C-Note
patus1905 dokładnie. Wiedziałam, ze za Michaelem pójdzie w ogień, ale nie wiedziałam, że będzie musiał pójśc w ten ogień. Zawsze mu się jakoś udawało, no ale przez swoje poświęcenie - i niedopatrzenie pewnej osoby[ciekawe jakiej
)wylądował w Sonie. Jak Scofield sie dowie to od razu do niego poleci i wyciagnie go z więzienia.
Mahone
Eh, szkoda, że jest w Sonie... Ale jeżeli jest, to znaczy że jest tam po to, żeby ktoś go wyciągnął (byle nie Lynkyln!)
I już troszkę wiemy, co będzie w 4 sezonie 
Michael Scofield
szkoda go cholernie...nie wiem jak sie to potoczy dalej... bo jesli Michael skupi sie na poscigu za Susan i zemscie za Sare to co z nim bedzie? chyba ze jakims cudem go wypuszcza... chociaz watpie...a moze dojdzie to jakis rozruchów w Sonie podczas "demokratycznych"rzadów T-Baga, wkroczy wojsko, rozpeta sie jakas walka i czesc wiezniów ucieknie, a wsród nich bedzie biedny Fernando, który udownodnił w tym odc co jest dla niego wazne i dla jakich wartosci potrafi sie poswiecic...
Michael Scofield
Tak poświęcił się w imię przyjaźni i lojalności. Sucre jest w porządku...

Świeżak
Może dogada się z T-bagiem i razem uciekną 
Michael Scofield
Może się dogadają ale ja myślę że na początku będą spięcia miedzy nimi. ;-)
Sara Tancredi
Sucre teraz nie podskoczy do T-Baga, bo Teddy ma teraz władze. Więźnowie go kochają...
Michael Scofield
tylko szkoda że teraz został sam...sebo160186 pisze:poświęcił się w imię przyjaźni i lojalności
Michael Scofield
jak pokazali go tam w Sonie, takie samotnego i zagubionego, to az mi sie cos robiło...
Michael Scofield
jestem ciekawa czy Linc bedzie o nim pamiętał
Mahone
E tam, Majkel na pewno się dowie... I coś wymyśli... 
Michael Scofield
mam nadzieje, bo na Linca to bym raczej nie liczyła^^ moze miec wyrzuty sumienia ze Sucre mu tak pomagał, ale pewni na tym sie skonczy... jedyna nadzieja w naszym bystrzaku Scofieldzie 
Sara Tancredi
Tylko, że Michael i Linc beda mieli ciezko z pomocą dla Sucre. Są przecierz poszukiwani w Panamie.
A tak na boku, szkoda, że nie wiemy ile odsiadki dostał Sucre.
A tak na boku, szkoda, że nie wiemy ile odsiadki dostał Sucre.
Michael Scofield
no wlasnie, on jest naprawde w ciezkim polozeniu...
co tam długosc odsiadki, wazne zeby przezył bo z tym moze byc nawet ciezko, tym bardziej ze teraz gdy panuje tam taka "demokracja" to nie wiadomo co sie moze wydarzycfazer15 pisze:A tak na boku, szkoda, że nie wiemy ile odsiadki dostał Sucre.
Michael Scofield
Sucre to jest dobry! Leżał biedny na pół przytomny i jeszcze wyjechał z tym tekstem do strażnika:
"To może zostaniesz pracownikiem miesiąca"
To mnie rozbawiło
"To może zostaniesz pracownikiem miesiąca"
To mnie rozbawiło
C-Note
Jak w 3 sezonie mniej go polubiłam, tak w ostatnim odcinku tego sezonu naprawdę mi zaimponował. Sucre i Michael są siebie warci, obydwoje lojalni w stosunku do siebie.
Mahone
Tak, to było mocne. I odważne. Dobrze, że się im nie dał.sebo160186 pisze:"To może zostaniesz pracownikiem miesiąca"
T-Bag
Szkoda mi Sucre najbardziej za to jak sie poswiecil dla linca i michaela niepowinien tak skonczyc .Ale jestem ciekawy jak mu w sonie pojdzie?
Michael Scofield
Pewnie nie będzie za kolorowo.piotras003 pisze:Ale jestem ciekawy jak mu w sonie pojdzie?
Nadal nie mogę się pogodzić z tym, że tam trafił. Nie zasłużył na to..nie mam pojęcia dlaczego scenarzyści tak to rozegrali. Biedny Sucre.. niewinny człowiek znalazł się w 'piekle'
Sara Tancredi
Nie zapominajmy ze to przez T-Bag'a tam trafił
teraz razem w Sonie no no za kolorowo to nie bedzie
T-Bag
ale mysle ze jednag t bag pomoze mu w tej sonie bo w 4 serii michael bedzie chcial pewnie wydostac sucre i t bag na tym pewnie bedzie chcial skorzystac? ale znajac michaela znowu tedziu sie rozczaruje!
Michael Scofield
a jak musiał sie poczuc Sucre po wejsciu do Sony, nie dosc ze sam widok "tego"od srodka przeraza to jeszcze hordy brudnych i "dzikich" wiwatujacych: "T-BAG, T-BAG"...
masakra to jak zejscie do piekła...
masakra to jak zejscie do piekła...
Michael Scofield
hahaxD no właśnie.. wszedł do Sony w nienajlepszym momencie - pewnie przeraził się sto razy bardziejB... pisze:to jeszcze hordy brudnych i "dzikich" wiwatujacych: "T-BAG, T-BAG"
Mahone
heh, ten moment był boskiB... pisze:jeszcze hordy brudnych i "dzikich" wiwatujacych: "T-BAG, T-BAG"...
Michael Scofield
własnie mógł cos nakłamac, nie wiem cokolowiek... ale moze bał sie ze w koncu trafia na slad Michaela...
kurcze ale mi go szkoda, tak sie poswiecił, cały czas martwił sie o wszystkich tylko nie o siebie...
kurcze ale mi go szkoda, tak sie poswiecił, cały czas martwił sie o wszystkich tylko nie o siebie...