Michael Scofield
nawet mi nie przypominaj... achhh jeansy biały T-shirt + Alex to jest to co tygryski lubia najbardziej 
Mahone
Ehhh... Smutno będzie bez Alex'a, kiedy serial się już skończy... 
Michael Scofield
no. Ty. Rzeczywiście będzie jakoś sucharsko 
ale trzeba być dobrej myśli, że będziemy go częściej oglądać w telewizji - może nie jako Alex'a, ale jako inną postać
a póki co to wierzę, że trzecia seria po jakiejś dłuższej przerwie będzie miała te 22 odcinki :]
ale trzeba być dobrej myśli, że będziemy go częściej oglądać w telewizji - może nie jako Alex'a, ale jako inną postać
C-Note
Mam nadzieję, że zrobi coś ciekawego w ostatnim odcinku. Co do białej koszulki ....super
w czarnej z końca 2 serii też było super, ale najbardziej uwielbiam czarny garniturek, carny krawacik, okularki i pistolet w ręku <taki pewny siebie, władczy
Po za tym, w maju ma być 4 sezon!

Po za tym, w maju ma być 4 sezon!
Michael Scofield
ja tam myślę, że Alex nie potrzebuje pistoletu, żeby wyglądać na pewnego siebie i wzbudzać szacunek... no ale trochę się z Tobą zgadzam - wszystkie sceny z nim, jak czai się z pistoletem są *boskie*Lady Mahone pisze:pistolet w ręku <taki pewny siebie, władczy
ja bym chciałaaa... żeby znalazł Pam i zobaczył się z synkiem :]Mam nadzieję, że zrobi coś ciekawego w ostatnim odcinku.
a to jakaś oficjalna nowina ..?w maju ma być 4 sezon!
C-Note
To wiem już od około 2 tygodni, czy to oficjalne, nie wiem, ale wszędzie gdzie szukam jakiś informacji, to tak pisze. Nawet w wywiadach z WiFi, on sam mówi , że kiedy tylko skonczy się strajk to będą kręcić nowe odcinki. Przecież nie urwą fabuły w połowie akcji.
Ale wierzę, że coś wymyśli
a...No i jeszcze motyw z tą monetą xD Już widzę jak Alex dumnie wkracza do kwatery FBI i oddaje ją Felicji Lang..." Mówiłas - oddasz jak wyjdziesz- dotrzymuje więc słowa" 
Też bym chciała, ale nie wiem czy to jest bezpieczne- prędzej czy później amerykańskie władze i FBI dowiedzą sie o ucieczce obywateli Amerykańskich.ja bym chciałaaa... żeby znalazł Pam i zobaczył się z synkiem :]
Mahone
Oooo tak! Po prostu nie ma innej opcji!ja bym chciałaaa... żeby znalazł Pam i zobaczył się z synkiem :]
A co do Alex'a, znaczy się William'a w TV - mogliby emitować ten serial "MDs" u nas. Chba że już emitują, tylko ja nie wiem?
Michael Scofield
Już widze to oczyma mojej wyobraźni... to by było COŚLady Mahone pisze:oddaje ją Felicji Lang..." Mówiłas - oddasz jak wyjdziesz- dotrzymuje więc słowa
popieram MDs albo Invasion- obojetnie, wazne żeby było dużo WilliamaBabydoll pisze:mogliby emitować ten serial "MDs" u nas
Mahone
Napiszmy do jakiejś telewizjipatus1905 pisze:popieram MDs albo Invasion- obojetnie, wazne żeby było dużo Williama
Michael Scofield
ee mozna chyba tak , np. do Polsatu czy TVN i mailem napisac czy puszczą to kiedyś ?? zawsze ktoś odpisuje. chociaz ramówki na wiosne juz sa poustalane..ale można na przyszłośc
Mahone
Eh, jak oglądam sobie jakieś tam skriny z MDs to tam Will tak słodko wygląda... W tym białym czy tam niebieskim kitlu, ze słuchawkami na szyi i wogle ^^
C-Note
Invasion <- taaaak ! gdyby leciał ten serial w telewizji to nie robiłabym nic innego jak oglądała tylko to - William jako szeryf
znów w roli przestrzegającego prawa
i też w okularach i biełej koszuli 
Michael Scofield
mmmm.. chyba bym się poryczała ze szczęścia i z jego cudownościLady Mahone pisze:Już widzę jak Alex dumnie wkracza do kwatery FBI i oddaje ją Felicji Lang..." Mówiłas - oddasz jak wyjdziesz- dotrzymuje więc słowa"
no właśnie, przecież to jest agent FBI! da se radę! wie co i jak^^Lady Mahone pisze:Też bym chciała, ale nie wiem czy to jest bezpieczne- prędzej czy później amerykańskie władze i FBI dowiedzą sie o ucieczce obywateli Amerykańskich.
tylko właśnie.. bo on do USA nie może wrócić nie..?
nooo.. w MD's to on wygląda tak, że ja się ślinie widząc screena, a jak by się jeszcze ruszał.. o mamoBabydoll pisze:A co do Alex'a, znaczy się William'a w TV
Invasion też by mogło być.. wszystko byleby z Willem
Mahone
No, taki mały szkopułagulec pisze:a jak by się jeszcze ruszał..
C-Note
Dokładniechyba bym się poryczała ze szczęścia i z jego cudowności
MD's...gdyby tak leciał w tv....może za kilka lat
Mahone
Łe tam, scena roku to będzie jak Alex połączy się z rodzinkąLady Mahone pisze:to była by scena roku
C-Note
Super by było, gdyby wrócił do Pam i Camerona...Ale czy by go przyjęła po tym wszystkim? I co będzie jak się dowie że uciekł z wiezienia...może będzie go chronić? "Stara miłość nierdzewieje" 
Michael Scofield
jak ona go zobaczy, on jej wszystko opowie ze łzami w oczach, wszyściutko - zaczynając od Shalesa - a ona stwierdzi, że nich spier-papier .. to.. to.. to po prostu nie wiemLady Mahone pisze:Ale czy by go przyjęła po tym wszystkim?
Mahone
Czy by wybaczyła, to ciężko określić.. Ale na pewno jakaś długa, szczera rozmowa choć w pewnym stopniu oczyściłaby ich stosunki, i może znów po trochu nauczyliby się żyć ze sobą.
C-Note
Jak ona go wywali...to...to będzie katastrofa. Co on z sobą zrobi?? Ścigany, odrzucony przez rodzinę, bez przyjaciół, jej! Tak przecież nie może się stać! Pam go przyjmie z szerokimi ramionami, Alex wróci do pracy xD i go uniewinnią ze wszystkiego.
Tak mi się przypomniało- gdzie się zagubił wątek veratrilu?
Tak mi się przypomniało- gdzie się zagubił wątek veratrilu?
Michael Scofield
Hmm...MD's...znalazłam kiedyś stronę ze wszystkimi odcinkami, ale ni cholery nie chciały odpalić grrr...
jest jeden odcinek na ytubie, trochę trudno przyzwyczaić się do pozytywnie nastwionego do życia Mahone'a xD ale ma świetne teksty xD
jest jeden odcinek na ytubie, trochę trudno przyzwyczaić się do pozytywnie nastwionego do życia Mahone'a xD ale ma świetne teksty xD
Michael Scofield
poszukajcie w necie i zacznijcie ściagać ^^
Michael Scofield
w SonieLady Mahone pisze:Tak mi się przypomniało- gdzie się zagubił wątek veratrilu?
A ciekawe, kto mu to zdjęcie wysłał..?
Michael Scofield
mnie tez zdziwiło ta nagła przemiana, myslałam ze jeszcze długo bedzie sie tak meczył, ale jakos nie.... w sumie dobrze, ale tak raczej nierealnie, ale co tam xD
a moze Pam? moze dowiedziała sie w jakiej jest sytuacji... z reszta ona jest cały czas z nim silnie zwiazana, mimo wszystko, widzielismy liczne tego pzrykłady
a własnie! moze Lang bo po tym jak jej opowiedział ta cała historie w hotelu, ze robił to dla rodziny itp to moze ona, woedzac ile syn i zona dla niego znacza, chciała mu w ten sposób pomóc, bardziej go zobilizowac,agulec pisze:A ciekawe, kto mu to zdjęcie wysłał..?
a moze Pam? moze dowiedziała sie w jakiej jest sytuacji... z reszta ona jest cały czas z nim silnie zwiazana, mimo wszystko, widzielismy liczne tego pzrykłady
Mahone
No właśnie, może ona już wie? I przywita Go: "tak, tak, wiem już o wszystkim, a teraz chodź no tu do łóżeczka mój bohaterze"B... pisze:a moze Pam? moze dowiedziała sie w jakiej jest sytuacji...