Nie pamiętamAlexxa pisze:Głównie w epizodycznych rozmowach, ale były to rozmowy z Gretchen, więc oczywistym jest kto tu dowodzi.
Mahone
Michael Scofield
Mahone
Hehe, my wszyscy się tu produkujemy a ten podsumowałMarq112 pisze: juz wszystko zostalo napisane wiec rozpisywal sie nie bede
Michael Scofield
Marek wiesz co xD wrzuć swoje trzy grosze xDMarq112 pisze:![]()
odcinek na serio super
juz wszystko zostalo napisane wiec rozpisywal sie nie bede
Świeżak
Witam,
Pięknie ich Michael wystawił. Szczególnie "szybkiego i zwinnego" Lechero.
Później było już trochę słabiej.
Mnie najbardziej interesuje Whistler. Nie wzbudza we mnie najmniejszej sympatii.
Te całe przedarcie współrzędnych i warunki stawiane w rozmowie z Susan nie przekonują mnie.
Wydaje mi się, że jest ważnym ogniwem Firmy. Mogłoby się też wyjaśnić czemu zabił tego więźnia, który widział go w Ambasadorze.
Pozdrawiam
Pięknie ich Michael wystawił. Szczególnie "szybkiego i zwinnego" Lechero.
Później było już trochę słabiej.
Mnie najbardziej interesuje Whistler. Nie wzbudza we mnie najmniejszej sympatii.
Te całe przedarcie współrzędnych i warunki stawiane w rozmowie z Susan nie przekonują mnie.
Wydaje mi się, że jest ważnym ogniwem Firmy. Mogłoby się też wyjaśnić czemu zabił tego więźnia, który widział go w Ambasadorze.
Pozdrawiam
Michael Scofield
o to to, dwa słowa, które najlepiej go opisują xDszybkiego i zwinnego
niczym szybkonogi Achilles mknął ku wolności xD
o tak. Też na to czekałam, a tu guzik, co prawda kiedys miałam pewną teorię, której byłam pewna w 100 pr., ale zapomniałam już o co mi chodziło wtedy xDMogłoby się też wyjaśnić czemu zabił tego więźnia, który widział go w Ambasadorze.
Tweener
Bardzo dobry plan Michaela z tym aby puścić przodem tych co się najwięcej pchali na "wolność",Sucre wpadł teraz w niezłe tarapaty a wszystko przez T baga. A szkoda tylko tego że Lincoln i Michael są tacy naiwni a przynajmniej Linc myślą że Susan dokona wymiany wg planu zresztą sytuacja bardzo się komplikuje gdy ucieka Whistler.
A ogólnie to moim zdaniem ciekawy i emocjonujący odcinek zresztą jak wszystkie ;-)
Czekam na następny
A ogólnie to moim zdaniem ciekawy i emocjonujący odcinek zresztą jak wszystkie ;-)
Czekam na następny
Michael Scofield
mnie cały czas bawi podejscie Lechero do całej ucieczki...nie wiedział gdzie bieć ale pchał się jak wieprz jako pierwszy...zanim on się wyciapał z tego dołu to już minęło chyba z 20 sekund...
Świeżak
nie wiem czy byl najlepszy - ale zdecydowanie- trzymal w napieciu
ciekawe co bedzie na next:) juz nie moge sie oczekac- zapewne jak reszta z Was:) pozdrawiam
Mahone
Hahaha racja!Tanira pisze:nie wiedział gdzie bieć ale pchał się jak wieprz jako pierwszy...zanim on się wyciapał z tego dołu to już minęło chyba z 20 sekund...
Michael Scofield
A teddy jak się wyrzucił z tego dołu xD myślałam że padne ze śmiechu ^^ i Lechero jak biegł xD buehahahaBabydoll pisze:Hahaha racja!Tanira pisze:nie wiedział gdzie bieć ale pchał się jak wieprz jako pierwszy...zanim on się wyciapał z tego dołu to już minęło chyba z 20 sekund...
Mahone
HAHAHAHA XD XD XD No trochę DZIWNIE biegł XD XD XDTanira pisze:i Lechero jak biegł xD
Michael Scofield
jakby chciał a niemógł xD i te koraliczki mu tak powiewały xD
Mahone
On chyba bardzo chciał, i bardzo nie mógł XDTanira pisze:jakby chciał a niemógł xD
Michael Scofield
a jego upadek, az sie mury Sony zatrzesły...
;-)
Mahone
XD XD XD XD XD XD XDB... pisze:a jego upadek, az sie mury Sony zatrzesły...
Michael Scofield
o matko...rzucił się jak zawodowiec xD to było boskie xDB... pisze:a jego upadek, az sie mury Sony zatrzesły...;-)
C-Note
zgadzam się.
Lechero spalony na całej lini.Tanira pisze:B... napisał/a:
a jego upadek, az sie mury Sony zatrzesły...;-)
Michael Scofield
cały jego autorytet poszedł się ...
Świeżak
Ja czytałem że będzie tylko 13 odcinków
, bo scenarzyści strajkują czy coś takiego jak to prawda to ciekawe co wymyślą w tym 13 ... a co do odcinka to najlepszy z sezonu 3 
#Edit : =.= 3 posty w tym samym czasie xD
#Edit : =.= 3 posty w tym samym czasie xD
Ostatnio zmieniony 2008-02-16, 22:01 przez rey619, łącznie zmieniany 1 raz.
Mahone
No co chceszTanira pisze:A teddy jak się wyrzucił z tego dołu xD
Michael Scofield
no biedny z tą jedną sprawną raczką xDAlexxa pisze:No co chceszTanira pisze:A teddy jak się wyrzucił z tego dołu xD..To było takie sexi, takie zwinne
Właśnie- może Teddy sweterek ma obciachowy, ale za to ładne spodnie
.
Michael Scofield
zanim on się wyciapał z tego dołu
i te koraliczki mu tak powiewały
On chyba bardzo chciał, i bardzo nie mógł XD
proszę Was... to już jest porównywalne z jechaniem Lincowi xDxDxDa jego upadek, az sie mury Sony zatrzesły...
Mahone
My lubimy!!! XDAutumnLeaf pisze:to już jest porównywalne z jechaniem Lincowi xDxDxD
Michael Scofield
ja lubie Lechero no ale w tym ost. odc. zrobił z siebie idiotę no to sorry...