Michael Scofield
Na stronie FOXa, w opisie odcinka 3×09 “Boxed in” znalazły się małe wzmianki o Molly, która miała nam zostać nam przedstawiona w tym odcinku, do czego jednak nie doszło. Ciekawi jesteście jak wyglądały by sceny z jej udziałem w tym odcinku ?
W Scottsdale, w Arizonie, kobieta o imieniu Molly Lief w pośpiechu przeszukuje swoje papiery dopóki nie znajduje zdjęcia przystojnego mężczyzny z 4-ro letnią dziewczynką. Wkłada je do torebki. W tym czasie, w Sonie, Generał Zavala, który zastąpił Półkownika Escamillę, przesłuchuje Michael’a, który mówi, że nie ma pojęcia kto wysłał helikoptery. Michael zostaje zamknięty w izolatce, malutkiej klatce opakowanej folią znajdującej się pośrodku Ziemi Niczyjej, dając mu czas do rana na przyznanie się do zaplanowania ucieczki. Lechero, obserwując z więzienia, zdaje sobie sprawę, że Michael jest zgubiony. Kiedy Zavala mówi Michael’owi że milczenie pożre go żywcem, widzimy Molly palącą swoje papiery; na stosiku jest zdjęcie Michael’a . Opuszcza swój dom.
(…)
Molly jest teraz w hotelu w Panamie. Ma 20 tysięcy dolarów dolarów nowy pistolet. Czyta instrukcję obsługi pistoletu.
(…)
Nagle, strażnicy wołają Michaela do wizytacji. Jest to Molly. Michael nie ma pojęcia kim ona jest.
źródło: FOX
tłumaczenie: Furious Cookie
W Scottsdale, w Arizonie, kobieta o imieniu Molly Lief w pośpiechu przeszukuje swoje papiery dopóki nie znajduje zdjęcia przystojnego mężczyzny z 4-ro letnią dziewczynką. Wkłada je do torebki. W tym czasie, w Sonie, Generał Zavala, który zastąpił Półkownika Escamillę, przesłuchuje Michael’a, który mówi, że nie ma pojęcia kto wysłał helikoptery. Michael zostaje zamknięty w izolatce, malutkiej klatce opakowanej folią znajdującej się pośrodku Ziemi Niczyjej, dając mu czas do rana na przyznanie się do zaplanowania ucieczki. Lechero, obserwując z więzienia, zdaje sobie sprawę, że Michael jest zgubiony. Kiedy Zavala mówi Michael’owi że milczenie pożre go żywcem, widzimy Molly palącą swoje papiery; na stosiku jest zdjęcie Michael’a . Opuszcza swój dom.
(…)
Molly jest teraz w hotelu w Panamie. Ma 20 tysięcy dolarów dolarów nowy pistolet. Czyta instrukcję obsługi pistoletu.
(…)
Nagle, strażnicy wołają Michaela do wizytacji. Jest to Molly. Michael nie ma pojęcia kim ona jest.
źródło: FOX
tłumaczenie: Furious Cookie
Michael Scofield
ja sie tam ciesze ze nei ma tej molly
juz gdzies to czytalem
juz gdzies to czytalem
Michael Scofield
hmm..kurczę nie wiem.. mam jakieś mieszane uczucia.. chyba lepiej, że nie ma żadnej Molly..
Michael Scofield
Ciężko powiedzieć czy to lepiej czy gorzej, bo nie wiem co ona by wniosła do serialu. słyszałam że to ona miała zabić Susan B...
Michael Scofield
pewnie jej nie ma dlatego ze doszło do skrócenia tej serii bo w te kilka odc nie dałoby sie skonczyc tego wątku, ale to chyba nawet dobrze, po co jeszcze mieszac, i tak scenazysci, twórcy i bóg wie kto tam jeszcze mieszaja w tym jak tylko sie da ;-)
Michael Scofield
i dobrze ze jej nie ma...mi sie tam nie usmiecha jakas nowa kobita
Michael Scofield
w sumie nie wiadomo jakby to z nia było, ale chyba lepiej że nie wprowadzili tego pomysłu w zycie- na pewno by zaraz ją z któryms zeswatali , nie daj Boże z Michaelem albo Alexem . 
Tweener
A ja myślę, że jeszcze przyjdzie czas i ją tam wpakują do któregoś odcinka xD
Michael Scofield
albo z moim bo on teraz bedzie taki biedny OOpatus1905 pisze:w sumie nie wiadomo jakby to z nia było, ale chyba lepiej że nie wprowadzili tego pomysłu w zycie- na pewno by zaraz ją z któryms zeswatali , nie daj Boże z Michaelem albo Alexem .
w sumie ja ma być jeszcze reszta odcinkow to moze ja wkreca...ale nie usmiecha mi sie to wcale
Michael Scofield
co za dużo dziewczyn, to niezdrowo
hehehe
mam przeczucie, że i tak ją wkręcą jeszcze, bo jak mam być 4 seria to niby o czym? Muszą się pojawić nowe wątki.
mam przeczucie, że i tak ją wkręcą jeszcze, bo jak mam być 4 seria to niby o czym? Muszą się pojawić nowe wątki.
Sara Tancredi
Molly Lief... Jason Lief, może miałabyć to jego laska albo żona... i że to jakiś wielki wróg Firmy...
Mahone
Molly nie ma ale pewnie się pojawi....inaczej nie zadawaliby sobie trudu, żeby ją w ogóle wymysleć....
ktoś napisał że ma ona niby zabić susan....
no już ja bym jej dała wtedy
fazer15
nie zauważyłam tej zbieżności nazwisk... a może to jedna osoba...???? :]
ktoś napisał że ma ona niby zabić susan....
no już ja bym jej dała wtedy
fazer15
nie zauważyłam tej zbieżności nazwisk... a może to jedna osoba...???? :]
Sara Tancredi
Wszystko się może zdarzyć :]madamebutterfly pisze:a może to jedna osoba...???? :]
A może to jego córka... miała przyjść do Michaela i wyjaśnić mu tego całego Whistlera, żeby Mike go nie wyciągał bo pracuje dla firmy i ma zabić Jasona Liefa czylo ojca Molly.
Mahone
ciekawa teoria.... i dość prawdoopodobna...
mogli ją dać w zasadzie już w 3 serii...miałabym o niej jakieś większe pojęcie...
Sara Tancredi
Ale bez Whistlera na wolności nie byłoby już takiego motywu na 4 sezon.
Mahone
Michael mógłby jej w zasadzie nie uwierzyć... no i nie dostałby LJ-a... i niby ten cały facet miałby go obchodzić bardziej niż bratanek???
Sara Tancredi
O widzisz, wtedy by Linc siłowo odzyskał LJ-a i wogule niebyłoby sensu robić 4 sezonu. Dlatego nie dali tej Molly, aby był motyw na 4 sezon
Ale kombinujemy 
Mahone
hehe.... może i masz racje.... ale niech ta Molly zrobi to co musi (tylko bez zabijania susan) i niech ktoś ją sprzątnie... jeszcze zrobiłaby mojej Suzy kochanej konkurencję..
Sara Tancredi
tak, tak, Susan nie może zginąć xD a może tej Molly już wcale nie będzie? Ale Bozia skarała Susan za imie Gretchen xD Sama już sie wstydzi przyznać 
Mahone
nie może.... ale mi się jakos wydaje, że jednak umrze.... na końcu... bo nie widzę innego wyjścia... a co do Molly.. ja tam ją chcę... bo mnie już zaciekawiła...
Sara Tancredi
Molly... już sam nie wiem co myśleć... wszystko się wyjaśni jak nakręcą 4 serie.
Mahone
dokładnie....
tylko niech dają tą 4 serie
tylko niech dają tą 4 serie