Meksyk i Majorka ^^
John Abruzzi
na przystanek
Lechicka /Plaza wyjdę 
Michael Scofield
a no wiem wiem xD*Madziula* pisze:na przystanekLechicka /Plaza wyjdę
słucham sobie mojej ukochanej pioseneczki i piszę...ehhh...kocham to ^^
C-Note
Czuję ję świetnie- jest piątek widziałam film Sweeney Todd i jestem w 7 niebie.
Sara Tancredi
Nie mam dzisiaj humoru
Na poniedziałek musze napisać cholerne przemówinie, i wkuć je na pamięć
I ostatni weekend ferii