Świeżak
...Zakończy sie 3 sezon Prison Break i powiedzmy ze to będzie już taki totalny koniec tego filmy to co będzie z tym forum? ;> pytam z ciekawosci.
Michael Scofield
ciezko powiedziec... niby wczesniej juz gdzies stwierdzilismy wspólnie ze nawet po zakonczeniu serialu forum nie zakonczy swojego "zywota" ale nie wiem... w kazdym razie szkoda by było...
Mahone
To już nie będzie to samo... Nie będzie tego zastanawiania się, co się wydarzy dalej, nie będzie komentowania odcinków, podniecania się wszystkim tym...B... pisze:niby wczesniej juz gdzies stwierdzilismy wspólnie ze nawet po zakonczeniu serialu forum nie zakonczy swojego "zywota" ale nie wiem...
Świeżak
Wiec niech "to"* trwa. . .
*jak narazie 3 sezon
*jak narazie 3 sezon
Michael Scofield
JA nie wiem, forum nie umrze- ma nadzieje ... dawaliśmy radę podczas przerwy, ale jak sie skończy PB całkowicie to nie wiem czy nie zgasnie ten zapał uzytkowników. Zobaczymy
(ale wierze ze tak szybko sie nie poddamy )
Michael Scofield
mam nadzieję, że forum się nie rozpadnie...nie wiem co bym zrobiła gdybym już nie mogła z wami pisać...
Mahone
Ehhh... Ja myślę dokładnie tak samo... W końcu już się trochę znamy i dogadujemy nawet... Żal byłoby się rozstawać...Tanira pisze:nie wiem co bym zrobiła gdybym już nie mogła z wami pisać...
Michael Scofield
weźcie nie mówcie o rozstaniach...PB bedzie zawsze w naszych serduszkach i miedzy innymi dlatego to forum nie padnie ^^
Michael Scofield
ja się już do Was tak przyzwyczaiłam i polubiłam, że nawet teraz - jak mam trudności z dopchaniem się do kompa - to normalnie nie mogę wytrzymać^^
jest ciężko nie móc tu wchodzić.
Michael Scofield
dokładnie...ciężko bez Was wszystkich teraz jak np gdzieś wyjeżdżam i nie ma neta xDagulec pisze:ja się już do Was tak przyzwyczaiłam i polubiłam, że nawet teraz - jak mam trudności z dopchaniem się do kompa - to normalnie nie mogę wytrzymać^^
tylko wracać do domu ;]
Forum nie zostanie usunięte, to mogę obiecać
.
A co będzie z dyskusjami? Na pewno coś się będzie działo. My jesteśmy z PB na bieżąco, ale niektórzy dopiero zaczynają/zaczną przygodę z serialem. Także jeśli będziemy wysoko w Google pod frazami związanymi z serialem można liczyć na jakiś ruch w tematach zwiążanych z "Prison Break"...
A co będzie z dyskusjami? Na pewno coś się będzie działo. My jesteśmy z PB na bieżąco, ale niektórzy dopiero zaczynają/zaczną przygodę z serialem. Także jeśli będziemy wysoko w Google pod frazami związanymi z serialem można liczyć na jakiś ruch w tematach zwiążanych z "Prison Break"...
Michael Scofield
no tylko byście ununeli ^^ nawet nie miejcie takich mysli ^^
Świeżak
ja nie jestem za usunieciem tego forum. codziennie siedze na tej stronie i jak sie skonczy to wszystko to nie bede mial co robic
Świeżak
Usunięcie forum, no co Wy
Nigdy
Sa tu mili ludzie, fajna atmosfera, zadnych klotni wiec co jeszcze? 
Michael Scofield
nie no taka nam sie tu wspólnota wytworzyła ze jej rozerwanie byłoby wrecz niemoralne^^ ja sie od tego forum uzalezniłam w nie mniejszym stopniu niz od Prisona wiec sobie nie wyobrazam ze mogłoby go nie byc ;-)
Michael Scofield
Nawet jeśli skończy się za niedługo nasz ulubiony serial: Prison Break, to nic. My nadal będzięmy istnieć i to od nas wszystkich będzie zależało czy forum upadnie.
Mam cichą nadzieję, ze tak się nie stanie.. bo przywiązałam się do was.
Uzależniłam wręcz.. i ciężko będzie zapomnieć o takich wyjątkowych osobach.
Tematów nie zabraknie; zawsze można powspominać to co się działo w poprzednich sezonach i powzdychać nad ulubionymi postaciami.
Najważniejsze byśmy o sobie nie zapomnieli..
Mam cichą nadzieję, ze tak się nie stanie.. bo przywiązałam się do was.
Uzależniłam wręcz.. i ciężko będzie zapomnieć o takich wyjątkowych osobach.
Tematów nie zabraknie; zawsze można powspominać to co się działo w poprzednich sezonach i powzdychać nad ulubionymi postaciami.
Najważniejsze byśmy o sobie nie zapomnieli..
Michael Scofield
aż się wzruszyłam...autentycznie...niunia pisze: Najważniejsze byśmy o sobie nie zapomnieli..
Michael Scofield
mam ten sam problem, i chyba będzie trwał do końca tygodnia, z nudów zaczynam się już uczyć powoli OOjak mam trudności z dopchaniem się do kompa - to normalnie nie mogę wytrzymać^^
Ostatnio zmieniony 2008-12-16, 02:21 przez AutumnLeaf, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
wszyscy chyba tak mamy...ciężkie byłoby życie bez naszego kochanego forum
Michael Scofield
no oczywiście! ale jakbyście spróbowali usunąć...to...grrr...znajde Was i normalnie rozszarpie
Lincoln Burrows
Ja mimo wszystko nadal będę uczestniczył w tym forum, bo nawet gdy mam wolne chwile oglądam stare odcinki PB.
C-Note
Ja fakt, jestem tu od niedawna, ale- też mi już cięzko odejść od kompa xD dobrzę się tu z Wami wszystkim pisze
co ja będę robiła w te samotne wieczory.. No, ale tak czy tak, musi byc 4 sezon:))
Michael Scofield
Nio ja przed kompem spedzam wszystkie wolne chwile..bez tego forum i bez Was... chyba bym oszałała od nadmiaru wolengo czasu 
Lincoln Burrows
Ja bym nie wytrzymał, oszalał ;-) Bym musiał tutaj wejść przynajmniej raz na dzień i coś napisać
O starych odcinkach - wtedy już starych 
Sara Tancredi
niunia dała jakieś info "Pytania i odpowiedzi" i tam wyraźnie ten kolo mówił, że bedzie 4 sezon: "Jeśli chcecie się dowiedzieć musicie oglądać 4 sezon".