Michael Scofield
Piszcie jakie są Wasze najlepsze/ulubione akcje/sceny trzymające w napięciu w Prison Break.
Michael Scofield
Nie wiem czemu ale kocham tą scenę jak Michael dzwoni do Mahona z telefonu Pam w 2 sezonie. Kiedy "spekuluje na temat Oscara Shelsa ... poporstu oglądałam to z7-8 razy i chyba nigdy mi się to nie znudzi. Cudowna scena
Michael Scofield
Najbardziej ekscytująca.. hmm.. chyba ucieczka z więzienia w pierwszym sezonie.. to całe wchodzenie za zlew i Sucre jako 'czujka' - to były emocje
teraz ucieczka z Sony też trzymała w napięciu, chociaż już nie była taka dobra jak tamta..
.. oraz WSZYSTKIE sceny z Alexem są dla mnie ekscytujące i nic na to nie poradzę
.. oraz WSZYSTKIE sceny z Alexem są dla mnie ekscytujące i nic na to nie poradzę
Lincoln Burrows
Najlepsza był właśnie ucieczka, ale jej początkowe etapy, tuż po ucieczce z FR. Gdy gonili po nocy i rankiem po tych wszystkich lasach ;]
Michael Scofield
Ucieczka z Sony. Ostatni fragment 13 odcinka. W 1 sezonie to też były niezłe emocje. emocję. Nigdy tego nie zapomnę.
C-Note
patus1905 pisze:tą scenę jak Michael dzwoni do Mahona z telefonu Pam
<--- O TAK!! wszystkie, co do setnej sekundyagulec pisze:oraz WSZYSTKIE sceny z Alexem są dla mnie ekscytujące i nic na to nie poradzę
i jeszcze...a dobra nie będe pisac, bo wszystkie są z Alexem xD
Świeżak
Najbardziej ekscytującą sceną była akcja pt. "Przewierćmy ścianę trzepaczką do jajek".
Sucre i Abbruzzi byli po prostu świetni.
Sucre i Abbruzzi byli po prostu świetni.
Sara Tancredi
Dla mnie ostatni odcinek 3 sezonu wymiata 
Mahone
to była okropnie ekscytujaca scena... mogłabym ją oglądać bez końca....
hmn... a poza nia... cała ucieczka z Fox River... działo się wtedy...
i jeszcze pierwsza próba ucieczki z sony... ta ostatnia jakoś taka.... drętwa... za łatwo im poszło
hmn... a poza nia... cała ucieczka z Fox River... działo się wtedy...
i jeszcze pierwsza próba ucieczki z sony... ta ostatnia jakoś taka.... drętwa... za łatwo im poszło
Michael Scofield
Ucieczka z FR, i ostatni odcinek 3 Sezonu. 
Mahone
Chyba ucieczka z Fox... To było COŚ 
Michael Scofield
To było excytujące za każdym razem.Czy zdąży na liczenie....agulec pisze:to całe wchodzenie za zlew i Sucre jako 'czujka'
Mahone
Właśniesebo160186 pisze:To było excytujące za każdym razem.Czy zdąży na liczenie....
Ostatnio zmieniony 2008-02-21, 00:10 przez Babydoll, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
Albo podczas zamieszek w FR też było gorąco 
Mahone
No też, też... W ogóle tam większość rzeczy była ekscytująca ^^
Michael Scofield
Tak poziom adrenaliny był Max!!!! 
Świeżak
Dla mnie Ucieczka z Sony
Michael Scofield
jak juz wychodzli z tunelu i Mc Gready zdazył wyjść i jakiś starżnik zajżał do tunelu a tam pusto 
Lincoln Burrows
faktycznie.
wiele było akcji tego typu, w których wydawało się, że zostaną przyłapani, a tam nic
bardzo podobny przykład: T-Bag przywiązany do grzejnika, policja wali do drzwi. Wchodzą a go już tam nie ma
wiele było akcji tego typu, w których wydawało się, że zostaną przyłapani, a tam nic
bardzo podobny przykład: T-Bag przywiązany do grzejnika, policja wali do drzwi. Wchodzą a go już tam nie ma
Michael Scofield
Ja napiszę o scenie z ostatniego odcinka kiedy to Michael powiedział do Gretchen:
a kiedy już będzie po wymianie i Lj będzie bezpieczny-
Ty i ja spędzimy z sobą trochę czasu.
To była super scena ;-)
a kiedy już będzie po wymianie i Lj będzie bezpieczny-
Ty i ja spędzimy z sobą trochę czasu.
To była super scena ;-)
Mahone
taa... dla mnie bardzo ekscytujące było to jak T-bag z susan i dzieciakami oglądał kreskówki i konsumował popcorn... niby denna ale też trzymająca w napięciu scena 
Michael Scofield
Ja najbardziej przeżywałam scenę w muzeum. Suan była taka uśmiechnięta że myślałam że zaraz kogoś zabije, a potem jak już wszystkich oddała nie mogłam uwierzyć że to już po wszystkim, że nikt nie ucierpiał i stało się Sofia postrzelona.
Michael Scofield
A dla mnie jak Mike stał z pistoletem wymierzonym w Susan-Grethen... I jeszcze jak w 2 sezonie odcinek Bolshoi Booze... Jak już mają walnąć Mika a tu idzie Sucre... Kamień z serca... Lub jeszcze jak Leszcz w sklepie ogrodniczym... Facet mu walną z Baseballa, wchodzi Mike, jemu tez chce walnąć i gdy juz wali to wchodzi Linc i ratuje świat! 
C-Note
scena jak Michael chciałzabić Gretchen jakoś nie była dla mnie ekscytujaca.
po prostu wiedziałam, że jej nie zabije, bo to by było za proste.
po prostu wiedziałam, że jej nie zabije, bo to by było za proste.
Michael Scofield
Może i tak, ale mimo wszystko bałam sie, że cos się stanie...