Michael Scofield
no wygadana jest 
Sara Tancredi
Mocna z niej "kobita", chociaż to mało realne by położyć będąc skutym w kajdanki trzech gości w tym doświadczonego generała Panamskich służb bezpieczeństwa . . . .
Bardzo mi się jej mimika twarzy podobała kiedy to mówiła, że jest nianią i, że przyjechała do Panamy odpocząć, Jodi zagrała to świetnie, potem po użyciu "mocnego argumentu" trochę mi się jej żal zrobiło kiedy to Zalava powiedział "Udowodniłaś jedno, to nie był twój pierwszy raz", ale cóż . . . . .
A tak swoją drogą to myślałem, że Michel coś jej zrobi, ale facet jest pożądny i przecież nigdy by nie uderzył kobiety :-> A poza tym to mogłoby wpłynąć na sytuację LJ'a więc musiał się bardzo pohamować ;-)
Pozdrawiam
Bardzo mi się jej mimika twarzy podobała kiedy to mówiła, że jest nianią i, że przyjechała do Panamy odpocząć, Jodi zagrała to świetnie, potem po użyciu "mocnego argumentu" trochę mi się jej żal zrobiło kiedy to Zalava powiedział "Udowodniłaś jedno, to nie był twój pierwszy raz", ale cóż . . . . .
A tak swoją drogą to myślałem, że Michel coś jej zrobi, ale facet jest pożądny i przecież nigdy by nie uderzył kobiety :-> A poza tym to mogłoby wpłynąć na sytuację LJ'a więc musiał się bardzo pohamować ;-)
Pozdrawiam
Michael Scofield
a mi sie nie podobało jak powiedziała do Michaela ze "nie wie o co chodzi" gdy sie jej spytał czy to ona zabiła Sarę...jakos tak dziwnie to powiedziała...za to jak Michael powiedziała ze ja dopadnie, ohhh az sie temperatura w moim pokoju podniosła 
Michael Scofield
bezwzględna kobieta po tym co dziś zobaczyłam już nic mnie nie zdziwi
Michael Scofield
ciekawe czy jakos ucierpi w trakcie realizacji lincowego planu ;-) hyhy^^ no ale sprytna jest, musze przyznac, choc tez wykorzystała po czesci naiwnosc Sucre, bo mógł sie jakos zastanowic wczesniej zanim zaczał kombinowac na boku.
Mahone
Niesamowicie twarda i przebiegła babka. Nic jej nie zaskoczy skubanej. Ale cóż, to jej praca, poza tym życie nauczyło ją być twardą i przebiegłą...
T-Bag
nienawidze tej postaci strasznie mnie denerwuje. chcialbym aby michael jak bedzie znia sam na sam to niech jej tez glowe obetnie 
Sara Tancredi
Dobrze grana postać przez aktorkę. Zimna i twarda kobieta. Umie przywalić xD Nawet inteligentna i zaradna.
Lubię tą postać.
Michael Scofield
ja ja lubie coraz bardziej, bo jest bardzo skomplikowana osobowoscia, niby twarda i bezwzględna ale tak naprawde jest chyba zdesprerowana, dostała zadanie do wykonania i ma nóz na gardle, stad jej zachowanie... idealnie dobrana aktorka do tej postaci ;-)
Sara Tancredi
Boi się, że przeżyje gorsze rzeczy niż przeżyła w Mosulu. Jest po czujnym okiem Generała, a wimy już że z Firmą nie ma żartów. Życie nauczyłą ją być twardą a nawet okrutną. Po prostu wykonuje swoje zadanie.
Michael Scofield
ja lubie ja jako aktorke 
fajnie sie dala w jajo zrobic w 3x12
fajnie sie dala w jajo zrobic w 3x12
Michael Scofield
haha xD w jajo! dobre...no niby sie dała, ale i tak zczaiła sie wczesniej niz te głaby co z nia jezdza...oni przypominaja mi te ziolone, wielkie ogry z gumisiów, tępaki, gdyby nie ona to by tam tak stali i stali..i strzelali ;-)
Sara Tancredi
We wtorek spotkanie "przyjaciół" w muzeum
Susan jeszcze ich zrobi w konia 
Michael Scofield
będą oglądać eksponaty xD
pewnie że jeszcze da im popalić. Linc niech się ma na baczności xD
pewnie że jeszcze da im popalić. Linc niech się ma na baczności xD
Michael Scofield
Chyba nie wszystko poszło po myśli Gretchen, ale ma to co chciała Wchistlera. 
Michael Scofield
No to mamy nowy śliczny trójkącik - Susan B., Whistler i Mahone oO
Czajcie połączenie Mahone - Susan oO On taki w garniaku i w okularach, Ona w jakimś czarnym kostiumie.
Połączenie śmiertelne
haha - śmiertelne dla wszystkich, którzy staną im na drodze.
Czajcie połączenie Mahone - Susan oO On taki w garniaku i w okularach, Ona w jakimś czarnym kostiumie.
Połączenie śmiertelne
John Abruzzi
oł cudne^^agulec pisze:połączenie Mahone - Susan oO On taki w garniaku i w okularach, Ona w jakimś czarnym kostiumie.
Michael Scofield
Susan B i Mahone mogą stworzyć niezły duet. Aż niemoge się powstrzymać od ciągłego myślenia co będzie dalej.
Michael Scofield
czuję że będzie gorąco w tym 4 sezonie...nie mogą tego tak zostawić. Susan i Mahone razem...jestem ciekawa co wykombinująsebo160186 pisze:Susan B i Mahone mogą stworzyć niezły duet. Aż niemoge się powstrzymać od ciągłego myślenia co będzie dalej.
Michael Scofield
Jeśli tak by sie faktycznie stało to oni we dwoje mogą stać się bardzo bardzo niebezpieczni/nieobliczalni. ;-)
jeszcze Whistler do tego, tak myślę że on nie jest byle kim w tej Firmie.
jeszcze Whistler do tego, tak myślę że on nie jest byle kim w tej Firmie.
John Abruzzi
no też mi się tak wydajesebo160186 pisze:tak myślę że on nie jest byle kim w tej Firmie
i razem będą wyglądać cholernie seksowniesebo160186 pisze:oni we dwoje mogą stać się bardzo bardzo niebezpieczni/nieobliczalni. ;-)
Michael Scofield
oj tak. zgadzam się w 100 %*Madziula* pisze:i razem będą wyglądać cholernie seksownie
Michael Scofield
oj Zapowiada się.... Bardzo Bardzo ciekawie!!!
Fajnie by było z tym duetem..
Fajnie by było z tym duetem..
Michael Scofield
powstała nowa święta trójca ^^
Michael Scofield
musze przyznac że z nich taki tercet egzotyczny... znacznie ciekawszy niż z michalelemTanira pisze:powstała nowa święta trójca ^^