Sara Tancredi
Sara Tancredi
A jak niby Linc miałby pomóc bratu? Przecierz to tylko bezmózgi mięśniak. Nie miałby szans chociażby z Mahonem.
Świeżak
Świeżak
Po obejrzeniu odcinka 13 tez myślę, że to nie koniec. Zbyt dużo jest nie wyjaśnionych spraw, kim jest Whistler dla firmy, czego od niego chcą, czy Michael ich znajdzie, czemu Whistler i Mahone działają wspólnie z Gretchen??? no i wiele innych. Sam koniec rewelacyjny. Fakt, przy tym kwiatku Sary to naprawdę łezki się polały. Mam nadzieję, że dociągną do 22 odcinków, tak jak w poprzednich sezonach:)
pozdrawiam wszystkich fanów PB
Świeżak
Lady Mahone pisze:Twój posta sprawił, że mam mokre oczy- to nie może być końcem PB. Napisze tysiące pettycji i żądań xD Po za tym jeśli są próby, znaczy że coś wymyśla. Nie mieli w całośco opracowanej fabuły, bo ciągle pracowali, więc- ja mam nadzieje, znaczy wiem, znaczy musi byc 4 sezon.
cieszę się że moje posty mogą powodować ze ktoś ma coś (w tym przypadku oczy) mokre ;) a tak juz na powaznie, czyz nie zdziwilo Cie, że oni nie maja opracowanej fabuły ??
bo mnie bardzo, ja wogole myslalem ze to wszystko tworzone (a przynajmniej poszczegolne serie) od tyłu. A tu nagle sie dowiadujemy, ze oni dopiero mysla nad tym.

Po 2 -= czy nie zdziwił was fakt ze ten sezon ma tylko 13 odc... ?
cos mi tu nie gra.
Tak jakby musieli go skrocic na chamca..

miejmy nadzieje ze bedzie 4 sezon , bardziej dopracowany.
Michael Scofield
Michael Scofield
fazer15 pisze:A jak niby Linc miałby pomóc bratu? Przecierz to tylko bezmózgi mięśniak. Nie miałby szans chociażby z Mahonem.
Przecież to nie prawda pomógł mu bardzo przy ucieczce a teraz boi się o syna i nie chce znowu go stracić, podobnie jak Sofii.
C-Note
Przecierz to tylko bezmózgi mięśniak. Nie miałby szans chociażby z Mahonem.
Zgadzam się zupełnie. Siłą to nie wszystko- trzeba jeszcze dopowednio zadawać ciosy. A mahone to umie, więc jesli by do czegos takiego doszło...Linc by leżał od razu :)) Wracając do ocinka..Jest za duzo nieyjaśnionych wątkó, aby nie było ciągu dalszego.
Mia
Fernando Sucre
Fernando Sucre
Ania1991_ck pisze:Odcinek najlepszy z najlepszych. Nagram sobie wszystkie odcinki od samego początku i pokaże moim dzieciom. Powiem i ze taki serial zdarza się raz na 100 lat, a mnie sie pofarciło. Nigdy nie zapomnimy o prison break.
Zrobię dokładnie to samo :mrgreen:
fazer15 pisze:Co to za koniec, jak tak naprawde wcale nie wiadomo o co chodzi w tym serialu?
Dokładnie!
C-Note
Totalny offtop. Chodzi ci o skrypt you? Wyswietla on imę osoby obecnie czytajeacej post. Koniec tego wątku w tym temacie.
No a co do Pb- za chwilę zaczne oglądać wszystkie seony od początku- tyle się wydarzyło od 1x01 :)
Świeżak
jeszcze cos od producenta kilka słow :

Producent Nick Santora o serialu

Co do Dr. Tancredi, wszystko co mogę powiedzieć to, że jest nam niezwykle miło, że ludzie tak pozytywnie reagują na jej postać i tak bardzo przeżywali kiedy zginęła w serialu. Bardzo to szanuję. Ale serial Prison Break to serial, w którym giną ważne i główne postacie. To się zapewne jeszcze zdarzy i wstrząśnie wszystkimi"
Sara Tancredi
Sara Tancredi
Ania1991_ck pisze:Przecież to nie prawda pomógł mu bardzo przy ucieczce a teraz boi się o syna i nie chce znowu go stracić, podobnie jak Sofii.
Michael, aby wyciągnąć Linca z Fox River zostawił całe życie za sobą, cały się wytatułował ( co musiało strasznie boleć )...
Świeżak
Zakończenie genialne, właściwie ten fragment z piosenka "llorando" z filmu "mulholland drive" (btw.. jeden z moich ulubionych filmów) konwencja zakończenia w stylu "donnie darko" (z tym ze tam piosenka była jeszcze lepsza...) Jednym słowem pomysł na zakończenie oklepany ale jednocześnie chyba najlepszy z możliwych...
Świeżak
własnie przegladam zagraniczne forum na temat tego odcinka, jeden z autorow, zadal pozostalym pytania, moze przytocze, moim zdaniem bardzo ciekawe. i ukazujace istote odcinka.

S3 E13 “ The Art of the Deal” questions

Was this episode exciting enough for a Season Finale?

What were your thoughts as this episode began?

What were you thinking when Whistler was calling Gretchen?

How did you feel seeing Sucre bleeding on the floor and then later digging his own grave?

Your thoughts on T-bag helping Lechero only to later turn on him?

Did you like Michael and Gretchen’s first meeting?

How nervous were you for McGrady and his father?

Your thoughts on the meet and greet?

Your feelings on Sofia getting shot and how Linc reacted?

Did McGrady’s family reunion make you feel good?

What do you think about Sucre after Michael called him and he didn’t break?

Did you cry when you saw the flower?

How did you feel seeing Sara again?

Hmmmm…Whistler/Mahone….what do you think?

Linc/Sofia …your thoughts?

Do you agree with Michael’s decisions to go after Gretchen?

What would Linc have done if it was LJ instead of Sara?

Which moment will you remember the most from this episode?

Which scene do you think will be the most talked about?

Name scene you liked the most in this episode and why:

What scene did you like the least?

Was this episode captivating enough to keep you wanting more?

Which character did you focus on the most this episode?

Which character are you hoping disappears?

What characters were you hoping to see more of this episode?

Has this episode changed your attitude towards any of the characters in either a good or a bad way?

Any moments that made you laugh?

Any moments that made you cry?

Any moments that made you angry?

Which scene was the most thrilling for you?

Were you scared at any time during this episode?

Were there any scenes that were sickening to you?

Any memorable quotes from this episode?

What was your overall feeling when you finished this episode?
tim
Świeżak
Świeżak
jestem przekonany ze to nie koniec jest tyle zagadek
T-Bag
no musze przyznac szczerze ze ten 13 odcinek zasluguje na miano najlepszego z 3 sezonu choc jest tyle niewyjasnionych sytuacji to i tak ten sezon(jesli jest ostatni)ZAKONCZYL SIE ZAJEFAJNIE.i prosze co niektorych NIEPISZCIE ZE SARA WROCI BO robicie ztego filmu fantastyke.
C-Note
No git- Sara nie wróci;) ale i tam mam przeczucie xD Odcinek fakt- dobry, ale za mało wyjaśnionych, za dużo niewiadomych rzeczy.
T-Bag
no tak masz racje LADY MAHONE bo jak sie juz przyzwyczailismy to same niespodzianki sie dzieja w tym filmie,i niezdziwie sie jesli maichel sie zmnieni i bedzie pokoleji zabijal :evil: byc moze zobaczymy nowe wcielenie michaela?????????????
C-Note
Tak, to by było dobre- michael lata z pistoletem i zabiją całą Firmę. Niezły zwrot akcji by był. :mrgreen:
Świeżak
Świeżak
Zna ktos tytuł tej piosenki co jest na samym koncu. Jezeli tak prosze wyslac na ten adres : rodmano1991@o2.pl

Z góry wielki dzieki :-) :-) :-)
T-Bag
rodmanos jesli chcesz to poszukaj IIorando z filmu mulholland drive.

[ Dodano: 2008-02-19, 21:03 ]
tak tak lady mahone zobaczysz ze tak bedzie fajny zwrot akcji by byl no nie?

[ Dodano: 2008-02-19, 21:10 ]
http://www.youtube.com/watch?v=oddg6dCB7FE jesli ktos jeszcze raz chce posluchac muzyki tej z konca 3 sezonu to zapraszam!!!!!!!!!!
Świeżak
Świeżak
Właśnie obejrzałem, ostry, prawdziwa SZTUKA WYMIANY, james to kawał gnoja, mahone będzie robił to w czym jest dobry, Michael chyba zamieni sie w zimnokrwistego łowce - no i dobrze. Sucre ma jaja, a Bellick spodnie w panterkę :)
Ta cała książeczka jest na bank ważna, a nie wiem po co ta cała ściema ze współrzędnymi.
No i w następnych odcinkach pojawi się nowy pionek (Lief).
A co do odcinków to nie widać żadnej konkretnej daty. Pamiętam że w I sezonie w USA tez mieli taka przerwę techniczna pomiędzy 13 odc a kolejnymi - chyba nawet 5 tygodni, bo w 14 odc. pojawił sie nagle śnieg w fox river. Będę wypatrywał. Pozdrwiam fanów. Czuje, że poziom nie opadnie a wręcz przeciwnie
Mahone
O matko... Odcinek... No po prostu... Dech mi zaparło...

- bardzo dobre rozwiązanie z McGrady'm, podobało mi się że już nie komplikowali tego na siłę
- stary "dobry" T-Bag... chociaż trochę myślę przesadził z zabijaniem Lechero... w końcu to dzięki niemu jakoś się trzymał w tej Sonie...
- Whistler = ??? wyszło na jaw, że to nie taki znowu słodki chłopczyk, który nie chce, żeby innym stała się krzywda... i ten jego wyraz twarzy gdy mówił do Alex'a: "are you in or are you out?" :)
- Alex - niezłą sobie załatwił posadkę ;) Jego instynkty jednak wiodą go ku tej robocie... zobaczymy, co tam zmajstruje ;)
- Sucre - ma swoją dumę, nie dał się, nie błagał ich o życie, w imię przyjaźni i lojalności był gotowy umrzeć w wykopanycm przez siebie grobie... w jakiś sposób była to piękna scena...
- scena z papierowaą różą kompletnie ścisnęła mi gardło... i jeszcze flashback z Sarą plus ta muzyka... :( i dobrze, niech się Michael mści, kiedy powiedział do Linc'a "they killed Sara" już wiedziałam, że nie odpuści...
- zakończenie - cóż można dodać... piękne, przepiękne, wzruszające... totalnie mnie rozwaliło, rzuciło o ziemię, zgniotło... oscara im za to...

Ehhh... Tak jakbyśmy się mieli z nimi rozstawać... :(

Najlepszy odcinek 3 serii. Doceńmy to, bo równie dobrze mogli wszystko spieprzyć.

Takie jest moje zdanie ;)
C-Note
No i zgadzam się z nim:))
Babydoll pisze:ten jego wyraz twarzy gdy mówił do Alex'a: "are you in or are you out?" :)
- Alex - niezłą sobie załatwił posadkę ;) Jego instynkty jednak wiodą go ku tej robocie
ciekawe co oni knują.. Mahone i Firma??
Mahone
Lady Mahone pisze:Mahone i Firma??
Wiesz, trochę mnie to zatkało... Ale Alex ma w oczach ten błysk, ten stary błysk agenta... XD Ciekawe, co się stanie... Ehhh... A trzeba tyle czekać! :evil:
Lincoln Burrows
Lincoln Burrows
Kilka rzeczy mnie cieszy bardzo, np. że Mahone wróci do Firmy, więc można powiedzieć - będzie ukrywany. Louis ma kochającą rodzinkę, ładne przyjęcie miał i w końcu może sobie porzucać do prawdziwego kosza :) T-Bag też jednak wie jak wykiwać konającego Lechero :D Choć faktycznie smutny był jego koniec.
Szkoda też Sofii - ucierpiała, choć nie powinna, ale na szczęście wszystko z nią dobrze.
A na Mike'a jestem wkurzony - to, co chce zrobić może doprowadzić do jego śmierci.
Mógł ją wtedy zabić, jednak ręka mu się bardzo trzęsła i widać było, że się bardzo bał. Jeszcze ten ochroniarz się dziwnie patrzył - na szczęście go nie rozpoznał ;p
Nie mogę się doczekać kolejnego odcinka, ale na szczęscie - już po wszystkim.
T-Bag
i zobaczycie okaze sie ze whistler jest calym mozgiem tej firmy bo niby dlaczego firma chciala go wydostac z sony ????
Mahone
Nero pisze:Mógł ją wtedy zabić, jednak ręka mu się bardzo trzęsła i widać było, że się bardzo bał.
Ja myślę, że on nie jest w stanie zabić nikogo, nawet jej. Może coś wykombinuje, jakiś plan XD że tamci się nawzajem powyżynają...?

[ Dodano: 2008-02-19, 21:31 ]
piotras003 pisze: zobaczycie okaze sie ze whistler jest calym mozgiem tej firmy bo niby dlaczego firma chciala go wydostac z sony ????
Hmmm... Może to racja... A może juz dawno ktoś inny wskoczyłby na jego posadkę, a jego mieliby gdzieś...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sezon III”