Michael Scofield
Nikt do końca nie zna przyszłości PB po nadchodzącym odcinku, odcinku wieńczącym trzeci sezon przygód braci. Pewne jest to, że dalsze odcinki nie zostały nakręcone, ba, nie ma nawet do nich scenariusza. I niestety, dość długo będziemy musieli poczekać by zobaczyć kolejne odcinki naszego ulubionego serialu. Pytaniem jest, czy odcinki po 3×13 będą zaliczane już do 4 sezonu, czy będzie to II połowa sezonu trzeciego. Tymczasem przedstawiam Wam zbiór informacji na temat, niestety nie zbyt świetlanej, przyszłości ‘Prisona’:
Francuska gazeta ‘Tele7′
Paul Scheuring, główny twórca serialu ma już genialny pomysł na 4 sezon. Tymczasem Kevin Hooks, jeden z producentów powierza nam informacje, że odcinki trzeciego sezonu - od 14 do 22, nie zostały jeszcze napisane. Oficjalna decyzja co do przyszłości serialu zapadnię w maju 2008.
Nick Santora, jeden ze scenarzystów
Do pisania z kolegami scenarzystami wrócę najprawdopodobniej w środę. Nie wiem kiedy zostaną wyemitowane kolejne odcinki, i czy będą one zaliczane do 3, czy już do 4 sezonu.
Domysły Ausiello, z TVguide.com
Wszystko co wiem to to, że trzeci sezon zmierza do końca w Poniedziałek. Co myślę ? Prison Break, tak jak wiemy, zakończy się, a następny sezon będzie zastąpiony spin-offem “Cherry Chill” aka “Kobieta w więzieniu”. Ale tak tylko zgaduję.
źródło: pbelite.org
Francuska gazeta ‘Tele7′
Paul Scheuring, główny twórca serialu ma już genialny pomysł na 4 sezon. Tymczasem Kevin Hooks, jeden z producentów powierza nam informacje, że odcinki trzeciego sezonu - od 14 do 22, nie zostały jeszcze napisane. Oficjalna decyzja co do przyszłości serialu zapadnię w maju 2008.
Nick Santora, jeden ze scenarzystów
Do pisania z kolegami scenarzystami wrócę najprawdopodobniej w środę. Nie wiem kiedy zostaną wyemitowane kolejne odcinki, i czy będą one zaliczane do 3, czy już do 4 sezonu.
Domysły Ausiello, z TVguide.com
Wszystko co wiem to to, że trzeci sezon zmierza do końca w Poniedziałek. Co myślę ? Prison Break, tak jak wiemy, zakończy się, a następny sezon będzie zastąpiony spin-offem “Cherry Chill” aka “Kobieta w więzieniu”. Ale tak tylko zgaduję.
źródło: pbelite.org
Michael Scofield
Jak dla mnie niezbyt dobre te informacja 
Michael Scofield
o nie...ja nie chce...
Michael Scofield
Niech się ugryzą.
Trzeba będzie zmienić to to tam na górze w końcu na Cherry Hill xD
Trzeba będzie zmienić to to tam na górze w końcu na Cherry Hill xD
Michael Scofield
pfff... jaaa....kie 'Cherry Chill'.. to już nie będzie to samo... eee tam.. 
Michael Scofield
bez sensu takie cos...
Sara Tancredi
Trza się będzie na Losta przerzucic 
Michael Scofield
no chyba, bo cała przyjmenosc ogladania przepadnie...
Mahone
Ehhh... Co oni kombinują... Po co takie jakieś dziwne zmiany? Nie kumam ^^
Michael Scofield
chyba masz racje...albo zacznę namiętnie oglądać wszystkie serie CSI od początku...fazer15 pisze:Trza się będzie na Losta przerzucic
mam takie dziwne przeczucie ze po tym im oglądalność drastycznie spadnie
Michael Scofield
własnie chyba próbuja sie ratowac przed spadkiem ogladalności i dlatego wprowadzają nowośc czyli Cherry Hill- żeby zainteresowac widzów... tylko jak dla mnie wybrali zła drogę bo tym moga nieco zrazić stałych fanów
Michael Scofield
mnie jakos nie zainteresuje kobieta w więzieniu...
Świeżak
to skoro laska ma byc w pace to z samymi dupami, przeciez nie wsadza jej do takiej sony
Michael Scofield
no łwasnie ale jak tu połączyc wiezienie dla lasencji z naszymi ucieknierami.. łwasnie moze do SOny ją wrzuca to będzie wieksze napiecie
Świeżak
A może ta lasencja będzie "tą wymarzoną" o której wspominali że ma zastąpić Sare? I Majk będzie jej pomagał od zewnątrz się wydostać... ale to by nudne było 
Sara Tancredi
Exactly.patus1905 pisze:własnie chyba próbuja sie ratowac przed spadkiem ogladalności i dlatego wprowadzają nowośc czyli Cherry Hill- żeby zainteresowac widzów... tylko jak dla mnie wybrali zła drogę bo tym moga nieco zrazić stałych fanów
C-Note
Nie może być Cherry Hill ani nic innego- znikną wszystkie wątki z konca 3 serii...Noie będzie wiadomo co zrobi Miike, do czego tak naprawde Mahone się przyłączył i dalczego..czy Linc i Sofia wezmą slub.. xD