Michael Scofield
Ciekawe kiedy się rozstrzygną dalsze losy prison break. Ciężko tak czekać jak się nie wie nawet czy warto czekać. myślę że prędzej czy później nakręcą te odcinki.
Tweener
A ja uwazam, ze nie nakreca juz wiecej pozatym wiem, ze Lubimy ten serial bo sam go uwielbiam ale jezeli Pb ma byc moda na sukces to wole zeby sie skonczyl juz teraz zobaczymy tydzien i poczekamy co sie zdarzy i jak sie skonczy. Bo od tego zalezy czy wogule bedzie dalszy ciag bo moze zginal glowni bochaterowie (upsss....zdradzilem tajemnice) 
Świeżak
Też tak myśle żeby ja najwięcej tego nakręcili 
Świeżak
Tak,czym więcej tym gorzej.Naraźie jest fajnie..ale co teraz by miało być.?2 serie w więźieniu i jedna po za ..niech na tym skończą..a czy koniec będzie po 13nastym odcinku czy po 22 będzie to już mało ważne,tylko żeby zakończyło się fajnie.
Chociaż z drugiej strony jak Sucre wpadłteraz..to może on będzie "Skazanym na śmierć" i będzie 4 seria.
)heee
Chociaż z drugiej strony jak Sucre wpadłteraz..to może on będzie "Skazanym na śmierć" i będzie 4 seria.
Michael Scofield
mogliby skonczyc ta serie, zakonczyli by wszystkie watki które nie rozstrzygną sie przeciez w jednym, 13 odc np kwestia Sucre. I takie rozwiązanie moim zdaniem byłoby najlepsze...gdyby zaczeli nowy sezon niektóre motywy zaczeły by sie powtarzac co pewnie sprawiłoby ze serial przestał by nas tak zaskakiwac i ciekawic.
Mahone
Hmmm no ciekawe jak to będzie... Jeżeli prawdą jest, że będzie tylko 13 odcinków, to według mnie trochę lipa, no bo co, tak nagle w jednym odcinku wszystkie wątki rozwiążą? Niiieee... 
Michael Scofield
Racja... bo jeszcze się okaże , że Linc nie zdązy "tego zaliczyc" , no....ten wiecie o co mi chodzi
. teraz serial urwie się w połowie a na nastepną część przyjdzie na długoo poczekac 
Michael Scofield
a może Dominic sobie troche nawlewał i wymyslił wątek erotyczny
Mahone
Sugerujesz, że jako Dominic, już nie Lincoln, też jest taki przytępy?Tanira pisze:a może Dominic sobie troche nawlewał i wymyslił wątek erotyczny
Michael Scofield
oj kochana...widziałam gdzies wywiad gdzie nie umiał doliczyć do trzech
był trzeźwy
Mahone
Tanira pisze:oj kochana...widziałam gdzies wywiad gdzie nie umiał doliczyć do trzech
Czyli jego twarz jednak mówi prawdę
Michael Scofield
mówi nawet więcej ^^Babydoll pisze:Tanira pisze:oj kochana...widziałam gdzies wywiad gdzie nie umiał doliczyć do trzech![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Czyli jego twarz jednak mówi prawdę![]()
![]()
ja nie wiem...ja się męczę jak koń na wyścigach i pewnie daleko nie zajdę w życiu a taki...taki...no...zarabia miliony bo powie kila słow i postrzela z pistoletu
Michael Scofield
'przytępy' hahaha xD
właśnie przecież Linc jeszcze nie 'sadził ziarna' xD XD xD
ja bym chciała, żeby dokończyli trzecią jak trzeba - czyli 22 odcinki.
No a przerwa jest chyba nieunikniona
pewnie ze 3 miesiące jak nie więcej..
właśnie przecież Linc jeszcze nie 'sadził ziarna' xD XD xD
ja bym chciała, żeby dokończyli trzecią jak trzeba - czyli 22 odcinki.
No a przerwa jest chyba nieunikniona
Mahone
agulec pisze:właśnie przecież Linc jeszcze nie 'sadził ziarna'
Świeżak
załam na całego !!! CO JA BĘDĘ ROBIŁ

Michael Scofield
Matko agulec Ciebie zostawić na chwile to zaraz takie teksty waliszagulec pisze:właśnie przecież Linc jeszcze nie 'sadził ziarna' xD XD xD
Dokończa tą serie na bank... bedziemy musili tylko troche poczekac aż nakrecą pare odcinków ;-) Trza być dobrej mysli xD
Mahone
Hmmm ciekawe ile... Ciekawe czy wyrobią się w tym rokupatus1905 pisze:bedziemy musili tylko troche poczekac aż nakrecą pare odcinków
Świeżak
jak sie zmobilizuja to napewno nakreca bo wkoncu czego czlowiek dla kasy nie zrobi...??

Mahone
Mnie nie obchodzi ile na tym zarabiają. Robią dobry serial więc im się należy.skip_7 pisze:jak sie zmobilizuja to napewno nakreca bo wkoncu czego czlowiek dla kasy nie zrobi...??
Sara Tancredi
Jak najbardziej za ciężką prace jaką wykonują kazdy cent z tego co zarabiaja im sie należy.Babydoll pisze:Mnie nie obchodzi ile na tym zarabiają. Robią dobry serial więc im się należy.
Świeżak
Może w 4 serii będą wyciągać z więzienia Sucre a zaraz T-Bag sie przyłączy z Bellickiem i kilku typów i kolejne plany. NIEWIADOMO 
Michael Scofield
No to by było spoko. któryś z braci musi wyciągną Sucre z Sony, jak się tylko o nim dowiedzą to na pewno będą chcieli mu pomóc. ;-)
Tweener
co z tym odc. bonusowym? wyemitują takowy?
Lincoln Burrows
Mimo, że lubię Sucre to mam nadzieję, że taksie nie stanie. Mogą się przez to wpakować w kłopoty. Sucre będzie miał u T-Baga jakieś znajomości więc chyba tak źle nie będzie ;]sebo160186 pisze:No to by było spoko. któryś z braci musi wyciągną Sucre z Sony, jak się tylko o nim dowiedzą to na pewno będą chcieli mu pomóc. ;-)
Tweener
kurcze, co z tym bonusowym odcinkiem będzie? Wie ktoś?