Michael Scofield
wyspałam się, świeci słońce.. ogólnie nie powinnam narzekać.. ale tak mi sie kurde nic nie chce, że się wkurzam sama na siebie.. ładna pogoda, poszłabym gdzieś na spacer, ale kuźwa nie mogę bo muszę robić.. i jakaś taka zmarnowana jestem.. 
Sara Tancredi
Ja czuje się lepiej niż wczoraj obojczyk juz tak nie boli ale spuch jak nie wiem co...tak ogólnie to jest gicio majonezz tylko jutro do sql://
Lincoln Burrows
Bardzo dobrze.... Przed chwilą zjadłam pyszny obiad i siedze napchana przed kompem
Szkoda, że trzeba lekcje odrobić....

Michael Scofield
nawet.ale lekcje musze odrobić.a tak mi sie chce ze no wyobrażacie sobie xDxDxD
Michael Scofield
Trochę mokra....byłam ze znajomymi na sankach, a wiadomo snieg się rozpuszcza.
Ale warto było mino wszystko.
Ale warto było mino wszystko.
Michael Scofield
ech.. nienajlepiej..głowa mi pęka.. a jutro mam poprawkowy z historii --' i muszę się uczyć. Oczy mnie bolą, łzawią.. chociaż spałam trochę po południu :[
ale jeszcze tylko dzisiaj - i jutro będzie po sesji :]
ale jeszcze tylko dzisiaj - i jutro będzie po sesji :]
Michael Scofield
o powodzenia życzę 
a u mnie nawet dobrze.nie narzekam,humor w miare xD gdyby nie było tak zimno...albo żeby było tylko zeby był śnieg
a u mnie nawet dobrze.nie narzekam,humor w miare xD gdyby nie było tak zimno...albo żeby było tylko zeby był śnieg
Michael Scofield
bola mnie mięsnie, kosci albo nie wiem co. Ogolnie mam wrazenie ze jestem w stanie smierci kliniczej z tym, ze mam jeszcze otwarte oczy... nie mysle... nie moge sie skupic...i jestem coraz bardziej wkurzona
jak sie napije tego czarnego, smierdzacego ohydztwa to mi sie pewnie jeszcze pogorszy... ale cóz...czego sie nie robi dla nauki, cennego, do niczego mi akurat w tym przypadku nie potrzebnego, wykształcenia!
poza tym skrzynka pocztowa mi sie nie chce otworzyc, nie moge znalezc wysokosci w ostrosłupie i jakiejs tam pólpłaszczyzny i nie pamietam wielkosci sinusów
a jak ktos mi jeszcze przesle jakis nie******* łancuszek z okazji walentynek na gg to wgryze sie w sciane.
jak sie napije tego czarnego, smierdzacego ohydztwa to mi sie pewnie jeszcze pogorszy... ale cóz...czego sie nie robi dla nauki, cennego, do niczego mi akurat w tym przypadku nie potrzebnego, wykształcenia!
poza tym skrzynka pocztowa mi sie nie chce otworzyc, nie moge znalezc wysokosci w ostrosłupie i jakiejs tam pólpłaszczyzny i nie pamietam wielkosci sinusów
a jak ktos mi jeszcze przesle jakis nie******* łancuszek z okazji walentynek na gg to wgryze sie w sciane.
Michael Scofield
ej nie na serio dzisiaj jest jakiś porąbany dzień.. widzę B..., że też czujesz się jak zwłoki..
ja już nie wiem co mam z sobą zrobić. Masakra jakaś.
ja już nie wiem co mam z sobą zrobić. Masakra jakaś.
Michael Scofield
bardzo trafne stwierdzenie, tym bardziej ze przed chwila własnie mierzyłam sobie cisnienie bo matka stw ze to pewnei przez pogode i te sprawy sie tak czuje i za pierwszym razem wyszo ze wcale nie mam cisnienia a za drugim 90/50 czyli własciwie to prawie nie zyjeagulec pisze:widzę B..., że też czujesz się jak zwłoki..
Michael Scofield
Jak ja się czuję...hmmm xD siedzę od niedzieli sama w akademiku, więc zaczynam już śmiać się sama do siebie xD ogólnie wszystko mnie śmieszy i mam bardzo dobry humor xD zwłaszcza ten stos kartek obok mnie xD perspektywa siedzenia do 5 xD bolące oczy xD ogólnie jestem na prochach bo uszami wychodzą mi trociny xD hahaha. ogólnie jest smiesznie i naprawdę dobrze się czuję xD ha HA HAA
I po uj ja się przepisywałam na to cholerne edytorstwo!!! te głąby nieuki z reklamy już mają wolne a ja indeks oddam chyba 18 marca kurrrrrrrrrrrrrrrrrr
I po uj ja się przepisywałam na to cholerne edytorstwo!!! te głąby nieuki z reklamy już mają wolne a ja indeks oddam chyba 18 marca kurrrrrrrrrrrrrrrrrr
Michael Scofield
najśmieszniejszy widok na świecie xD hahahahahaha xD xD przybij piątkę!AutumnLeaf pisze:zwłaszcza ten stos kartek obok mnie xD
Michael Scofield
*przybija*
^^
^^
Michael Scofield
masz bardzo fajnie;]AutumnLeaf pisze:Jak ja się czuję...hmmm xD siedzę od niedzieli sama w akademiku, więc zaczynam już śmiać się sama do siebie xD ogólnie wszystko mnie śmieszy i mam bardzo dobry humor xD zwłaszcza ten stos kartek obok mnie xD perspektywa siedzenia do 5 xD bolące oczy xD ogólnie jestem na prochach bo uszami wychodzą mi trociny xD hahaha. ogólnie jest smiesznie i naprawdę dobrze się czuję xD
Michael Scofield
wczoraj miałam fajnie, czy tam dzisiaj, a co będzie dzisiaj czy tam jutro, nie wiem...mam zaburzony porządek dnia i nocy xD
Michael Scofield
OO umieram OO trzymajcie kciuki z własnej dobrej nieprzymuszonej woli bo czarno widzę mój dzisiejszy egzamin OO w takich chwilach mam ochotę biegać machając rączkami i krzyczeć że jestem debilem oO
Świeżak
hm dopiero wstalam, zaraz ide na probe, nie chce mi sie ruszyc tylka z krzesla mimo ze mi zaladek to tylka ucieka =p czyli ogoleni jest ok 
Michael Scofield
Wreszcie upragniony weekend..
jestem mimo wszystko.. szczęśliwa
jestem mimo wszystko.. szczęśliwa
Michael Scofield
a ja? Pffff...Źle. ucze sie o grupie przyśrodkowych mięśni uda i tylko to ratuje mi życie
Michael Scofield
nie za bardzo. jak jutro przyjdę, zdam czy nie zdam, wale to. wale to ile się da i ide spać. spać na cały dzień na całą noc. a później pojadę do domu i pójdę spać, i wstanę jak się obudzę.
Michael Scofield
a mnie dół tak troche złapał.ale to przez piosenki
a tak ogólnie to nic mi sie nie chce.najchętniej chciałabym zasnąć i sie nie obudzić, w końcu byłby koniec z kompromitacjami 
Michael Scofield
ja wyspana po niecałych trzech godzinach snu wkurzałam wszystkich w szkole a wszyscy mnie...nareszcie jestem jednak juz w domu i humor mam nieco lepszy bo w koncu bede miała czas zeby obejrzec Prisona... i odespac... mimo tego co mnie czeka jutro zdobyłam sie na odrobine optymizmu.
Lincoln Burrows
Ja.... Czuję się spoko... Jest weekend..... Miałam na 9 i tylko 4 lekcje więc żyję!!:P:P
[ Dodano: 2008-02-15, 18:16 ]
[ Dodano: 2008-02-15, 18:16 ]
Żanetko.... Nie zasypiaj mi tu!!!! Kto przyjedzie na całodzienne i całonocne seanse?? ;/;/ Weź bo sie popłaczę;;; ;(xaneta pisze:a mnie dół tak troche złapał.ale to przez piosenkia tak ogólnie to nic mi sie nie chce.najchętniej chciałabym zasnąć i sie nie obudzić, w końcu byłby koniec z kompromitacjami
Michael Scofield
już mi lepiej...znacznie
T-Bag
Ja się czuje dobrze wróciłem od babci i mogę pobawić się Photoshopem i popisać na forum