Świeżak
Świeżak
Mahone wróci do firmy? Nie ma mowy, on tam chce się wbić w innym celu, to jest bezwzględny człowiek, ale ma dobre serce, we wszystkim chodzi mu o bliskich, jakby nie było Alex do końca nie wiedział czym i kim jest ta cała FIRMA, więc teraz będzie miał dobrą okazję poznać ludzi, przez których musiał robić to, co musiał i przez których spadł tak nisko i wyrówna rachunki. Możliwe, że połączy siły z Michaelem. Dla mnie Sara żyje, równie dobrze mogli zabić jakąś podobną babkę, mało to takich w USA? 250 mln ludności i żadnej bliźniaczo podobnej do Tancredi? :roll: no way 8-) T- Baga mam osobiście w dupie, bo jest tak walnięty jak moja nowa sąsiadka z dołu, a generalnie oglądając ten odcinek...nie wiedziałem, że jest ostatnim :-D ale spoko. Ciesze się, że nakręcono taki serial, który choć czasami jest nieprawdopodobny i lekko nierealistyczny, to jednak pobudza ludzkie uczucia, wzbudza ciekawość, przełamuje pewne bariery i konwenanse panujące w tyj popierdolonym świecie telewizji, gdzie w TVP lektor przy słowie fuck mówi odejdź. Nie mam nic przeciwko, gdyby Prison był taki jak Moda na sukces, bo może i straci na swojej wartości z czasem, wiadomo pierwszy sezon przykuł największą uwagę, ale ten serial musi jeszcze trwać, bo jak na razie godnego jego następcy nie widać, a cała ekipa go tworząca postawiła reszcie tym,co zechcą przyjść po nim i Prisonie, wysoką poprzeczkę. Tyle ode mnie
tim
Świeżak
Świeżak
SWIETE SLOWA w 100% sie z toba zgadzam
taka jest zeczywistosc :)

[ Dodano: 2008-02-21, 20:35 ]
a jesli chodzi o te linki to niemam zadnego nie zapisuje linkow wszystkich stron na kturych bylem jak niewiezysz to sam sobie poszukaj powinnes znalesc
bodajze widzialem to na tej stronie http://skazany-na-smierc.info ale nie jestem do konca pewien :))
Świeżak
Świeżak
fazer15 pisze:
loki_26 pisze:3.Po co Scofield miał by ścigać Gretchen (za to że zabiła Sarę?? a dlaczego nie zabił Mahone`a , w końcu on zabij jego ojca)
Bo Scofield sare kochał, a ojca... no nie wiem czy go kochał. Co to za ojciec, który całe życie ma cię gdzieś i nagle po latach się pojawia...
Ojca nienawidził bo nie wiedział co i jak, jeśli pamiętacie ale zanim ojciec zmarł wszystko zdążył mu wyjaśnić o co chodziło z Firmą a on nauczony doświadczeniem iż owa Firma jest w stanie zrobić prawie wszystko chyba to zrozumiał. Więc tak jak Linc powinien(jeśli jest taki pamiętliwy powinien chcieć zabić Mahonea, który prócz jego ojca zabił mu kumpla Tweenera nie wspomnę o innych których zabiła Firma). Co do jej głowy w kartonie tak jak ktoś tu napisał może być ktoś bardzo podobny albo zwykła plastyka)Przecież to jest tylko film a w filmie jak wiadomo wszystko jest możliwe!Ale dość o Sarze pożyjemy , zobaczymy
Tweener
Tweener
Smyku no w 99% sie zgadzam naprawde pojechales ostro w temcie ;-) tez tak uwarzam.. tyle ze na 1% jednak mam inny poglad..
smyku pisze: czasami jest nieprawdopodobny i lekko nierealistyczny
Popatrz co sie teraz w polsce dzieje.. to dopiero jest nieprawdopodobne.. hehe.. :-> serial jest jak najbardziej prawdopodobny.. 8-)
Świeżak
Świeżak
Ja wywnioskowałem z rozmowy z mahone z whistlerem ze sara nie koniecznie umarła? omze tworcy serialu przewidzieli takie rozwiazanie ? xD
Michael Scofield
Michael Scofield
w zasadzie to tak było dziwnie powiedziane...
moze i tak sobei zaplanowali, bo nuiby dawno temu pojawila sie wiadomosc ze Sara odchodzi z serialu definitywnie, ale wiadomo? dziecko urodziła juz jakis czas temu, na macierzynskim^^ sobie posiedziała, a jak nakreca 4 sezon za jakis czas to moze jednak wróci? ale kto to moze wiedziec...od tego "gdybania" moze zgłupiec... :roll:
Sara Tancredi
Sara Tancredi
Właśnie skończyłam oglądać. Odcinek świetny, chyba 5 razy oglądałam zakończenie, bardzo wzruszające.
No to czekamy na ciąg dalszy ;)
Michael Scofield
Michael Scofield
a mnie ciekawi czemu Susan powiedziała do Whistlera pod muzeum jak wsiadali do furgonetki, powiedziała "znasz stawkę" ciekawe jaką? A co do sceny rozmowy Whistlera z Mahonem..hmm oglądałem ją chyba z 20 razy i doszedłem do pewnych wniosków( albo to moja wyobraźnia) ;-) Ale coś minie irytuje w tej scenie i widzę w niej drugie dno...
Sara Tancredi
Sara Tancredi
W tym serialu w każdej rozmowie mozna wyszukiwać się drugiego dna
Tweener
Tweener
Taki juz jest nasz kochny serialik.. wszedzie intrygi, zagadki :-) jakie to szczescie ze ja sie urodzilem w tych czasach.. cos takiego, taki pomysl na fabule zadarza sie zadko.. az sie lezka kreci w oku jak pomysle sobie ze to milby byc koniec :cry:
Świeżak
rzadza władzy T-Baga goprzerosła. Chłopak za dużo chciał i ......... :573:
Świeżak
Zgadzam sie ze Smykiem co do Sary jestem prawie pewien ze ona sie odnajdzie.

W odcinku 9 około 8 minuty jak Lincoln rozmawiał z synem zaciekawiło mnie to co LJ mowił o sarze :D
Sara Tancredi
Sara Tancredi
Oczywiście każdy z nas chciałby żeby to była prawda, ale nie dajmy się zwariować
Michael Scofield
Michael Scofield
Ja cały czas myślę nad rozmową Whistlera z Mahonem, i kombinuje o co tak naprawdę chodziło :-)
Świeżak
odcinek 14 serii 3 bedzie za 2 miesiace.Mysle ze polowa z was niewytrzyma do tego czasu...
Sara Tancredi
Sara Tancredi
To nic pewnego z tym 14 odc. i od tego kiedy bedzie nastepny odcinek jest specialny temat.
Michael Scofield
Michael Scofield
Moja wyobraźnia podpowiada mi coś takiego:
Rozmowa Mahona z Whistlerem.
Whistler--Wchodzisz?
Mahone--Lepiej żeby była w stanie zająć się czymś dużo więcej. ( tu chodzi o Gretchen)
--Ponieważ jeśli zrobiła to co myślisz że zrobiła ( i tu mi się wydaje że chodzi o Sarę)
Dalej ;
Mahone- Sara.
Mahone - To ona jest słabym ogniwem.(tu też wydaje mi się że chodzi o Sarę)
Mahone - on ją znajdzie.
A wtedy Scofield odnajdzie Ciebie...
Jak jest w tym ziarno prawdy to powstaje pytanie "co zrobiła Sara" :roll:
Michael Scofield
Michael Scofield
Po tym odcinku jakbym ja była scenarzystą to nie miała bym pomysłu na ciąg dalszy. Ale to są w końcu wykształceni ludzie i na pewno sobie jakoś poradzą.
Lincoln Burrows
Lincoln Burrows
Hmmm.... Moim zdaniem Suzy nie zabiła Sary.... Tzn. odegrali jakąś scenkę, by zastraszyć Linka, LJ i całą resztę, ale z tej rozmowy wyraźnie wynika, że tu biega o sare...... Ale i tak nie wiadomo ile sie będzimy zastanawiać, nasi scenarzyści wymyślą coś "nowego"...
Michael Scofield
Michael Scofield
Nie możliwe bo jak Lincoln się spotkał w garażu z LJ to on mu powiedział że był przy tym jak Susan zabiła Sarę. Ciężko się pogodzić z tym ale to prawda.
Michael Scofield
Michael Scofield
Nie był przy tym tylko słyszał krzyki, a to nie jest jednoznaczna odpowiedź ;-)
Michael Scofield
Michael Scofield
Też prawda, po Prison Brek można się wszystkiego spodziewać. Mimo wszystko wątpię żeby wróciła do serialu.
T-Bag
wedlug mnie w odcinku 13 musieli cos wspomniec o sarze zeby widzowie sie zastanawiali jak my teraz czy wroci? zeby ta 4 seria byla jeszcze ciekawsza. ale ja mysle ze sary juz niebedzie.
Sara Tancredi
Sara Tancredi
Ale po co mieli kłamać, że zabili Sare? Przecierz do tylko demotywowalo Michaela.
Michael Scofield
Michael Scofield
Napewno nie wróci

Głupio by było jakby Michael ją zabił, a potem by się okazało że ona żyje. Tak nie może być.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sezon III”