Michael Scofield
coś podobnego do CSI. Na Polsacie od ostatniej niedzieli a wczesniej mozna go było oglądać chyba na tv4...nie pamiętam xD w kazdym razie świetny serial
Michael Scofield
aa no świetny jak leciało na TV4 to ogladalam.. rzeczywiście troche podobne do CIS. Polecam bo na prawde fajne ;-D
Michael Scofield
fajne ale w tą niedzielę to mnie toche obrzydziło...
jeny.trup wiszący,jedzony przez robale a potem odpadam mu głowa a ona to łapie...bywa xD ale ogólnie ciekawy;]
Michael Scofield
tiaaa ten moment był mocny...a Kosci taka twarda że co jej tam ... robale ,odpadające głowy - dla niej to chleb powszednixaneta pisze:jeny.trup wiszący,jedzony przez robale a potem odpadam mu głowa a ona to łapie
Tweener
Tak fajny serial chociaż ostatnio nie dałem rady obejrzeć
John Abruzzi
oglądałam w niedzielę odcinek
i podobało mi się
a Kości super
i tak fajnie się wkurzała - "Nie mów do mnie Kości" 
fajniexaneta pisze:trup wiszący,jedzony przez robale a potem odpadam mu głowa a ona to łapie..
Michael Scofield
taa oni sie kochają droczyc ;-)
Michael Scofield
w ostatnią niedziele niestety nie oglądałam ale dziś nie odpuszcze xD
Michael Scofield
ja też .. na bank... usiade i zacze okupowa ctV wczesniej żeby mi nikt władzy (czyt. pilota) nie zgarnął 
Świeżak
mi sie nie podoba ten serial....
Tweener
I jak oglądał ktoś może w ostatnią niedziele? mi udało się obejrzeć ostatnie 10 minut tylko 
John Abruzzi
ja oglądałam
ten gościu z FBI co pracuje z Kości (jeszcze nie udało mi się zapamiętać po 2odcinkach jak nazywają się bohaterowie
) ma dziewczynę
nie spodziewałam się 
Michael Scofield
Całkiem całkiem ^^ podoba mi się humor w tym serialu ^^
Michael Scofield
czy to jest ten sam koleś co grał w Buffy?
Michael Scofield
Taaak to jest Anioł ciemności xD
Tweener
Oglądałem wczoraj 4 odcinek i musze przyznać dobry serial niektóre teksty mnie powalają i te suche zwłoki i kości poprostu dobre
Michael Scofield
własnie tez mi sie z kims kojarzył a nie mogłam zczaic z kim xD widze ze wszystkie przerabiałysmy te same seriale^^Tanira pisze:czy to jest ten sam koleś co grał w Buffy?
takze ogldałam wczoraj i jak mój poprzednik równiez moge stw ze serial jest bardzo ciekawy, bardzo przypomina mi CSI
Michael Scofield
oo wczoraj tez ogladalem
fajny odcinek byl 
Michael Scofield
Kocham ten serial xD ten humor jest niesamowity ^^
Michael Scofield
a ja nie oglądałam wczoraj...nie chciało mi się xD
Michael Scofield
dokładnie.jak pierwszy raz oglądałam to co chwila się brechtałam xDAutumnLeaf pisze:Kocham ten serial xD ten humor jest niesamowity ^^
Michael Scofield
a ja obejrzałam kilka kolejnych odc i juz mi zachwyt przeszedł ;-)
za duzo seriali o podobnej konstrukcji i tematyce w zbyt krótkim czasie...przejadło mi sie chyba^^
za duzo seriali o podobnej konstrukcji i tematyce w zbyt krótkim czasie...przejadło mi sie chyba^^
Michael Scofield
ale obejrzeć w niedzielę 3 seriale kryminalne pod rząd to u mnie wiąże sie z cudem
CSI oczywiście co niedzile sie ogląda,ale kości ...już czasem nie daję radę xD