Czarny... No może i czarny... Ale wierzę w to, że z gruntu nie jest zły. Po prostu życie skopało go tak, że ma teraz w sobie tą nienawiść do innych ludzi i agresję.piotras003 pisze:jesli chodzi o t-baga to wedlug mnie czarny charakter tego filmu
Mahone
Mahone
Bo to przecież widać- w jego kontaktach z Susie i jej dziećmi..Babydoll pisze:Ale wierzę w to, że z gruntu nie jest zły
No tak, w końcu wiele zachowań wzorców i wartości wynosi się z domu rodzinnego, więc nie dziwne, że taki jest. No, i że opacznie rozumie pojęcie miłości('Będziemy rodziną-choćby miało nas to zabić')Babydoll pisze: Po prostu życie skopało go tak, że ma teraz w sobie tą nienawiść do innych ludzi i agresję.
Mahone
No właśnie właśnie. Smutne były te sceny, kiedy wrócił do swojego rodzinnego domu i wspominał dzieciństwo... Był uzdolnionym dzieckiem, którego dorośli zepsuli.
C-Note
w sumie trudno być normalnym jak ojciec molestuje dziecko, no i podejrzewam, że ojcicec też nie był zbyt normalny jak zgwałcił siostrę z downem.
Akurat T-Bag odreagowywuje swoje dzieciństwo poprzez przemoc, mógł też sie zabić, było wiele możliwosci.
Akurat T-Bag odreagowywuje swoje dzieciństwo poprzez przemoc, mógł też sie zabić, było wiele możliwosci.
Mahone
Tragiczny los ma ten nasz Teddy...hbc pisze:Akurat T-Bag odreagowywuje swoje dzieciństwo poprzez przemoc
Michael Scofield
zgadzam sie z waszymi poprzednimi postami, pietno patologicznego dziecinstwa cały czas nad nim ciazy i determinuje jego zachowanie. To wiadome...
ale ostatnio mi działa na nerwy, psuje cały plan wydarzen który sobie ułozyłam co do losów uciekinierów...^^ i przez niego Sucre oberwie...wiem ze kazdy ratuje sie jak moze...ale jestem na niego wsciekła o to.
ale ostatnio mi działa na nerwy, psuje cały plan wydarzen który sobie ułozyłam co do losów uciekinierów...^^ i przez niego Sucre oberwie...wiem ze kazdy ratuje sie jak moze...ale jestem na niego wsciekła o to.
Mahone
A ja nie, bo niby czemu on ma tracić.. pewne części swojego ciała xD przez takiego Scofielda ? Niech oberwie ten, który jest wtajemniczony i już ^^..B... pisze:.ale jestem na niego wsciekła o to.
Sara Tancredi
Podajcie odcinek z jego wspomnieniami jak możecie 
Mahone
Odcinek 17 w sezonie 2.. Tytuł- Bad Blood
Mahone
Bad Blood - o ile pamiętamfazer15 pisze:Podajcie odcinek z jego wspomnieniami jak możecie
Michael Scofield
tylko ze ten "wtajemniczony" tez nie ponosi zadnej winy, bo w sumie o jakiej winie mozna tu mówic?A ja nie, bo niby czemu on ma tracić.. pewne części swojego ciała xD przez takiego Scofielda ? Niech oberwie ten, który jest wtajemniczony i już ^^..
ale swoja droga ta scena mnei rozbawiła, pierwszy raz widziałam T-Baga naprawde zdesperowanego ;-)
Mahone
Ja to bym tam umarła XD Oczywiście, gdybym miała... No wiecie... XDB... pisze:naprawde zdesperowanego
Michael Scofield
yyyyyyyy.... nie wiemy...napisz xD
ja sie tez mu nie dziwie, ja bym była przerazona juz w momencie gdy kazali zdjac spodnie, ale to był jednak T-Bag i jego reakcja była uzasadniona ;-)
ja sie tez mu nie dziwie, ja bym była przerazona juz w momencie gdy kazali zdjac spodnie, ale to był jednak T-Bag i jego reakcja była uzasadniona ;-)
Mahone
Wiecie co... Ja to myślałam, że on mu co innego zrobi XD XD XDB... pisze: ja bym była przerazona juz w momencie gdy kazali zdjac spodnie
Michael Scofield
ja na poczatku tez xD i sobie mysle...eeee co to za tortury jak on bedzie miała z tego pzryjemnosc^^ haha... nie no ale nie wpadłąbym na pomysł ze uzyja pradu...ciekawe...
John Abruzzi
Babydoll pisze:Ja to myślałam, że on mu co innego zrobi XD XD XD
Mahone
Łe, to nie miałaś niespodzianki*Madziula* pisze:weszłam na inne forum gdzie ktoś napisał co będą chcieli mu zrobić...
Michael Scofield
niespodzianka w tej scenie była najlepsza!!! i jego mina^^
Sara Tancredi
ja gdy obejrzałam pierwsze odcinki I sezonu to powoli zaczęłam się przekonywać do T-Baga
Robert to naprawdę dobry aktor
jak wywija tym jęzorem i ten jego głos to aż ciary idą 
Michael Scofield
i jak sie buja^^
a w pierszym sezonie to on miała taka obita ta twarz czy co, ze była taka fioletowa? czy tez sie nie wysypiał jak Autumn?
uwielbiałam go takiego złego, w drugim poznałam go z innej strony co spr ze jeszcze bardziej go lubiłam, a teraz mnie wkurza, i mimo ze dochodzi do swego dawnego "poziomu" to jednak nie to samo...
a w pierszym sezonie to on miała taka obita ta twarz czy co, ze była taka fioletowa? czy tez sie nie wysypiał jak Autumn?
uwielbiałam go takiego złego, w drugim poznałam go z innej strony co spr ze jeszcze bardziej go lubiłam, a teraz mnie wkurza, i mimo ze dochodzi do swego dawnego "poziomu" to jednak nie to samo...
Mahone
Hmmm... Masz trochę racji...B... pisze:to jednak nie to samo...
John Abruzzi
Kocham złego T-Baga
Wielbię i czczę kochanego Teddyego
nienawidzę Theodoro
nienawidzę Theodoro
Michael Scofield
otóz to! nie trawie go w tym sezonie mimo ze sie bardzo staram^^*Madziula* pisze:Kocham złego T-Baga
nienawidzę Theodoro