Michael Scofield
Chcieli mu przysmażyć conieco... biedaczek... wykazała sie sprytem że zgarną ten przewodnik Whsitlerowy, ale za to ze wkopał Sucre to powinnien dostac po łbie 
Mahone
Dlaczego..? Przecież powiedział prawdę, bo Sucre był we wszystko wtajemniczany, a nie on i lekko to dziwne, żeby żołnierze torturowali go , jak w nic nie był wtajemniczany ^^. Lekko zakręciłam xDpatus1905 pisze:ale za to ze wkopał Sucre to powinnien dostac po łbie
Michael Scofield
tam każdy walczy o to żeby uratować swój tyłek i nie dziwię sie że wydał Sucre
C-Note
no i oczywiście jak zawsze zabłysnął poczuciem humoru gdy chcieli go pokopać prądem
Oficer(czy żołnierz, nieważne)Zdejmuj gacie.
T-Bag:Przepraszam, seńor?
O:Powiedziałem, żebyś zdejmował gacie.
T-Bag:Gdybym wiedział, że macie tu takie imprezy,to nie próbowałbym uciekać.

Oficer(czy żołnierz, nieważne)Zdejmuj gacie.
T-Bag:Przepraszam, seńor?
O:Powiedziałem, żebyś zdejmował gacie.
T-Bag:Gdybym wiedział, że macie tu takie imprezy,to nie próbowałbym uciekać.
Michael Scofield
hahaha no!hbc pisze:T-Bag:Gdybym wiedział, że macie tu takie imprezy,to nie próbowałbym uciekać.
Michael Scofield
Ooo z tego to miałm taką polewke ze z łóżka spadła.. T-bag rulezhbc pisze:T-Bag:Gdybym wiedział, że macie tu takie imprezy,to nie próbowałbym uciekać.
John Abruzzi
śniło mi się, że Alex, Michael, James, Lincoln i McGrady (tak to się pisze?) płynęli łódką i inną łodzią nadpłynął T-Bag 8) powiedział, że znika i że potrzebuje pary rąk do pomocy, rzucił linę i... Alex popłynął z T-Bagiem :hahaha:
Mahone
Eeeeh, interesujące, dwoje moich ulubionych bohaterów jako 'Dzielna dwójeczka'*Madziula* pisze: i... Alex popłynął z T-Bagiem :hahaha:
John Abruzzi
ma się te snyAlexxa pisze:Eeeeh, interesujące
no to są też moje ulubione postacie, więc pewnie dlatego moja podświadomość ich połączyła w duet stuleciaAlexxa pisze:dwoje moich ulubionych bohaterów jako 'Dzielna dwójeczka'
aaaaAlexxa pisze:T-Bag raczej wybierze sobie rządzenie w więzieniu
Mahone
No to witaj w klubie*Madziula* pisze:no to są też moje ulubione postacie
Michael Scofield
a ja witam Was - to również dwie moje ulubione postacieBabydoll pisze:No to witaj w klubie
ale najbardziej lubiłam T-Baga w pierwszym sezonie^^
Mahone
Oł jea. No ja nie mogę, szkoda że zgubił ten swój dryg...agulec pisze:ale najbardziej lubiłam T-Baga w pierwszym sezonie^^
Mahone
A ja to jednak w każdym, choć chyba najbardziej w II
. Bo w końcu scenarzyści pokazali nam więcej twarzy Theodoro- że on też ma odczucia, też mu na kimś zależy, też potrafi tak zwyczajnie się popłakać.. W I sezonie był taki za bardzo bez skrupółów
.
Mahone
Oj tak... Odcinek "Bad Blood" ♥ ♥ ♥Alexxa pisze:że on też ma odczucia, też mu na kimś zależy, też potrafi tak zwyczajnie się popłakać..
Mahone
Ja chyba za bardzo się wczuwam, bo to w końcu tylko serial ale jak on był z Susan w tym jego starym domu, pokazali jego wspomnienia, tą ich rozmowę, to tak strasznie było mi go żal
...
Mahone
Mi tak samo. W ogóle przyzwyczaiłam się już do tych bohaterów, ża masakra... Rozklejam się czasem że ohohooo ho. Ale te wspomnienia T-Bag'a z dzieciństwa i cała reszta... To było naprawdę mocne.
John Abruzzi
ostatnio strasznie podobało mi się, jak T-Bag rozmawiał z Alexem i powiedział mu, że są do siebie podobni, bo wiedzą jak to jest:
-stracić wielką miłość
-zabić kogoś
no i siedzą tu przez Scofielda
-stracić wielką miłość
-zabić kogoś
no i siedzą tu przez Scofielda
Mahone
Z tym że Alex nie miał ochoty swojej miłości zarżnąć*Madziula* pisze:T-Bag rozmawiał z Alexem i powiedział mu, że są do siebie podobni, bo wiedzą jak to jest:
-stracić wielką miłość
Mahone
Theodoro też nie..Akurat Susan jako jedynej z nielicznych osób nie pozwoliłby skrzywdzić...Babydoll pisze:nie miał ochoty swojej miłości zarżnąć
Mahone
No ale zakneblował ją w tym garażu czy czymś tam... Darł się na nią, groził jej... I wogle... Alex by tak nie zrobił. Ale oczywiście Bagwell się opanował, co mu się chwaliAlexxa pisze:Theodoro też nie..Akurat Susan jako jedynej z nielicznych osób nie pozwoliłby skrzywdzić...
John Abruzzi
oj bo on po prostu ma taki wybuchowy charakterBabydoll pisze:Darł się na nią, groził jej... I wogle...
jej i dzieciSusan jako jedynej z nielicznych osób nie pozwoliłby skrzywdzić...
Mahone
Hehe*Madziula* pisze:wybuchowy charakter
John Abruzzi
ojtam takie szczegółyBabydoll pisze:paręnaście(dziesiąt?) ludzi ma na koncie już
Mahone
Tak. Zaimponował mi, bo dla niej potrafił się przynajmniej opanować*Madziula* pisze:nawet odejść...