Świeżak
to sara będzie żyła???!!!
O rany ale oni powymyślali, chociaż przynajmniej będe miała co oglądać.
A ja cały czas byłam pewna ze 3 to ostatni sezon

Michael Scofield
niezły spojler... Słona ^^ haha
ale masz fantazje Popi... 
Jestm po odcinku i nadal nie moge wyjść z szoku.. to nie moze być koniec
Michale jaki zawzięty się okazał, Alex i jego czapaja wym,iataja....a Whistler w tym barze.... aż mnie ciary przeszły ;-)
Jestm po odcinku i nadal nie moge wyjść z szoku.. to nie moze być koniec
Michael Scofield
Mi jest szkoda Sucre, ale myślę że sobie poradzi ;-) i biedna Sofia.
Michael Scofield
Na rany Chrystusa!! O co chodzi?!
Scofield poczuł chęć zemsty, Zlew ułoży sobie życie z Sofią, Sucre w Sonie, Whistler jak nie Whistler, a Alex - kapelusz jak kapelusz ale.. w co on się znowu pakuje..
No i wyglądało mi na zakończenie trzeciego sezonu i świetny materiał na rozpoczęcie czwartego.. :]
Scofield poczuł chęć zemsty, Zlew ułoży sobie życie z Sofią, Sucre w Sonie, Whistler jak nie Whistler, a Alex - kapelusz jak kapelusz ale.. w co on się znowu pakuje..
No i wyglądało mi na zakończenie trzeciego sezonu i świetny materiał na rozpoczęcie czwartego.. :]
Świeżak
"Orzeszku włoski!!!Nie wiem od czego zacząć bo było tego tyle, że za gardło ściska.Po pierwsze ryczeć mi się chciało jak LJ dal Mike'owi ten kwiatek,"
To nie był kwiatek:P
Ja od początku myślę że Sara żyje bo mają jakiś paln co do M;)
To nie był kwiatek:P
Ja od początku myślę że Sara żyje bo mają jakiś paln co do M;)
John Abruzzi
to niby co to było? oczywiście, że to był kwiatTo nie był kwiatek:P
odcięcie głowy jest śmiertelne... przynajmniej takie jest moje zdanie. koniec. dziękuję za uwagę. wracam do naukimlysy pisze:od początku myślę że Sara żyje
Michael Scofield
a ja Wam mówię, że to nie była głowa Sary, tylko arbuz z namalowanymi oczami i podpisem 'Sara', a Linc po prostu tego nie zauważył xD
Świeżak
PADŁAMagulec pisze:a ja Wam mówię, że to nie była głowa Sary, tylko arbuz z namalowanymi oczami i podpisem 'Sara', a Linc po prostu tego nie zauważył xD
John Abruzzi
no Linc mógłby przegapić opcję czy to głowa Sary czy nie, ale pokazali co jest w pudełku... ja nawet wcisnęłam sobie tam pauzę i TO BYŁA JEJ GŁOWA!agulec pisze:a ja Wam mówię, że to nie była głowa Sary, tylko arbuz z namalowanymi oczami i podpisem 'Sara', a Linc po prostu tego nie zauważył xD
Michael Scofield
jestem swiezo po odc i kurcze musze stwierdzic ze to najlepszy odc trzeciej serii, bezdyskusyjnie! scena z Michaelem i róza mnie zwaliła z nóg, a ta w barze gdy Alex sie odwrócił i zobaczyłam Whistlera... jestem w szoooooooooooooku, tym bardziej ze nic z tego nie czaje i jak sobie pomysle ze nie wiadomo kiedy sie dowiem( o ile sie dowiem) to...
nie no tak byc nie moze...
nie no tak byc nie moze...
Michael Scofield
ja już go po głosie poznałam. Aż musiałam zatrzymać bo myslałam, że nie wytrzymam.B... pisze:w barze gdy Alex sie odwrócił i zobaczyłam Whistlera...
Mahone
To kompletnie niemożliwe, żeby Lechero żył- w końcu T-Bag sam go udusił i to ogłosił .
Jasne, jasne xD Żyje sobie gdzieś, bez głowy, i nawet nie próbuje w jakikolwiek sposób skontakować się z ukochanym..mlysy pisze:Ja od początku myślę że Sara żyje bo mają jakiś paln co do M;)
Michael Scofield
a jak tą stówkę sexownie rzucił... a widzieliście jak barman sie patrzył na niego z przerażeniem ..ciekawe czemu??
Michael Scofield
to nie ten sam Whistler co w Sonie...cfaniaczek ale teraz poczuł grunt pod nogami...jakbym była na miejscu tego barmana to tez bym się tak na niego popatrzyła...chociaż może nie bo mógłby mi głowę odstrzelićpatus1905 pisze:a widzieliście jak barman sie patrzył na niego z przerażeniem ..ciekawe czemu??
Świeżak
NO to KIM wkoncu był ten "Whistler" ??? Jak barman się na niego tak patrzył... to może był w "Szefem wszystkich szefów... tak jak Krzysztof Jarzyna ze szczecina"

Michael Scofield
W sumie to do końca jeszcze nie wiadomo, ale ja myślę że nie jest zwykłym pionkiem ;-) w Firmie
Michael Scofield
nie no pionkiem firmy na pewno nie jest... musi być kimś waznym ale tez nie "najwazniejszym" bo Susan by sie do niego tak nie odnosiła jak teraz tylko z wiekszym respektem..zobaczymy ... trzeba czekac
Świeżak
nie wytrzymam hehe... a wy jak myslicie..? kim jest? Narazie wiemy że tak naprawde nazywa się "Jason Lief".. i wiemy też że Scofield znalazł "RAPORT Z INWIGILACJI" na ktorym jest coś napisane.. Observation Day Raport: 34D - 00:04:45 to 00:02:23.. i takie tam sami zobaczcie
Michael Scofield
nie że się tak nazywa tylko ze miał jego akta a to róznica...yester pisze:"Jason Lief"..
Sara Tancredi
Tak, to był raport ze szpiegowania (inwigilacji) tego Jasona Liefa.
C-Note
Papi masz niezłą wyobraźnie.
normalnie spadłam z krzesła. No ale fakt. Jego mięśnie i klata bez koszulki przysłania mu widok na świat.*Madziula* pisze:agulec napisał/a:
a ja Wam mówię, że to nie była głowa Sary, tylko arbuz z namalowanymi oczami i podpisem 'Sara', a Linc po prostu tego nie zauważył xD
Sara Tancredi
Linc to osioł, gdybym na własne oczy nie zobaczył tej głowy to nigdy bym Lincowi nie uwieżył. A co to 4 sezonu, to jestem dobrej myśli, ale niestety musimy poczekać 
Świeżak
yhy... ja to samo mógłbym powiedzieć o tobiefazer15 pisze:Linc to osioł, gdybym na własne oczy nie zobaczył tej głowy to nigdy bym Lincowi nie uwieżył. A co to 4 sezonu, to jestem dobrej myśli, ale niestety musimy poczekać
Michael Scofield
Sezon skończył się bardzo dobrze, a to co zostało niewyjaśnione sami musimy sobie dośpiewać. Najbardziej podoba mi się zakończenie wątku Lincolna i Sofii oraz szczęśliwe zakończenie dla McGradiego. Odcinek Najlepszy z Najlepszych
Michael Scofield
mi tez. Może chociaż to się zakończy hepi endem...Ania1991_ck pisze:Najbardziej podoba mi się zakończenie wątku Lincolna i Sofii