T-Bag
ja tez sie niemoge doczekac za wiele zagadek bylo??? i teraz glowka pracuje co bedzie dalej 
Mahone
a jak... cały sezon nuda a w ostatnim odcinku tak pojechali, ze szkok (z ta nudą to joke oczywiście:P)
Świeżak
To nie może byc koniec, tyle niewiadomych...?Tak naprawde to dopiero teraz rozkręcił się sezon 3.Wierzę w to że doczekamy się 4 i że jeszcze niejedno nas zaskoczy 
Sara Tancredi
Ten odcinek mi się chyba nigdy nie znudzi xD Zaraz bede go ogladal 4 raz 
C-Note
Już wiele nas zaskoczyło:)) Mam nadzieję, że jeśli nakręcą nowe odcinki, to się dopiero zacznie- Mahone z Jamesem szaleją w Firmie xD
Michael Scofield
Oj będzie się działo już się nie mogę doczekać!! :->
Mahone
o taak....Lady Mahone pisze:Już wiele nas zaskoczyło:)) Mam nadzieję, że jeśli nakręcą nowe odcinki, to się dopiero zacznie- Mahone z Jamesem szaleją w Firmie xD
( swoją drogą masz śliczny avek
Świeżak
a to dla fanów SARY byc moze ja zobaczymy w prison break
osobiscie mam taka nadzieje
"Gazeta “TV Week” informuje ,że odtwórczyni roli Sary urodziła już dziecko - dziewczynke,gazeta podaje również ,że aktorka ma jednak zagrać w nadchodzącej serii Prison Break.W ostatnim czasie pojawia się wiele plotek i spekulacji dotyczących ww. aktorki,jednak nie są to nadal informacje oficjalne, stacja telewizyjna FoxTV nadal unika oficjalnych wyjaśnień w tej sprawie, wygląda na to ,że przekonamy się o tym w nadchodzących odcinkach"
SARA bedzie zyla jestem przekonany
(fan sary.t
[ Dodano: 2008-02-20, 21:16 ]
czekam zniecierpliwiony na kolejne odcinki PB kiedy to bedzzie ?????
bo 6 kwietnia 2008 Prison break w POLSACIE
osobiscie mam taka nadzieje
"Gazeta “TV Week” informuje ,że odtwórczyni roli Sary urodziła już dziecko - dziewczynke,gazeta podaje również ,że aktorka ma jednak zagrać w nadchodzącej serii Prison Break.W ostatnim czasie pojawia się wiele plotek i spekulacji dotyczących ww. aktorki,jednak nie są to nadal informacje oficjalne, stacja telewizyjna FoxTV nadal unika oficjalnych wyjaśnień w tej sprawie, wygląda na to ,że przekonamy się o tym w nadchodzących odcinkach"
SARA bedzie zyla jestem przekonany
(fan sary.t
[ Dodano: 2008-02-20, 21:16 ]
czekam zniecierpliwiony na kolejne odcinki PB kiedy to bedzzie ?????
bo 6 kwietnia 2008 Prison break w POLSACIE
Świeżak
Ostatni odcinek PB sezonu 3 po prostu geniusz, piękne zakończenie, ale szkoda mi tylko Sucre ale za to co zrobił podziwiam go - nie wydał Michaela a chociaż mógł. Whilster to kawał chama zostawił Sofie, coś mi się wydaje że ten Whilster jest synem tego szefa Firmy (tego starego łysola o surowym wyrazie twarzy). Mahone wszedł na złą drogę. Cieszę się że Linc może być razem z LJ no i Luis znów może być razem ze swoją rodziną. Michael chce zemścić się za śmierć Sary. Co będzie dalej, zobaczymy co czas powie...
Sara Tancredi
Może mi się wydaję albo już raz napisałeś takiego posta. Ale Sara nie może powrócić! ONA NIE ŻYJE ! NIE MA GŁOWY! LUDZIE! Nie róbcie z tego filmu S-Fi.
Ostatnio Mahone w kapeluszu jest bardzo popularny xD
Ostatnio Mahone w kapeluszu jest bardzo popularny xD
Świeżak
jeszcze nie pisałem posta w tym temacie dopiero teraz napisałem [glow=black]wyżej[/glow] ;-)fazer15 pisze:Może mi się wydaję albo już raz napisałeś takiego posta. Ale Sara nie może powrócić! ONA NIE ŻYJE ! NIE MA GŁOWY! LUDZIE! Nie róbcie z tego filmu S-Fi.
Ostatnio zmieniony 2008-02-20, 21:23 przez Kolosa, łącznie zmieniany 1 raz.
Mahone
hmn.. nie zastanawiałam się nad tym, ale mogłoby być ciekawie... nawet bardzo.... no bo rybakiem to on już na pewno nie jestKolosa pisze: coś mi się wydaje że ten Whilster jest synem tego szefa Firmy (tego starego łysola o surowym wyrazie twarzy).
Sara Tancredi
sorki, ale chodziło mi o tima xDKolosa pisze:jeszcze nie pisałem posta w tym temacie dopiero teraz napisałem wyżej
Michael Scofield
to mi też przeszło przez głowę...Kolosa pisze:Whilster jest synem tego szefa Firmy
Świeżak
tak pisalem taki post ale to nie jest jej koniec jesli ogladales 13 odcinek to przypomnij sobie rozmowe wishlera z alexem w baze !!!! tam w tej rozmowie jest cos ukryte
Sara Tancredi
Sorki, że się czepiam, ale:madamebutterfly pisze:i kim jest ten gościu, którego akta są w walizce???
Ten gościu do Jason Lief
A akt nie ma w walizce bo je Michael zabrał
Nie mogłem się powstrzymać xD
Świeżak
he he dobre spostzezenie 
Mahone
mnie też przeszło przez głowę po tej rozmowie że Sara moze wrócić.... ale potem przypomniał mi się LJ.... on przecież słyszał jak umiera...prawie to wdział... jak to wytłumaczysz???
Sara Tancredi
Jejku, jakoś nie moge tego przyjąć, że Sara nagle stanie przed Michaelem ;/ Może pojawi się w jakichś snach Michaela albo cuś.tim pisze:tak pisalem taki post ale to nie jest jej koniec jesli ogladales 13 odcinek to przypomnij sobie rozmowe wishlera z alexem w baze !!!! tam w tej rozmowie jest cos ukryte
Michael Scofield
Dobre pytanie?? 
Świeżak
byc moze ona nie zginela tylko zabrali ja gdzies indziej ????
ale niemam pojecia
jesli wruci do PB to napewno sie dowiemy
ale niemam pojecia
jesli wruci do PB to napewno sie dowiemy
Michael Scofield
Alex mówił że jesli ona zabiła Sarę to Majkiel ją znajdzie i wtedy wpadną wszyscy (Alex i James)
Mahone
no i dobrze.... w czwartym sezonie Mike wymorduje po kolei wszystkich, a potem wyjedzie na hawaje i będzie sadził truskawki czy coś
albo sam się zabije
i wtedy będzie scena jak spotyka sarę 
Sara Tancredi
Nie było nigdzie OFICIALNEJ informacji (chyba) o tym, że miał mieć 2 godz.
Mahone
no to wyobraźcie sobie że Michael jedzie tak daleko, ze zajęło to 2 godziny filmu... 
no i co miałoby być jeszcze w tym odcinku???
skończył się w miarę spokojnie...czego nie mogę powiedzieć o poprzednich seriach
no i co miałoby być jeszcze w tym odcinku???
skończył się w miarę spokojnie...czego nie mogę powiedzieć o poprzednich seriach