C-Note
Fox River.
Wątpie, ze ktokolwiek wolałby się znaleźc w Sonie niż w Fox River(nie licząc np. Lechero^^)
Wątpie, ze ktokolwiek wolałby się znaleźc w Sonie niż w Fox River(nie licząc np. Lechero^^)
Lincoln Burrows
Hmm..... Z tą trawą, to mnie powaliłaś....No bo nie miałaś lepszych powodów.... ?? Chociaż, Sona bardzo fajnie a nie w FR zamknięci..... Sprawdzają ich co chwila.... Sona = Luz Blues:P:P:P
Mahone
Hehe, no tak. W końcu w Fox River rządzą klawisze, więc Lechero nie miałby wiele do powiedzenia. No.. chyba , że byłby takim drugim Johnem- liczne znajomości, powiązania itphbc pisze:nie licząc np. Lechero^^)
Michael Scofield
Fix River miało ten klimat , no i Sara była 
Tweener
Ja głosuję na Sone jest tam więcej luzu niż w fox river no i spotykają się tam wszyscy którzy byli w fox i ci co uciekli,ci co pilnowali i ścigali Ogólnie ski skład 
C-Note
Zgadzam się. Jak dla mnie to sona, Fox River takie sztywniackie i typowo więziennie...A sona- wszystko jest tak jak sie chce, a jak sie wyrobi znajomości to w ogole będzie cacy.Ania1991_ck pisze:Fox River bez dwóch zdań. chociaż Alex w sonie to duże urozmaicenie
Mahone
Niestety nie wszycy. Bardzo szybko opuścili świat John i Tweener .Radekk11 pisze:no i spotykają się tam wszyscy którzy byli w fox i ci co uciekli,ci co pilnowali i
Fernando Sucre
Zdecydowanie Fox River!Typowe więzienie.Standardowe cele, klawiszki w mundurkach, zasady itp, itd.Właśnie dlatego, że było takie typowe bardziej czuło się to polskie powiedzonko w TV "poczuj więzienie na własnej skórze".Poza tym te chłodne kolory wewnątrz i niebieskie koszulki
dla mnie bez porównania z Soną, chociaż klimat swój też ma
Sara Tancredi
Yhy, jasne, w każdej chwili mogą cię zabić i rozebrać do nagaBellatoris pisze:Sona = Luz Blues:P:P:P
Ja tam wole Fox River. Jest właśnie taka fajna zielona trawka na spacerniaku
C-Note
zgadam się ;-)fazer15 pisze: Jest ta adrenalinka czy zdąży na obchód czy nie?
Mahone
Hmmm... Jeżeli chodzi o akcję, to Fox River. Ale jeżeli chodzi o... Hmmm... Pewnego bohatera XD... To Sona 
Tweener
No przepraszam prawie wszyscyAlexxa pisze:Niestety nie wszycy. Bardzo szybko opuścili świat John i Tweener .Radekk11 pisze:no i spotykają się tam wszyscy którzy byli w fox i ci co uciekli,ci co pilnowali i
Michael Scofield
W Fox River było ciekawie, lepszy klimat, choć Sona też niczego sobie, lecz z Sony chyba łatwiej było uciec!!! ;-)
Świeżak
Stawiam na Sonę, dużo bardziej hardkorowe więzienie, niż Fox River. 24/7 trzeba mieć oczy dookoła głowy, ponadto, poza tym ciągłym strachem intrygowały mnie panujące tam zasady, no i sposób ucieczki Michaela - taki bardziej "realny", oparty o dużo prostsze, bliższe rozwiązania niż w pierwszym sezonie.
Michael Scofield
Fox River!! Tam odbywała się akcja mojego ulubionego sezonu!!
Mogłabym go oglądać na okrągło!! 
Michael Scofield
Fox River było ciekaie wesoło cały czas akcja.
Michael Scofield
W Sonie było bardziej nieobliczalnie. Wszystko się mogło stać. Łącznie z Samolotami przylatującymi po uciekającego więźnia.
T-Bag
Mój głos oddałem na Fox river ,ponieważ tam działo sie wiele ciekawych rzeczy ;-) ,a Sona według mnie to już chyba troche fikcja ;-)
Zdecydowanie Fox River... Sona mi nie przypadła za bardzo do gustu...

Też lubię trawę, a najbardziej jej zapachAutumnLeaf pisze:Fox River, bo mieli zielona trawę ^^
a ja lubię trawę xD
Tweener
wole sone bo jest takie straszne i fajni ludzie s±
Tweener
Fox River- to od niego się wszystko zaczęło, najfajniejsi więźniowie byli, ciekawe akcje i taki fajny klimat. ;-)
T-Bag
Fox River bo tam zaczęła się moja przygoda z więzieniem.
Tweener
Mi również , Sona za mało podobna do więzienia , choć Fox River za nudneagulec pisze:Które więzienie bardziej Wam się podobało? Mi zdecydowanie Fox River
Sara Tancredi
W Fox River trawa zieleńsza ^^'
W ogóle stwarza klimaty typowego więzienia ;-)
W ogóle stwarza klimaty typowego więzienia ;-)
Michael Scofield
Hmm trudny wybor. No chyba Fox river choc przy sonie to jak pensjonat xD. czysto, ladnie, wszyscy poubierani, a w sonie to zal.... ale ta ostatnia bardziej przypomina wiezienie xD