Mela0607 pisze:oj a bedzie się działo - taka obsada jak Keanu Reeve, Hugh Laurie, Chris Evans i własnie Amaury no i jak mogłam zapomnieć o aktorze - Forest Whitaker daje wiele do życzenia, więc nie można przepuścić takiej okazji, z niecierpliwością czekam na premierę by się wybrać na to do kina, a i w końcu będzie to już trzecia produkcja, gdzie zobaczę serialowego Sucre
Michael Scofield
T-Bag
oj tak, może Chris do najlepszych aktorów nie należy, ale przynajmniej do najprzystojniejszych 
więc w tym wypadku się postarali o obsadę, chociaż parę kobitek też będzie...
więc w tym wypadku się postarali o obsadę, chociaż parę kobitek też będzie...
Michael Scofield
fajną postać Amaury gra.koleś który zrobiłby wszystko dla swojej dziewczyny...mało takich chodzi xD
Michael Scofield
bo ją naprawdę kocha..xaneta pisze:koleś który zrobiłby wszystko dla swojej dziewczyny...mało takich chodzi xD
Mahone
O tak, z pewnością kocha ją strasznie. Poza tym ma fajniutki akcencikniunia pisze:bo ją naprawdę kocha..xaneta pisze:koleś który zrobiłby wszystko dla swojej dziewczyny...mało takich chodzi xD
Michael Scofield
no chociaż trochę był nierozsadny..teraz przez ta kase naraził Maricruz na "działaenie" Susan
mam nadzieje że ona nic jej nie zrobi ... bo to juz by było przegiecie
Michael Scofield
sympatyczną ^^Babydoll pisze:I jakąś taką przyjemną buzię
bardzo lubię jego uśmiech.. a ząbki jakie ma białe.
Chciałabym by jego losy podobnie się skonczyły jak C-not'a .. by wrócił i żył szczesliwie wraz ze swoją żoną i dzieckiem.
Michael Scofield
kurczę no. Biedny Sucre.. szkoda mi go na maxa. Chciałabym, żeby wrócił do Maricruz.. a nie gnił w więzieniu albo w piachu. Kto jak kto, ale on już na pewno na to nie zasługuje 
Świeżak
Dokładnie agulec.. tak fajnie pasuje do Maricruz a tutaj znow w wiezieniu bedzie siedział
Szkoda mi go bardzo bo taki był szczęsliwy z Maricruz a tu nagle taka wpadka
Michael Scofield
Nie powinno tak być on był najuczciwszy z nich wszystkich. Załamała mnie wiadomośc że znowu go posadzą. Szkoda go bardzo szkoda.
T-Bag
Jest on najbardziej uczciwym czlowiekiem jakiego michael zabral ze soba z wiezienia.Szacunek dla niego za jego oddanie i ze ciagle dazy do tego aby swoja ukochana zobaczyc!!!!!!!
Michael Scofield
Może mimo wszystko że będzie w więzieniu. Maricruz nie skreśli go tak od razu. Jakoś nie pokazywali jej ostatnio ale sądząc po tym że Michael po trafieniu do sony miał na ucieczkę tydzień a potem dostał jeszcze dodatkowo parę dni to nie minęło dużo czasu.
Mahone
Sucre. Ma dobre serce 
Michael Scofield
Tylko żeby go wyciagneli z tego bagna, chociaż watpie bo ile mozna wyciagac ludzi z wiezienia... ;-)
Świeżak
Mi sie wydjae ze juz go nie uratuja
Za duzo by bylo tego ratowania itp. Sucre sam sobie tam w Sonie nie da rady wiec bedzie mu bardzo trudno przezyc 
John Abruzzi
a od czego ma starego kumpla Teddyego? ;-)Linc pisze:am sobie tam w Sonie nie da rady
Michael Scofield
Nie nie tylko nie to on na to nie zasługuje. musi być troche sprawiedliwości na świecie. w trailerze widziałam że beda go zakopywać żywcem . A wszystko po to żeby znaleźć scofielda.
Mahone
E tam, oni się odwrócą na chwilę, a on szybciutko się odkopie i już go nie będzie, bo wyleci przez dziurę w siatce zupełnie niezauważonyLinc pisze:Za duzo by bylo tego ratowania itp. Sucre sam sobie tam w Sonie nie da rady wiec bedzie mu bardzo trudno przezyc
Michael Scofield
SZkoda mi go bardzo, bo mimo ze mógł juz dawno wrócic do Maricruz to jednak czuł sie zobowiazany wobec Michaela a raczej jest po prostu jego prawdziwym przyjacielem i nie mógł go zostawic w potrzebie. Mam nadzieje ze jakos uda mu sie z tego wywinąć, moze sam Scofield mu pomoze...
Mahone
Tak. To chyba jeden z niewielu bohaterów, którzy potrafią sie poświęcić tak za nic, bez wynikającej z tego korzyści...B... pisze:a raczej jest po prostu jego prawdziwym przyjacielem i nie mógł go zostawic w potrzebie
Michael Scofield
i w zwiazku z tym włos z jego łysej głowy spasc mu nie moze...
Michael go nie zostawi w takiej sytuacji podobnie jak wtedy gdy w tej rzece sie "zaklinował" a scigała ich policja, mam nadzieje... bo szkoda go cholernie^^
Michael go nie zostawi w takiej sytuacji podobnie jak wtedy gdy w tej rzece sie "zaklinował" a scigała ich policja, mam nadzieje... bo szkoda go cholernie^^
Mahone
Właśnie, jest taki przyjazny, szczery i w ogóle, ma miły wyraz twarzyB... pisze:bo szkoda go cholernie
Michael Scofield
no i tak bedzie na pewno xD
nawet ostatnio gdy sobie pływali^^ przy tej boi na morzu to Michael powiedział ze Sucre na pewno ich tak nie zostawi i przypłynie, bo wie ze jest jego prawdziwym przyjacielem, a poniewaz sam tez ma z pewnoscia taki stosunek do niego wiec mu pomoze...
a moze jakims cudem nie bedzie takiej koniecznosci... ;-)
nawet ostatnio gdy sobie pływali^^ przy tej boi na morzu to Michael powiedział ze Sucre na pewno ich tak nie zostawi i przypłynie, bo wie ze jest jego prawdziwym przyjacielem, a poniewaz sam tez ma z pewnoscia taki stosunek do niego wiec mu pomoze...
a moze jakims cudem nie bedzie takiej koniecznosci... ;-)
Mahone
No ale co musiałoby sie wydarzyć? Ale znając twórców PB - wszystko jest możliwe! XDB... pisze:a moze jakims cudem nie bedzie takiej koniecznosci...
Michael Scofield
MAm nadzieje bo po tym wszystkim jakby Sucre został w SOnie to by było straszne , tyle przeszedł - wszystko dla Maricruz i teraz miałby zgnić w sonie ? tak nie moze być , scenarzyści muszą wymyślić cos innego