O, to odwiedzimy ich może? XDrdz318 pisze:tym razem na Białołękę.
Mahone
Świeżak
Ogólnie o odcinek mi się podobał. Tylko po co Whistler uciekł? Ja rozumiem że się bał.
Ale Michael i Linc na pewno mają jakiś plan
Ale Michael i Linc na pewno mają jakiś plan
Świeżak
Jeden z lepszych odcinków tej serii, o ile nie najlepszy. Zawsze odcinki, w których uciekają są najlepsze, bo jest największa adrenalina 
Mahone
Chyba sam chce się im oddać...Red_Devil pisze:Tylko po co Whistler uciekł? Ja rozumiem że się bał.
Michael Scofield
Dobry odcinek, trzyma w napięciu do końca, i jak zwykle kilka niewiadomych!!!! ;-)
T-Bag
zgadzam sie z toba sebo tylko ze troszke bajka byla z ta ucieczka!!! wszedzie straznicy a oni jakby nigdy nic uciekaja sobie!!!!!!
[ Dodano: 2008-02-18, 17:55 ]
ale fakt trzymal dlugo w napieciu!!!!!!!!!!!!!!
[ Dodano: 2008-02-18, 17:55 ]
ale fakt trzymal dlugo w napieciu!!!!!!!!!!!!!!
C-Note
Nie tam bajka z uciekaniem. Jak wiadomo że złapali uciekinierów, to tylko na nich się skupia, więc mogli ich nie zauważyć.
Sara Tancredi
Nie wiedzieli nawet jak dostali się na ziemię obiecaną, to co mieli się cały czas w ziemie patrzeć?
Mahone
No właśnie- nie jak gdyby nigdy nic. Ciemność miała trwać dłużej, to wtedy wszystkim by się udało.. Choć ja podejrzewam,ze Mike od początku wiedział, że to nie będzie 30 s, tylko mniej ^^.piotras003 pisze:wszedzie straznicy a oni jakby nigdy nic uciekaja sobie!!!!!!
Michael Scofield
i jeszcze Lechero się grzebał xD
Tweener
tak Lechero tak się czaił a zanim cała trójka wyszła to już te 30 sekund dawno minęło 
Michael Scofield
Lechero na chwile stracił łączność z centrum dowodzenia ^^ po jakie Chiny on biegł jak już do niego celowali? masakra...
Tweener
Dokładnie procesor mu się przegrzał
Poszedł na całość 
Michael Scofield
Zaszalał nam chłopak ^^ poczuł wolność i emocje były silniejsze xD
Świeżak
A może obiadTanira pisze:poczuł wolność
Świeżak
Może myślał że że nie trafią... xD
Ostatnio zmieniony 2008-02-18, 19:23 przez Red_Devil, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
o matkoPopi pisze:A może obiadTanira pisze:poczuł wolnośća że dawno chłop dobrze nie zjadł to sie nam rozochocił...
kto tam wie co on poczuł
Świeżak
Takie rzeczy to tylko u nasMoże myślał że że nie trafią... xD
A to co on tam czuł to pozostanie jego słodką tajemnicą
Sara Tancredi
no odcinek był niezły musze przyznac ze Lincoln mi sie w nim podobał jak kazdemu jezdzil po rajstopach... a tego rybaka czy tam ptako maniaka to nie lubie nadal , no co za typ 
Mahone
Noo racjaPopi pisze: i możliwe że zabierze ją do grobu
Świeżak
Teodorowi się należało! Mogli mu podpiąć ten akumulator.....Alexxa pisze: Woleli dręczyć Bellicka i Teddy'ego..
Michael Scofield
Teddy i tak za bardzo nie dostał. Niech się cieszy bo najmniej ucierpiał
Mahone
Taaa, i co jeszcze może ^^ ? Przygody z dłonią mu już chyba wystarczą ^^.Red_Devil pisze:Mogli mu podpiąć ten akumulator.....
Michael Scofield
ja czekałam całe 12 odcinkow na prawdziwie złego Tedzia i mam nadzieje ze jutro takiego zobacze
Świeżak
Masz racje. Za dużo się biedak nacierpiałAlexxa pisze:Przygody z dłonią mu już chyba wystarczą ^^.