C-Note
C-Note
LJ Burrows

Post autor: mahones »

[center]Obrazek [/center]

Informacje: Syn Lincolna. Wzorowy uczeń, nigdy nie wdawał się w żadne kłopoty. Mieszkał razem z matką i przybranym ojcem. Kłopoty LJ zaczęły się po tym jak został złapany z marihuaną. Kurator wyznaczył mu spotkania ze swoim ojcem w więzieniu Fox River. Bardzo nienawidził swojego ojca. Z czasem, gdy coraz bliżej do egzekucji sympatia syna do ojca się polepsza.

Dodatkowe informacje: LJ zostaje wrobiony w zabójstwo swojej matki i swojego przybranego ojca. Od tamtej pory również jest ścigany przez policję. Cały czas ukrywa się. Ścigają go również mordercy jego matki.Jedynym dowodem na jego niewinność jest film nagrany telefonem komórkowym.
John Abruzzi
John Abruzzi
Re: LJ Burrows

Post autor: KhAn »

Fajnie gra w filmie i niezły aktor z niego. Najbardziej podoba mi sie jak takiego poczepanego udaje jak coś mu się przytrafia i nigdy nie wie co ma robić. Nawet potrafi na bosaka biegać po ulicy uciekając przed mordercami :-D Wróżę mu przyszłość jako aktorowi bo naprawdę chłopak potrafi grać.
Administrator
Awatar użytkownika
Administrator

Post autor: Dusqmad »

Nie lubię tej postaci, szczególnie w drugim sezonie jest strasznie zbędna i stanowi 'zapychacz' pierwszych odcinków. W pierwszym jeszcze LJ coś wnosił: nadawał dramatyzmu, wzbogacał przeszłość Lincolna itd. Ciekawe jak twórcy wykorzystają go w trzecim...
C-Note
C-Note

Post autor: mahones »

Ja, również nie za bardzo lubię to postać, ponieważ nie gra zbyt takiej ważnej roli w serialu, moim zdaniem bez niego film byłby bez zadnego znaczenia, dlatego że on nie wnosi akurat dla mnie nic ciekawego do serialu. Tej, postaci chyba nie lubie najbardziej ze wszystkich. :-)
T-Bag
T-Bag

Post autor: Mela0607 »

Ja też nie za bardzo za nim przepadam; denerwuje mnie szczególnie to iż Lincoln ciągle musi się nim zająć bo wpakuje się w jakieś problemy, nie potrzebnie tracą na niego cenny czas.
Tweener
Tweener

Post autor: Crane »

Ten koleś zanudzał mnie przez całe dwie serie...
Tweener
Tweener

Post autor: prison oszolom »

miał pecha chłopak. Niesłusznie zostal oskarzony i od tego zaczeły sie jego wszystkie kłopoty.
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: AutumnLeaf »

Ja LJa uwielbiam ^^za wygląd, za fryzurkę i za ta minę zbitego psa Alice ^^
nie można zapominać, że to nastolatek, który nie przyjmie wszystkiego na przysłowioaą klatę, chociażby dlatego, że stracił matkę i ojczyma, a pół jego rodziny siedzi w więzieniu.
Świeżak
Świeżak

Post autor: ankamal »

wiec ja moze LJ jako postaci ..nooo...nie jest zbyt interesujacy..fakt :D
Ale aktor...hmmmm.przystojniaczek :P
Sara Tancredi
Sara Tancredi

Post autor: Piotrek1230 »

Postać,o której troche mało słychac, ale zobaczymy co przyniosą dalsze odcinki
Sara Tancredi
Sara Tancredi

Post autor: Viper »

Najmniej go lubie...taki rozryczany dzieciak
T-Bag
T-Bag

Piotrek1230 pisze:Postać,o której troche mało słychac, ale zobaczymy co przyniosą dalsze odcinki
i dobrze; jakoś nie mam zamiaru go oglądać; wystarczyło mi to co było na fonie (1odc, 3 sez)
Michael Scofield
Michael Scofield

i tak się dobrze chłopak trzyma po tym co przeżył, ja bym się zapłakała gdybym zobaczyła swoją mamę z dziurą w głowie :-? a chłopak jeszcze musiał sam sobie radzić i uciekać przed mordercami. Nie jest tak źle z LJ'em.
T-Bag
T-Bag

no tak, ale nie mozemy przecież odzwierciedlać to w rzeczywistości, bo przecież to jest fikcja i tym się kierujmy, a mi tam nie imponuje ten koleś, więc mi nie będzie go żal (jakby mu się coś stało)
Świeżak
Świeżak

Post autor: dawid16n »

Mela0607 pisze:Ja też nie za bardzo za nim przepadam; denerwuje mnie szczególnie to iż Lincoln ciągle musi się nim zająć bo wpakuje się w jakieś problemy, nie potrzebnie tracą na niego cenny czas.
Dokładnie przez niego Linc musi się duzo poświęcać. Choćby wtedy jak rozstał się z Michelem gdy wykopywali kase bo jego syna wypuscili z więzienia. Szkoda mi było wtedy
Scofielda bo tyle się nameczył a Burrows se po prostu pojechał po synka :-/
Świeżak
Świeżak

Post autor: hopsc »

Nie wiem nie wiem, raz taki z niego niedojda, raz potrafi ruszyć główką. Jako aktor dobrze się zapowiada. W serialu zaczyna odgrywać ważną role dopiero w III sezonie. W sumie to właśnie dla niego Michael ma zrobić to co ma zrobić :-)
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: B... »

nie wiem czy ja jestem jakoś uprzedzona czy co, ale żadna osoba o nazwisku Burrows w tym serialu mnie do siebie nie przekonała.
Fernando Sucre
Fernando Sucre

Post autor: Oktarynka »

A ja go lubię :<. W sumie to jest mi go po prostu żal - no weźcie takiego ojca... ale przynajmniej ma fajowego wuja XDD.
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: PatuŚ »

Obrazek

marshall z dziewczyną
Michael Scofield
Michael Scofield

założyła by chociaż buty na płaskim obcasie :-P
Michael Scofield
Michael Scofield

hahaha... to samo pomyslałam :-D
Świeżak
Świeżak

Post autor: Ana xD »

nigdy nie zapomnę jak zapierdaczał z buta (a właściwie z bosej stópki) przed Kellermanem. chichrołam się, ale potem miałam wyrzuty sumienia, szkoda mi chłopaszka. ta jego dziewka strasznie wyrośnięta. pewnie importują jej z Polski duże ilość krowiego mleka (placki może też, któż to tam wie). XD
Michael Scofield
Michael Scofield

nigdy nie zapomnę jak zapierdaczał z buta (a właściwie z bosej stópki) przed Kellermanem.
hahaha xD nie mogę... :-D

LJa lubiłam w pierwszym sezoni, potem przeżuciłam się na sexownego Mahone'a.
Koniec komentarza ^^
Michael Scofield
Michael Scofield

AutumnLeaf pisze:LJa lubiłam w pierwszym sezoni, potem przeżuciłam się na sexownego Mahone'a.
w moim przypadku taka korekta: " Michaela lubiłam w pierwszym sezonie, potem przerzuciłam się na sexownego Mahone'a"- co oczywiście nie znaczy ze przestałam lubić tego pierwszego, bo moja sympatia do niego rośnie z każdą powtórką jakiegokolwiek odc :-P
a wracając do LJ to... hehe nie mogłam na niego patrzeć, jak go więzili w tych 8 odc, bo jak nie płakał to skamlał i w ogole był taki jakiś...
a ile lat on ma w serialu? bo jakoś nie kojarze ;-)
Michael Scofield
Michael Scofield

w serialu chyb a 17 czy jakoś tak, ja nie mogłam patrzeć jak wtedy Susan do niego przyszła (jak opowiadała tą swoją historię), wyglądał wtedy tragicznie, ulizany, blady spocony.....masakra... aż żal było patrzeć.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Postacie”