Michael Scofield
Michael Scofield
Czwarty sezon ? Coraz bliżej.

Post autor: niunia »

Obrazek

Kolejna część informacji co do przyszłości serialu. Co mówi Nick Santora, scenarzysta i producent w jednym ?

Decyzja co do czwartego sezonu Prison Break nie została jeszcze podjęta. Ale decyzji co do kolejnych sezonów nigdy nie podejmowaliśmy tak wcześnie w roku, więc zbyt wiele to nie znaczy. Nie zgadzam się z Ausiello. Wierze, że czwarty sezon zostanie nakręcony. Nie mogę tego jednak zagwarantować. Po prostu czuję, że to się wydarzy. Więc nie przejmujcie się plotkami od reporterów.. jeśli serial zostanie zakończony, tak szybko jak się o tym dowiem, powiem Wam o tym. Ale tak jak mówiłem, nie sądzę, że tak się stanie. Mam wiarę.

Następna wiadomość od Nicka:

Pracujemy nad próbą wymyślenia historii dla 4 sezonu, jak to będzie wszystko grało na zewnątrz itp., tak żeby nie zostawić wątków z 3 sezonu nad przepaścią. Jestem pewien, że dostaniemy kolejny sezon. Nie ma gwarancji, ale byłbym wstrząśnięty gdyby tak się nie stało.

Cóż, chciałoby się rzec, “Pożyjemy, zobaczymy…”

źródło: pbelite.org
Michael Scofield
Michael Scofield
my tez wierzymy :*
Świeżak
Świeżak
wierzymy i oby sie to naprawde stalo bo ja niewiem
a i niech jakas fajna historie do tego next sezonu napisza... :mrgreen:
Lincoln Burrows
Lincoln Burrows
Skoro by chciał 4 sezon to niech nakręcą ;p Mam nadzieję, że tak będzie ;]
Sara Tancredi
Sara Tancredi
Ja też mam nadzieje, że powstaną kolejne odcinki. Moge poczekać, tylko żeby nie kończyli, bo po ostatnim odcinku mam ogromny niedosyt. :D
C-Note
Muszą przecież nakręcic- Mike musi zorbic cos z Sarą, musimy dowiedzieć się co Mahone do jasnej będzie robiłw Firmie( zabijał??xD) no i jeszcze Linc & Sofia :)) Najbardziej intrygujący pozastał wątek Mahonea
Michael Scofield
Michael Scofield
Przedtem bym się ucieszyła ale nie wiem czy to nie zagmatwa sprawy. Ba z nowymi przygodami wiążą się również problemy.....
Ale jesli zostanie wyprodukowany to oczywiście obejrzę z nie mniejszym zapałem nić te serie. Tylko gorzej z moim sercem bo teraz to już zawał serca prawie miałam..... :oops:
C-Note
Ja też. Myślałam, że teraz się opanuję od poprzedniego odcinka..ale nie- teraz doszły lodowate ręce, drżenie rąk i nóg...przyśpieszony oddech- nie umiem się już od tego uwolnic.
Mia
Fernando Sucre
Fernando Sucre
No więc kobieta jak to mówią zmienną jest więc cofam swoje zdanie co do tego, że 4 sezonu nie powinno być :mrgreen: Co więcej on musi być.Albo niech to jak ludzie doprowadzą do końca, tzn trzeci sezon a tą lukę po prostu potraktujmy jako kolejną przerwę, chociarz to juz by było przegięcie z tymi przerwami :-/
Lady Mahone pisze:Ja też. Myślałam, że teraz się opanuję od poprzedniego odcinka..ale nie- teraz doszły lodowate ręce, drżenie rąk i nóg...przyśpieszony oddech- nie umiem się już od tego uwolnic.
Nie Ty jedna!Nie wiem dlaczego tak mnie dotknał ten odcinek, czy dlatego, że ostatni czy dlatego, że skończył się tak a nie inaczej...do tej pory jakoś dziwnie się czuję... :cry:
Sara Tancredi
Sara Tancredi
Mia pisze:do tej pory jakoś dziwnie się czuję...
ja też ;/ czuje taką pustkę...
Michael Scofield
Michael Scofield
Jak powstanie 4 sezon to chyba będę miała 3 komorowy zawał serca. Przerwy są po to chyba żeby takim jak my ciśnienie zdążyło opaść do następnego odcinka :mrgreen:

Obejrzałam ten odcinek przed szkoła i potem wo gule nie mogłam się skupić przez cały dzień.
C-Note
Dziwczyny z klasy mówią, że muszę si e leczyć, i że przesadzam...to niech postawią się Naszym miesjcu- prawdziwcyh fanów! Teraz kiedy w grę whcodzi oczekiwanie , albo gdybanie o 4 sezon...to nie wiem zupełnie co ze sobą zrobic.
Michael Scofield
Michael Scofield
heh, to tak jak ja.
Niech mi wyjaśnią wątek Alexa! Ale jakie miał błekitne oczy przy tym barze to mmm xD
a 4 sezon zbliża się wielkimi krokami xD
chyba ^^
C-Note
AutumnLeaf pisze:Niech mi wyjaśnią wątek Alexa! Ale jakie miał błekitne oczy przy tym barze to mmm xD
Racja. Wątek Alexa totalnie nie wytłumaczony- największa niewiadoma całego sezonu II. Jeśli Mahone iść na stałe do Firmy, i znowu chodzić w garniaku z giwerą..To jestem za. No, ale te błękitne oczy....ech...Tak podejść i przytulić:)
Świeżak
Świeżak
Oby był och pragne tego sezonu emocji ale miki już nie będzie za kratkami bo on powoli to by sobie oczko wyrobił w uciekaniu
C-Note
On już jest wyrobiony- nawet bez opracowanego planu pokazał na co go stać- pierwsza ucieczka w histori i z Fox River, i z Sony. Gdyby to było naprawdę, koleś by przeszedł od histori.
Michael Scofield
Michael Scofield
AutumnLeaf pisze:heh, to tak jak ja.
Niech mi wyjaśnią wątek Alexa! Ale jakie miał błekitne oczy przy tym barze to mmm xD
a 4 sezon zbliża się wielkimi krokami xD
chyba ^^
no pacz OO niezmiernie się cieszę z tego powodu ^^
chciałaś chyba napisać wątek Alexa i Whistlera bo przecież "oni siedzą w tym samym bagnie kochana" xD
C-Note
NO tak siedzą razem, a razem z Gretchen coś wymyślą mocnego.:))
Sara Tancredi
Sara Tancredi
Daj jakąś swoją teorie na 4 sezon :D Na dalsze losy bbohaterów xD
Tweener
Tweener
heh to by było trochę długie ale jak napisze to wam dam hehe :D
Sara Tancredi
Sara Tancredi
Witam wszystkich jestem nowy ;-) Jesli chodzi o ten czwarty sezon moim skromnym zdaniem powinni doprowadzic do konca 3 (nawet jezeli trzeba bedzie czekac pare miesiecy) a dopiero pozniej myslec o kolejnych. Zakonczenie 3 bylo wielce niesatysfakcjonujace :-P Swoją drogą Prison Break to pierwszy nalog w jaki wpadlem i traktuje go powaznie(tzn nie walcze z nim) :-D
Michael Scofield
Michael Scofield
Moment czyli to był ostatni odcinek 3 serii juz nie bedzie kolejnych ..bo sie juz pogubiłam ;-)
Michael Scofield
Michael Scofield
cooo... nie no beznadzieje.. co to ma sie znaczyc... ja protestuje... niech skoncza to co zaczeli a dpoiero ppotem sie brali za nową robotę..
Mahone
Mahone
W III sezonie zakończyli tak, że raczej teraz powinien powstać kolejny sezon. Kompletnie niewyjaśniona jest ta sprawa współpracy Alexa i Jamesa, no i co zrobi Michael..
Mahone
Alexxa pisze:Kompletnie niewyjaśniona jest ta sprawa współpracy Alexa i Jamesa, no i co zrobi Michael..
Zgadzam się, z pewnością nie zakończyliby całego serialu w ten sposób... Chyba że są gópi :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „News”