A wiesz, też ostatnio to pytanie mnie dręczyło XDAlexxa pisze:Przyznac sie..Kto oddal glos na Lynkolna xD
Mahone
Michael Scofield
to nie moja siora 
Michael Scofield
ja na Willa
moze niejaki Linc/Lincoln który sie tu pojawił jakis czas temu ;-)
moze niejaki Linc/Lincoln który sie tu pojawił jakis czas temu ;-)
Michael Scofield
ooooo no właśnie...ale są dwa głosy xD
Mahone
No ok, już możesz się przyznać, że to ta Twoja siora i TyTanira pisze:ooooo no właśnie...ale są dwa głosy xD
Michael Scofield
no przeciez pisałam że na Chrisa oddałam swój jakże cenny głos...ehhh
Mahone
Wiem że pisałaśTanira pisze:no przeciez pisałam że na Chrisa oddałam swój jakże cenny głos...ehhh
C-Note
Dobre
no ale i tak wojna o 1 miesce jest pomiedzy Williem a WentemBabydoll pisze:już możesz się przyznać, że to ta Twoja siora i Ty
John Abruzzi
no przecież w Twoim przypadku wszyscy wiedząTanira pisze:no przeciez pisałam że na Chrisa
Michael Scofield
eh widocznie nie wszyscy xD*Madziula* pisze:no przecież w Twoim przypadku wszyscy wiedząTanira pisze:no przeciez pisałam że na Chrisa
C-Note
wszyscy:) Nie mogłaś głosować na Linca- to niedorzeczne xD
Michael Scofield
no wkońcu dotarło xD
Michael Scofield
jakby zagłosowała na Linca, to to byłoby conajmniej 'dziwne' ^^
Mahone
Oj no bo przypadkiem zaznaczyła, a tera się nie chce przyznaćAutumnLeaf pisze:jakby zagłosowała na Linca, to to byłoby conajmniej 'dziwne' ^^
C-Note
Oj tak przypadkiem
komputer sam zrobił na złość i sam zaznaczył. 
Michael Scofield
założylam se nowe konto po to żeby zagłosowac specjanie na Linca gdyż jest to mój idol. Fascynuje mnie jego podejscie do wszystkiego a raczej brak podejscia. Jest taki męski gdy chodzi w tej rozpietej koszuli...mmmm...nogi miekna normalnie...
ehhh...
ehhh...
Sara Tancredi
brałaś coś? 
Mahone
Jak podsumowała XDTanira pisze:a raczej brak podejscia
Michael Scofield
ej stop! juz wiem!!! przeciez w ciagu ostatnich dwóch dni któs w chilloucie wypisywał takie dziwne rzeczy na temat Linca... ze niby jest czyimś aniołem...ze ktos go tam kocha...xDD
haha no drogie panie przyznawac sie!!!
haha no drogie panie przyznawac sie!!!
Michael Scofield
no to ty nie wiesz że ja uwielbiam Linca? moje drugie konto na tym forum to LINC I LOVE YOU
Chryste a myślałam że nic mnie dziś nie rozbawi a tu masz xD
Chryste a myślałam że nic mnie dziś nie rozbawi a tu masz xD
C-Note
Nie no teraz padłam ze śmiechu! Świetne. Az wpisze sobie do kalendarza!Tanira pisze:a raczej brak podejscia. Jest taki męski gdy chodzi w tej rozpietej koszuli.
John Abruzzi
ten kto zagłosował teraz siedzi cicho bo wstydzi sie powiedzieć, że pociąga ją (go?
) brutalna, prymitywna męskość Linca.... 
Michael Scofield
o Chryste xD
jak można lubić Linca xD
[ Dodano: 2008-02-16, 22:40 ]
jak można lubić Linca xD
[ Dodano: 2008-02-16, 22:40 ]
prymitywna męskość xD dobre xD epoka kamienia łupanego wita xD*Madziula* pisze:ten kto zagłosował teraz siedzi cicho bo wstydzi sie powiedzieć, że pociąga ją (go?) brutalna, prymitywna męskość Linca....
C-Note
moja koleżanka
poważnie- troche dziwna jest, nie powiem xD powiedziała, że go lubi
Mahone
Świetne podsumowanie tego, jak wygląda jego twarz XDTanira pisze:epoka kamienia łupanego wita xD