Świeżak
Tak mnie wciągną 2 odcinek, że tylko czekam co będzie dalej i czy sobaczymy jeszcze Sarę 
Tweener
wydaje mi sie ze zobaczymy .czytalem wywiad z producentami ktorzy przestrzegali przed tym zeby nie wierzyc plotkom ;-)
Sara Tancredi
prison oszolom, do dyskusji o Sarze jest inny temat
żeby nie offtopować odcinek najbardziej mnie rozbawił jak Lechero powiedział do Alexa:
"zostałeś przelicytowany" po tym jak Michael "odkręcił wodę"
żeby nie offtopować odcinek najbardziej mnie rozbawił jak Lechero powiedział do Alexa:
"zostałeś przelicytowany" po tym jak Michael "odkręcił wodę"
Sara Tancredi
Ja sie właśnie zabieram za oglądanie bo wesoły wróciłem z uczelni i widze, że sie ściągneło 
T-Bag
Mahone pozostaje dalej egoistą i chce wszystko zrobić po swojemu, ale na szczęście tym razem mu się nie udało; ogólnie to jak już czytałam nic specjalnego się nie wydarzyło, aczkolwiek zaczyna to przypominać pierwsze odcinki 1 sezonu, gdy to Sucre pomagał Scofield'owi to teraz 17-latek się za to bierze; Sucre podjął odpowiednią decyzję i mam nadzieję, że teraz pomoze Lincoln'owi.
Sara Tancredi
jak narazie to Sucre nie jest zbyt pomocny
ale pewnie się to zmieni
ale pewnie się to zmieni
Świeżak
Oczywiście, że odcinek superowy jak wszystkie inne xD Scofield znowu pokazuje nam jaki to on sprytny nie jest
, poznajemy nowego więźnia. Co tu dużo gadać SUPER

Widziało się lepsze lepsze postyroni99 pisze:kiedy bedzie 3 odcinek ?
Michael Scofield
jeżeli to offtop to sorki, ale muszę to napiasać, Mahone nie jesy egoistą, ale człowiekiem zdesperowanym ,który chwyta się KAŻDEJ mozłiwości żeby wydostać się z piekła, w którym się znalazł. gdybym wiedziała, że jest coś co mogę zrobić i zapewnić sobie bezpieczeństwo, to nie wahałabym się przed niczym.
T-Bag
ja to rozumiem, ale dla kogo on to robi? dla samego siebie, by tylko się uwolnić z więzienia, czy też mieć lepszy byt
Michael Scofield
a może po prostu nadal pamięta o swojej rodzinie, o swojej żonie, którą wciąż kocha i o syna, o którego się martwi. Może cały czas ma nadzieję, że mu się uda, że uda mu się uratować swoje przeszłe życie, chociaż niewiele z niego pozostało.
a zresztą dlaczego ma niby nie być egoistą? czy bycie egoistą i dbanie o własne interesy w takim miejscu jak to jest złe? przecież nie będzie spacerował z uśmiechem na twarzy i rozdawał kwiatki napotkanym więźniom.
a tak żeby nie off... to dodam jeszcze, że na Sucre również się zawiodłam. Mam nadzieję, że weźmie się w garść wreszcie.
a zresztą dlaczego ma niby nie być egoistą? czy bycie egoistą i dbanie o własne interesy w takim miejscu jak to jest złe? przecież nie będzie spacerował z uśmiechem na twarzy i rozdawał kwiatki napotkanym więźniom.
a tak żeby nie off... to dodam jeszcze, że na Sucre również się zawiodłam. Mam nadzieję, że weźmie się w garść wreszcie.
T-Bag
a czemu nie?AutumnLeaf pisze: przecież nie będzie spacerował z uśmiechem na twarzy i rozdawał kwiatki napotkanym więźniom.
i pomoze Linc'owiAutumnLeaf pisze:a tak żeby nie off... to dodam jeszcze, że na Sucre również się zawiodłam. Mam nadzieję, że weźmie się w garść wreszcie.
Michael Scofield
tak sobie w sumie teraz pomyślałam o tym Sucre, że być może była to jego naturalna reakcja na tyle niepowodzeń, przez tak długi czas jakoś się trzymał, ale przyszedł jednak czas kiedy już sobie nie dał rady i po prostu załamał się, jak najnormalniejszy człowiek.

bo tam fiatuszki nie rosnąa czemu nie?
C-Note
Żebyś wiedział Sucre właśnie się rozgrzewa bo nie długo mecz i uwolnienie Scota z SONy. ;-)Damian1989 pisze:jak narazie to Sucre nie jest zbyt pomocny
ale pewnie się to zmieni
Świeżak
Fabula zaczyna byc troche schematyczna. podobne motywy, nawet postacie
Lechero/Abruzzi
Lechero/Abruzzi
T-Bag
No chyba nie. Uraziłeś moje uczucia, by porównywać tego Lechero z Abruzzi - w żadnym stopniu nie przypomina John'a, który jest niezastąpiony!Matti29 pisze:Lechero/Abruzzi
Świeżak
niewiem dlaczego się nazywa Fire Water kapuje że water-woda a ogień??
Lincoln Burrows
Może chodzi tu o to że Michael ogniem przywrócił wode w Sonie?PokemonAdvanced pisze:niewiem dlaczego się nazywa Fire Water kapuje że water-woda a ogień??
Michael Scofield
ale co ten Whistler sobie myslal, gdy Alex go juz "odkopał" ;-) , a kiedy mu sie na chwile wymknął i błakał sie po tych kanałach a na końcu połozył sie i zaczął układać te cegiełki? hehehe wiem ze był zdesperowany, ale za każdym razem gdy to widze to mi sie smiac chce^^!
i jeszcze to :" Come on ,Whistler" alexowe
hyhyhy^^
i jeszcze to :" Come on ,Whistler" alexowe
Michael Scofield
jej te cegiełki...to było takie urocze...jak zagubione dziecko w wielkim świecie...B... pisze:ale co ten Whistler sobie myslal, gdy Alex go juz "odkopał" ;-) , a kiedy mu sie na chwile wymknął i błakał sie po tych kanałach a na końcu połozył sie i zaczął układać te cegiełki? hehehe wiem ze był zdesperowany, ale za każdym razem gdy to widze to mi sie smiac chce^^!
i jeszcze to :" Come on ,Whistler" alexowehyhyhy^^
Michael Scofield
własnie! ;-)Tanira pisze:jak zagubione dziecko w wielkim świecie...
nawet głos Alexa brzmiał tak jakby zwracał sie do dziecka, które nie wie co robi^^
Michael Scofield
no bo Whistler był w szoku...ale te cegiełki...
Michael Scofield
A ja bez ogródek powiem, że myślałam, że się zleje ze śmiechu jak zobaczyłam jak Mahone go ciągnie za kołnierz z tej nory i wymachuje kijem xD Ot tak. Majkel się cackał a ten złapał jakiegoś badyla i po sprawie xD
Michael Scofield
ja tez myslałam że sie posikam xD Alex w desperacji potrafi zrobić wszystko ^^ jakby musiał to z papierka po cukierku by bombe zrobił xD
Michael Scofield
haha^^ prawie jak MacgyverTanira pisze:Alex w desperacji potrafi zrobić wszystko ^^ jakby musiał to z papierka po cukierku by bombe zrobił xD
Michael Scofield
jak Czak Noris xD