Michael Scofield
Taka miniaturka, napisana pod wpływem pewnego snu ;-) I myśli, że nie tylko ja mam takie sny.
[center]Sny[/center]
Podobno sny ukazują prawdziwe uczucia. Podobno zakochani mogą kształtować swoje sny i wpływać na nie.Podobno nikt o tym nie wie, tylko zakochani. James Whistler wiedział o tym. Sam doświadczył tego uczucia, gdy był na wolnosci. Gdy był z Sofią.
Więc gdy James wszedł do tej części Sony, gdzie znajdowała się prycza Michaela, przeżył szok. Myślał, że Scofield od śmierci Sary nie ma czasu na miłość. Mylił się. Teraz Michael też o tym wie. I mówi przez sen.
- Alex... - Michaelowi najwidoczniej śniło się coś bardzo przyjemnego, gdyż co chwilę się uśmiechał.
Whistler postanowił tego nie komentować.
[center]Sny[/center]
Podobno sny ukazują prawdziwe uczucia. Podobno zakochani mogą kształtować swoje sny i wpływać na nie.Podobno nikt o tym nie wie, tylko zakochani. James Whistler wiedział o tym. Sam doświadczył tego uczucia, gdy był na wolnosci. Gdy był z Sofią.
Więc gdy James wszedł do tej części Sony, gdzie znajdowała się prycza Michaela, przeżył szok. Myślał, że Scofield od śmierci Sary nie ma czasu na miłość. Mylił się. Teraz Michael też o tym wie. I mówi przez sen.
- Alex... - Michaelowi najwidoczniej śniło się coś bardzo przyjemnego, gdyż co chwilę się uśmiechał.
Whistler postanowił tego nie komentować.
Ostatnio zmieniony 2008-02-20, 20:06 przez mk95, łącznie zmieniany 1 raz.
John Abruzzi
mk95 pisze:- Alex...
nie no uwielbiam te wszystkie opki Michael/Alex
i słuszniemk95 pisze:Whistler postanowił tego nie komentować.
Michael Scofield
i dobrze dobrze xDmk95 pisze:Whistler postanowił tego nie komentować.
nie wytrzymam
Michael Scofield
boshe czemu zawsze musza byc jakieś aluzje na temat związku Michaela & Alexa... no co Kochają się chłopaki ... nic nie mozna na to poradzić- miłośc jest slepa
Sara Tancredi
Jak wyobrażam sobie Michaela mówiącego przez sen: Alex, z takim dziwnym uśmieszkiem, to padam 
Michael Scofield
achh pamiętam te czasy kiedy było "foto story " o miłości Alexa i Michaela ... ta miłość przetrwa wszystko ja wam tyo mówie... Alex specjalnie przyłączył sie do Firmy by pomóc ukochanemu w zemście na Susan