oj tam to bedzie najwyżej ekssspresowo krótki zwiazek..KhAn pisze:Może będzie z Lincem chociaż sam już nie wiem bo jak czytałem te spojlery to SPOJLER!!! w którymś pisało, że ona zgine przez Molly od strzału w głowę.
Michael Scofield
Michael Scofield
no szkoda, bo mimo ze jej nie lubie to dadaje toche pikanterii do przebiegu akcji...Tanira pisze:szkoda by było naprawdę
ciekawe by było jakby cos sie narodziło miedzy ja a Linckiem no i ciekawe co by powiedział na to Michael
Michael Scofield
nio na bank nie przepadał by za swoją nową "bratową" ... a co na to LJ..."a moja macocha chciała mi uciąć łeb" 
Michael Scofield
wez... hehe alez by była ciekawa rodzinka i ta rodzinna atmosfera...patus1905 pisze:"a moja macocha chciała mi uciąć łeb"
Póki co jeszcze go nie zabiła to moze by jej jakos wybaczył LJ ale Michael to wątpie... za Sarę...
Michael Scofield
było by coś w styli MS.&MR. Smith..ciągła walka... kto pierwszy do łazieniki..B... pisze:Póki co jeszcze go nie zabiła to moze by jej jakos wybaczył LJ ale Michael to wątpie... za Sarę...
Michael Scofield
fajnie jak by sie kiedys dopadli i zaczeli bic ale bym ziała jakby to pokazali w PB ale tak zeby nikt jakos szczegolnie nie ucierpiał!patus1905 pisze:było by coś w styli MS.&MR. Smith..ciągła walka... kto pierwszy do łazieniki..
Michael Scofield
... w sumie w tym wiwyadzie z Purcellem (wogóle co nazwisko -z purchawką mi się kojarzy
) że Linc bedzie z kimś sypiał (wiadomo w jakim sensie)... ciekawi mnie czy to bedzie susan czy moze kto inny....aaa moze ta Molly. Co myślicie??
Michael Scofield
a może Sofia? 
Michael Scofield
tak tak Watsonie ..Tanira pisze:a może Sofia?
Michael Scofield
Szerloku my poprowadzimy własne prywatne dochodzenie 
Michael Scofield
ooo tak Watsonie...Tanira pisze:Szerloku my poprowadzimy własne prywatne śledzctwo
Michael Scofield
szukaj poszlak szukaj poszlak 
Michael Scofield
a ja kim moge byc
tez sie przydam
moze bede sobowtorem watsona albo szerloka 
albo wydawca ksiazki
albo wydawca ksiazki
Michael Scofield
bedziesz Mac Taylor z CSI 
Michael Scofield
marq112, wiesz Szerlok moze być tylko jeden ... mozesz być Wotsonem 

masz racje mój Watsonie , poszlaki to klucz do rozwiązania zagdadkiTanira pisze:szukaj poszlak szukaj poszlak
Michael Scofield
no no juz widze nowy szalony pomysł przyszedł komus do głowy!
ale to dobrze przynajmniej mam o czym myslec jak mi sie nudzi
ale z ta Sofia to rzeczywiscie niezły trop, bo ta scena na plaży daje troche do myslenia
no ale ona przeciez jest zapatrzona w Jamesa jak w obrazek, chociaz...
ale z ta Sofia to rzeczywiscie niezły trop, bo ta scena na plaży daje troche do myslenia
no ale ona przeciez jest zapatrzona w Jamesa jak w obrazek, chociaz...
Michael Scofield
o nie nie xD to tylko tak zeby odwrocic nasza uwage xD ona leci na Linca xD
Gadajcie tutaj o Susan a nie o Sofii
jeżeli checie już gadać o Sofii to załóżcie sobie o niej temat jak nie ma go jeszcze bo tak to bez sensu się robi offtop i pomieszane zaraz będzie wszystko na forum.
KhAn
Gadajcie tutaj o Susan a nie o Sofii
KhAn
Ostatnio zmieniony 2007-12-08, 15:17 przez Tanira, łącznie zmieniany 1 raz.
C-Note
wg mnie nie ma takich zdolności aktorskich do grania złej postaci jak inni aktorzy w PB.
Może dlatego, że maniakalnie ogladałam Nasha Bridgesa, a tam była grzeczną dziewczynką w porównaniu do Gretchen
Może dlatego, że maniakalnie ogladałam Nasha Bridgesa, a tam była grzeczną dziewczynką w porównaniu do Gretchen
Michael Scofield
moim zdaniem gra świetnie i jest to najlepsza rola grana przez kobietę w PB
Michael Scofield
szczerze?powaliło mnie to xDpatus1905 pisze:tym pełnym rządzy wzrokiem " o Sofia ładna .,..ty być moja"
Tweener
Ha! Dzisiaj była w Dwóch i pół tak się zastanawiałam czy to ona czy to nie ona hehe 
Michael Scofield
Kocham jak ta kobieta wymawia 'Lincoln'
Heloł LYnkoln xD
Heloł LYnkoln xD
Michael Scofield
ta wymowa jest tragiczna xD ale za to ją kocham xD heloł Lynkyln xD
C-Note
to nawet nie jest "lynkyln".
to bardziej "linkln"
to bardziej "linkln"
Michael Scofield
Dajcie spokój, nie mozna się tak nasmiewać z ludzi...
;-)