Mahone
Mój pochodzi od tytułu piosenki Hole, jednej z moich ulubionych kapel wszech czasów 
T-Bag
Mój pochodzi od broni z gry Resident Evil 4 (mojej ulubionej gry)
lecz dlaczegon nie Handcannon? Ponieważ Handcannon było zajęte i do wyboru miałem od 1 do 7 i myślałem, że 5 będzie fajnie wyglądać
.
Najpierw używany w grze Runescape potem na forach
lecz dlaczegon nie Handcannon? Ponieważ Handcannon było zajęte i do wyboru miałem od 1 do 7 i myślałem, że 5 będzie fajnie wyglądać
Najpierw używany w grze Runescape potem na forach
Michael Scofield
na a ja mam na imie Żaneta i kiedys pisząc cos na kompie zamiast "Ż" zrobilam "X" i tak jakoś zostało;]
Mahone
madamebutterfly - cóż... byłam niedawno w operze narodowej...
):) było zajedwabiście i byłam na takim właśnie przedstawieniu, czy cokolwiek to jest 
tak miała na imię główna bohaterka no i tak jakoś to do mnie przylgnęło
cytat też pochodzi z tej sztuki
bardzo polecam ogólnie bo piękna i taka...m wzruszająca... 
tak miała na imię główna bohaterka no i tak jakoś to do mnie przylgnęło
Michael Scofield
zawołała na mnie tak kiedyś koleżanka... drąc się przez pół szkoły.. i tak już zostało :]
Mahone
A moj to połączenie imienia Aleksandra, które mi się podoba, z imieniem Alex, i już xD.
Sara Tancredi
a mój wziął sie od sms'a.Dałam na lekcji koledze napisac esa podobno do jakiejś znajomej.I pożniej z czystej ciekawości sprawdziłam co tam ten kumpel nawypisywał.No i patrze a tu takie coś :"co ty wiesz o zabijaniu kwaśna dupo i podpis Czarny Rumak".I sobie jakoś tak podchwyciłam
Ale to jet tylko mój nick internetowy bo znajomi i tak mówią do mnie szoop(a ja tego przezwiska bardzoi nie lubie)
pozdróffka zioomy:)
pozdróffka zioomy:)
Michael Scofield
a czemu tak na ciebie mówią ? ^^czarny_rumak pisze:bo znajomi i tak mówią do mnie szoop
Świeżak
Ja mam nick Prochos od nazwiska mojego i mi sie nawet podoba
.
Tweener
Sama nie wiem skąd wpadł mi do głowy pomysł na taki nick
po prostu jak się rejestrowałam jakoś tak wyszło ;] i nawet fajnie bo jest taki dziewczęcy.
Sara Tancredi
niunia znajomi tak na mnie mówią bo kiedyś narysowałam na swojej ławce szopa palącego trawke i wszystkim sie spodobał i tak na mnie mówia(ale ja nie pale trawki
)
Michael Scofield
toż Ty zdolny jesteśczarny_rumak pisze:narysowałam na swojej ławce szopa palącego trawke
A ksywka czarny rumak podoba mi się i przy okazji bardzo dobrze mi się kojarzy, gdyż kiedyś jeździłam konno ^^
Michael Scofield
ja tezniunia pisze:gdyż kiedyś jeździłam konno ^^
a ksywka rzeczywiscie fajna, ale słowo "rumak" od razu-automatycznie, gdy tylko go usłysze ,kojarzy mi sie z określeniem "szalony"
a ten rysunek musiał byc ciekawy... moze nam kiedys tez cos narysujesz?
Sara Tancredi
co do rysunków to jest pare w dziale rysunki
jak wróce do szkoł.y to zrobie zdjecie temu szopowi i wam pokaże 
Lincoln Burrows
Hmmm.... Mój nick to dłuższa historia... Więc pochodzi z łaciny i oznacza wojowniczka:P:P Więc wzięłam go , bo pasuje do mojego charakteru. Chociaż ja raczej jestem buntowniczką.... Ale.... Szczegół
:P
Michael Scofield
łoo z łaciny .. wojowniczka, skąd wogóle taki pomysł ???Bellatoris pisze:Mój nick to dłuższa historia... Więc pochodzi z łaciny i oznacza wojowniczka:P:P
Lincoln Burrows
Już myślałem, że jesteś fanką Bellicka ;pBellatoris pisze:Hmmm.... Mój nick to dłuższa historia... Więc pochodzi z łaciny i oznacza wojowniczka:P:P
Lincoln Burrows
Hmm..... Najwyraźniej myliłeś sięNeroNS pisze:Już myślałem, że jesteś fanką Bellicka ;pBellatoris pisze:Hmmm.... Mój nick to dłuższa historia... Więc pochodzi z łaciny i oznacza wojowniczka:P:P
[ Dodano: 2008-02-09, 20:50 ]
Sama nie wiem.... Tak przyszło samo....patus1905 pisze:łoo z łaciny .. wojowniczka, skąd wogóle taki pomysł ???Bellatoris pisze:Mój nick to dłuższa historia... Więc pochodzi z łaciny i oznacza wojowniczka:P:P
Świeżak
Linc - wszyscy tak w szkole mowia na mnie:P Nie wiem czemu, moze dlatego ze co obejzałem PB obojętnie jaki odc to zaraz wychwalalem Lincolna:P
Michael Scofield
Mój nick nie jest zbyt oryginalny. Zawarte są w nim 4 informacje: Imię, płeć, wiek, Miejsce zamieszkania. Jaka ja ekonomiczna.
Świeżak
Mój nick to moje imię a cyferki dlatemu są że Konrad było zajęte 
Tweener
To wyjaśniam: Radekk11 moje imie +k11 dlatego że samo Radek przy jakiejś rejestracji było zajęte
Michael Scofield
A mój nick to moje imię i Pewna data. 
Mahone
Czyżby urodzenia.. ??sebo160186 pisze: i Pewna data.