Michael Scofield
Myślę że dobry temat,piszcie co sądzicie o przeszłości poszczególnych postaci.
Przeszłość której, jest dla Was najbardziej fascynująca...
Przeszłość której, jest dla Was najbardziej fascynująca...
Michael Scofield
genialny temat ^^
Ja jak zwykle będe sie rozwodzić nad pewnym panem. Już teraz sama nie wiem kim tak w 100 % jest Whistler bądź Gary Miller bo o jego oficjanym prawdziwym nazwisku tez nic nie wiemy. Mówi, że jest rybakiem. No dobra. Ja go widzę z wedką na jakimś pomoście lub w łodzi z siecią ^^ być może przyjął ofertę od firmy bo liczył na dużą kasę? Nigdy tak na 100 % nie rozgryzę jego psychiki
Ja jak zwykle będe sie rozwodzić nad pewnym panem. Już teraz sama nie wiem kim tak w 100 % jest Whistler bądź Gary Miller bo o jego oficjanym prawdziwym nazwisku tez nic nie wiemy. Mówi, że jest rybakiem. No dobra. Ja go widzę z wedką na jakimś pomoście lub w łodzi z siecią ^^ być może przyjął ofertę od firmy bo liczył na dużą kasę? Nigdy tak na 100 % nie rozgryzę jego psychiki
Michael Scofield
Tu musze przyznac rację Tanirze.... najwuieksza niewaidoma jest Nasz pan Whistler/ Miller... istny człoweik zagadka, nie widomo jak sie nazywa na prawdę, co ma wspólnego z firma, co do ch**ry ma w tej walizce... 
Michael Scofield
no już pare rzeczy się wyjaśniło ^^ ale kocham go jeszcze bardziej xD
Lincoln Burrows
Whistler nie chce nic powiedzieć i tylko udaje przyjemnego. Nie lubię go za to i jeszze za to, że skrywa swoją tożsamość. Jeśli chodzi o przeszłości, o których wiemy to najciekawszą miał chyba Teddy.
Michael Scofield
Oj tak Teddy miał przejścia w przeszłości!!!

John Abruzzi
Mój biedny Teddy 
Michael Scofield
Mnie osobiście interesuje postać Gretchen, wiemy co przeszła w Mexyku. Ciekawi mnie jaka była wcześniej??

C-Note
Może nie była taka zła...Firma ją zmieniła, albo miała jakiś przełom w życiu, ktory ją zmienił.
Michael Scofield
Racja Firma wszystkich zmienia. Chciałbym ją zobaczyć w innej roli....
choć jej obecna rola i to jak ją odgrywa robi na mnie wrażenie ogromne!!!
trochę mi jej szkoda....ma taki ładny uśmiech
i to zabójcze spojrzenie 
choć jej obecna rola i to jak ją odgrywa robi na mnie wrażenie ogromne!!!
trochę mi jej szkoda....ma taki ładny uśmiech
Mahone
Najbardziej interesującą(jeśli w tym przypadku można tak mówić) przeszłośćto chyba miał Teddy..Było nam dane wiedzieć, jakie miał dzieciństwo i to już bardziej dorosłe życie, ale mnie inetersuje to, co on robił tuż po ukończeniu pełnoletności..
Lincoln Burrows
Coś tam gadała LJ'owi o przeszłości. Że ją zamykali i bili itp. nie pamiętam co dokładnie.
Zapewne firma ją wybawiła stamtąd i teraz jest na ich posługach ;p
Zapewne firma ją wybawiła stamtąd i teraz jest na ich posługach ;p
Świeżak
a przeszlosc alexa? jakie wojsko? jakie sluzby specjalne ? ktos cos wie?
Lincoln Burrows
Ojciec go bił i miał trudne dzieciństwo. Sullins coś o tym gadał ;p
Michael Scofield
Ale Alex ułożył sobie życie rodzinę i to wszystko przez Firmę...
Mahone
Eh... Po co On wraca do Firmy? Przecież robił wszystko, żeby odejść, wrócić do żony! Czy już skreślił ją i ich syna? To niemożliwe!
Chyba że znów coś knuje ^^
Chyba że znów coś knuje ^^
Michael Scofield
Na pewno tak!!! Niemożliwe jest by zapomniał o rodzinie przecież robił straszne rzeczy tylko dlatego by ich chronić.
Michael Scofield
wróci tylko jak się nie wpakuje w coś w co już zaczął się pakować zupełnie nie wiem po co!!!
Mahone
Eh... No bo chyba Go nie uśmiercą... Nie mogą... 
Michael Scofield
Miejmy nadzieję ale coś mi się wydaje że łatwo się z tego nie wypląta.
Mahone
Oh, to z pewnością.
Kurcze, nigdy bym nie przypuszczała, że odwali taki numer i wróci! Za tym musi się coś kryć, bo inaczej byłoby to kompletnie bez sensu
Kurcze, nigdy bym nie przypuszczała, że odwali taki numer i wróci! Za tym musi się coś kryć, bo inaczej byłoby to kompletnie bez sensu
Michael Scofield
ja się trzymam wersji, że on chce rozgryźć i zniszczyć firmę od środka. I to właśni knuje Alexander Mahone 
Sara Tancredi
Tak, ja myśle, że Alex pomoże Michaelowi 
Michael Scofield
A co wiecie o przeszłości Lechero? Też niebyła zbyt piękna...
Michael Scofield
nic konkretnego...chciałabym żeby zrobili taki odcinek jak w pierwszym sezonie...zanim wszyscy trafili do Sony...