C-Note
no to co że w dzieciństwie? powinna być ciemniejsza
Michael Scofield
weż to co się teraz z Jacksonem stało to poprostu porażka, jak byłam mała to był moim idolem ...ale jak się otrzasnełam to szybko mi przeszło 
Świeżak
lubie ta aktorke
odgrywa fajna role w PS i podoba mi sie jej gra mimo ze nie ma sie zabardzo jak wykazac 
T-Bag
piekna aktorka i piekna rola!!! szkoda ze musiala atak szybko zginac!!!!!!!! 
Tweener
Uwielbiam Sare
Teraz oglądam od początku Prison break 
Ostatnio zmieniony 2008-02-21, 17:36 przez AnGi, łącznie zmieniany 1 raz.
Mahone
świetnie gra w PB.... no może ma niewielkie pole do popisu ale zawsze...
w innych filmach jej nie widziałam... może poda ktoś jakieś filmy w których gra ła???
T-Bag
Niektorzy moga mowic ze grala malo ale zwroccie uwage na forum prawie kazdy zawsze dodaje watek sary ze zyje itp. wiec sadze ze ta aktorka i jej rola bardzo duzo wniosla do serialu!
Tweener
Aktorka nawet spoko....W Prison Break pasuje mi do roli Sary... ;-)
Oglądałam też film 'Whisper', w którym grała, (oglądałam ten film ze względu na Josha Hollowaya, patrzę, a tu Sarah też gra..
) no ale w 'Whisper' mnie jakoś nie przekonała, może dlatego, że film taki sobie... 
Oglądałam też film 'Whisper', w którym grała, (oglądałam ten film ze względu na Josha Hollowaya, patrzę, a tu Sarah też gra..
T-Bag
A ja dzisiaj dostałam od niej zdjęcie z autografem

Michael Scofield
Ja oglądałam ostatnio Niebiańska przepowiednie na HBO i bardzo mi się podobał ten film. Ona tez świetnie grała jak zawsze. Jak jej słuchałam to taka jakby nie nasza Sara.
Michael Scofield
O gratuluję !Mahonia pisze:A ja dzisiaj dostałam od niej zdjęcie z autografem![]()
niech wraca, chętnie jąjeszcze zobaczę na ekranie
T-Bag
Mahonia a gdzie ty ja widzialas? moze i ja sie tam pokreceMahonia pisze:A ja dzisiaj dostałam od niej zdjęcie z autografem![]()
T-Bag
Ja jej nie widziałam tylko wysłałam do niej list z prośbą o autograf. Wysłałam jeszcze do Williama FichtneraPiotras003 pisze:Mahonia a gdzie ty ja widzialas? moze i ja sie tam pokrece
Michael Scofield
O matko, Mahonia OO to zakładaj nowy temat, np 'Autografy' i chwal się chwal! 
Ja chętnie zobaczę to cudo jak i resztę, kiedy już przyjdą
Może jak zobaczę, że to naprawdę działa, to też powysyłam^^
Ja chętnie zobaczę to cudo jak i resztę, kiedy już przyjdą
Może jak zobaczę, że to naprawdę działa, to też powysyłam^^
Michael Scofield
Dla mnie po tym co zrobiła. Wróciła do serialu na prośbę fanów. Jest najlepsza aktorka jaka znam. Bo trzeba mieć w sobie ten zapał żeby tak się poświecić. podziwiam.
Sara Tancredi
Do Honolulu to mnie zawsze ojciec posyła jak go wnerwię xD
A tak już mówiąc o Callies, to bardzo mi się podobała w Whist.. w Zabójczym Szepcie, no ; )
W ogóle,podzielam zdanie Ani. Trzeba mieć ten zapał ;>
A tak już mówiąc o Callies, to bardzo mi się podobała w Whist.. w Zabójczym Szepcie, no ; )
W ogóle,podzielam zdanie Ani. Trzeba mieć ten zapał ;>
Mahone
Robiąc jednocześnie z PB coś w stylu kryminalnej Mody na sukces- umiera, i nagle cudem odżywa i wracaAnia1991_ck pisze:Wróciła do serialu na prośbę fanów
No bez przesady ^^- granie w serialach i filmach to w końcu jej praca.Ania1991_ck pisze: Bo trzeba mieć w sobie ten zapał żeby tak się poświecić
C-Note
według mnie świetna aktorka a właściwie poza skazanym zagrała zaledwie w dwóch filmach
chyba że może o jakiśch nie wiem 
Michael Scofield
Nie wiem, o których myślisz, ale jeśli chodzi o mnie to oglądałam z nią Whisper, Zabójczy szept (2007) i Tarzana... xD
C-Note
Whispera i The Celestine Propercy (Niebiańska przepowiednia) oglądałem ale tarzana nie mogłem coś na necie znaleźć
poza skazanym to najbardziej mi się podobała w Zabójczym szepcie
chociaż w Przepowiedni też fajne zagrała ale jakiś taki dziwny ten film 
Michael Scofield