Michael Scofield
Michael Scofield
Znamy już datę premiery 3 sezonu Prison Break:
Polsat wiosną kontynuować będzie serial “Tylko miłość”, będący na antenie od jesieni 2007 roku. Do obsady dołączy zwyciężczyni drugiej edycji “Jak oni śpiewają” - Joanna Liszowska. Ponownie zobaczymy “Świat według Kiepskich”, “Pierwszą miłość”, “Samo życie”, będzie trzecia seria “I kto tu rządzi?”, kolejne odcinki “Rodziny zastępczej plus”, “Daleko od noszy”. Wiosną również trzeci sezon “Skazanego na śmierć”( 6 kwiecień). Wiosenne megahity to Spiderman 2 i Legenda Zorro.
źródło: WirtualneMedia.pl
Dobra wiadomosć dla tych, którzy nie posiadają internetu.. ;)
Michael Scofield
Michael Scofield
oł yeah.. nic, że już oglądałam - zawsze fajnie na coś czekac w TV :]
Michael Scofield
Michael Scofield
haha xD a ja już dostałam upomnienie że mam się trzymać od telewizora z daleka xD taaaaaaak xD mamo kocham cię ^^
Michael Scofield
Michael Scofield
ja juz wiekszość odcinków znam na pamieć ale co tam ... chetnie sobie obejże w TV :-D , bede katowac rodzinkę ..a co ^^ :-D
Świeżak
lepiej ogladac orginalna wersję z napisami niz z lektorem na polsacie.
Michael Scofield
Michael Scofield
Genek_tbg pisze:lepiej ogladac orginalna wersję z napisami niz z lektorem na polsacie.
oczywiście, ze tak. lektor psuje cały urok. Ale ci którzy nie mają możliwości ściągnięcia odcinków są skazani ^^ na Polsat i pana Lubonia ^^
Lincoln Burrows
Lincoln Burrows
Tanira pisze:oczywiście, ze tak. lektor psuje cały urok. Ale ci którzy nie mają możliwości ściągnięcia odcinków są skazani ^^ na Polsat i pana Lubonia ^^
Zgadzam się. Ten lektor kojarzy mi się z Modą na sukces co jeszcze bardziej mnie odpycha ;/
Dokładniejsze info:
Niedziela, 6 Kwiecień - 1 odc. 3 sezonu w Polsacie
Michael Scofield
Michael Scofield
hmmm kwiecień...no to czekamy ^^
Michael Scofield
Michael Scofield
oj z lektorem czy bez i tak bede oglądac... co prawda efekt z lekorem nie ten sam.. ale jakoś sie zmusze :-D
Tweener
O to dobra wiadomość w sumie przywykłem do napisów ale z lektorem też chętnie obejrze
tylko będzie trzeba zarezerwować telewizor za wczasu :->
ODPOWIEDZ

Wróć do „News”