Michael Scofield
heh.. no dobre dobre.. trafne spostrzeżenie 
Świeżak
Dziwisz sie mu, jak po tym wszystkim co Mahone im robił, ten wypadekmsamochodowy w 2 serii i teraz był bardzo wkurzony na niego, jak dla mnie postawa Linca wobec Mahonea była bardzo dobra.. bo nie cierpie MahonaBabydoll pisze:kaka929 pisze: Zatłukłabym tego Linca, taki się nagle wojażka zrobił
Michael Scofield
hm. Nie wiem czy postawa typu - 'zabiłeś mi ojca to ja zabiję ciebie' jest bardzo dobra.. Trochę się Linc zagalopował i najwyraźniej działał pod wpływem chwili i ogromnego napięcia jakie mu zapewne towarzyszyły. No ale dobra - ma za co nienawidzić Mahonea.
Tyle że to nie zmienia faktu, że zachowywał się w stosunku do innych jak ostatni pacan. Przez cały odcinek.
Tyle że to nie zmienia faktu, że zachowywał się w stosunku do innych jak ostatni pacan. Przez cały odcinek.
Sara Tancredi
Mi się bardzo podobała postawa Mahona w tym odcinku. Pomagał WHISTLEROWI. Ogólnie jego zachowanie się zmieniło, stał się dobrym człowiekiem. Co do Sucre, tto wydaję mi się, że jakoś z tego wybrnie. Co do T-Baga nie mam wątpliwości-zostanie szefen w SONIE. Linc od dłuższego czasu jest palantem-taak jak powiedział Michael-ma coś wspólnego z firmą ;/, ciągle wykorzustuje swojego brata, a Whistler jest naprawdę świnią.
Mahone
Widać ^^ Chodzi mi po prostu o to, że Lincoln teraz nagle wojażkuje, a wcześniej spaprał nie jedną robotę ^^ A to że Mahone zabił ojca Linca (żeby ratować swoją rodzinę, każdy by tak zrobił) wcale nie upoważnia Linca do wpakowania mu kulki!!!Linc pisze:Dziwisz sie mu, jak po tym wszystkim co Mahone im robił, ten wypadekmsamochodowy w 2 serii i teraz był bardzo wkurzony na niego, jak dla mnie postawa Linca wobec Mahonea była bardzo dobra.. bo nie cierpie Mahona
Sara Tancredi
Ja jakbym dorwała lincolna w swoje łapy za ten numer z Alexem to wąchałby kwiatki od spodu hehe...A Majkel to mógłby mu coś powiedzieć za nie tylko "nie musisz tego robić".No i zgadzam się z Agulcem że zasada oko za oko ząb za ząb nie jest zbyt dobra...Ale nie zapominajmy w tym serialu Lincoln gra typowego starszego brata-twardziela no a Majkel młodszego brata od wyciągania starszego z kłopotów czyli myśliciela....Lincoln to wogóle nieraz a raczej bardzo czesto zachowuje sie jak neandertalczyk heh...
Michael Scofield
Odcinek był super, a to co zrobił lincol według mnie było słuszne. Przecież on widzi w nim tylko morderce swojego ojca. Nie ma co się więc dziwić. Mam nadzieje że temu młodemu uda się jakoś uciec przed policją.
Michale może już sobie wpisać w CV "Zaplanowanie dwóch pomyślnych ucieczek z więzienia"
Lincoln mimo wszystko wykazał się wielkim sprytem.
Michale może już sobie wpisać w CV "Zaplanowanie dwóch pomyślnych ucieczek z więzienia"
Lincoln mimo wszystko wykazał się wielkim sprytem.
Świeżak
no u cieczka jak ucieczka
kozacko zaplanowana i trzymała w napięciu 
sucre wpadł.. no bywa bywa/// i tak sie super "Zamaskował" jak na uciekiniera którego szukają na całym świecie ;]
a Whistler...? co on sobie wg mysli przecież nie zabiją tylko Ldżeja ;] a jego seniorita?
...chyba ze to była tylko przykrywka ;] ... ze niby firma ma na niego jakiś haczyk ? hehe moze i on oszukał firme ;]
kto wie ;]
to do nast. tygodnia ;]!
pozrd.
sucre wpadł.. no bywa bywa/// i tak sie super "Zamaskował" jak na uciekiniera którego szukają na całym świecie ;]
a Whistler...? co on sobie wg mysli przecież nie zabiją tylko Ldżeja ;] a jego seniorita?
...chyba ze to była tylko przykrywka ;] ... ze niby firma ma na niego jakiś haczyk ? hehe moze i on oszukał firme ;]
kto wie ;]
to do nast. tygodnia ;]!
pozrd.
Mahone
No ok, ale czy to upoważnia go do morderstwa? Jeżeli wszyscy by tak postępowali to chyba już nikt by w tym serialu nie został, bo wszyscy gryźliby piach.Ania1991_ck pisze:Odcinek był super, a to co zrobił lincol według mnie było słuszne. Przecież on widzi w nim tylko morderce swojego ojca. Nie ma co się więc dziwić.
Mahone
Noo, po długich bitwach z moim komputerem nareszcie obejrzałam odcinek. I.. Całościowo ogólnie fajny, i trzymający w napięciu choć to już chyba stały punkt zabawy, że w najgorszym momencie nagle niespodziewanie zjawia się pomoc( ojciec McGrady'ego z łodzią). A zachowanie Lincolna to już wogóle totalne dno i chamstwo. Nie musi lubić Alexa, ale odpowiedź jaką dał Alexowi, gdy ten go poprosił o schowanie zdjęcia synka, była co najmniej niemiła
. A T-Bag.. eh, dlaczego on zawsze najbardziej musi oberwać ? No, i to po raz kolejny zupełnie niesłusznie
.
Mahone
To musiało boleć...Alexxa pisze:Nie musi lubić Alexa, ale odpowiedź jaką dał Alexowi, gdy ten go poprosił o schowanie zdjęcia synka, była co najmniej niemiła.
Ale trzyma sięAlexxa pisze: T-Bag.. eh, dlaczego on zawsze najbardziej musi oberwać ? No, i to po raz kolejny zupełnie niesłusznie.
T-Bag
moim zdaniem t bagowi nalezy sie nawet najgorsza kara za tto co zrobil w przeszlosci i teraz za to co zrobil sucre powinien zginac w tej sonie 
Mahone
A co on niby takiego zrobił Sucre, hmm ^^ ? A to, jak fernando powiedział o nim ' to zwykły śmieć', było chamskie, bo sam nie stoi wyżej społecznie od Theodoro...piotras003 pisze: teraz za to co zrobil sucre powinien zginac w tej sonie
Mahone
Chyba mu chodziło o to, że wydał go, no wiesz, że Sucre wie coś o tej ich ucieczce.Alexxa pisze:A co on niby takiego zrobił Sucre, hmm
Świeżak
Najgorszy odcinek tej serii, bardzo mnie zawiódł sposób ukazania ucieczki,
^ wszystko bardzo przewidywalne
^ mały realizm sytuacyjny
^ sporo niedociągnięć
^ mały bałagan scenariuszowy
chyba juz tworcom brakuje pomysłow
na plus jedynie moge wymienic reakcje Linca na Mahone'a
bo ludzie bez przesady ktos Ci zabija ojca, w 2 serii facet chce powyzynać wszystkich ktorym pomaga w 3 serii!! ^ wiec jedyna realna rekacja Linca - brawo tworcy.
Z niepokojem czekam na kolejne odcinki- mam nadzieje ze to wypadek przy pracy tworów jesli chodzi o ten odcinek. Gorzej juz chyba byc nie powinno
^ wszystko bardzo przewidywalne
^ mały realizm sytuacyjny
^ sporo niedociągnięć
^ mały bałagan scenariuszowy
chyba juz tworcom brakuje pomysłow
na plus jedynie moge wymienic reakcje Linca na Mahone'a
bo ludzie bez przesady ktos Ci zabija ojca, w 2 serii facet chce powyzynać wszystkich ktorym pomaga w 3 serii!! ^ wiec jedyna realna rekacja Linca - brawo tworcy.
Z niepokojem czekam na kolejne odcinki- mam nadzieje ze to wypadek przy pracy tworów jesli chodzi o ten odcinek. Gorzej juz chyba byc nie powinno
Świeżak
hmmm zawsze trafi się czarna owca ;]mockinbird pisze:Gorzej juz chyba byc nie powinno
trzymał wszystkich w napięciu...
pozatym jak mogłeś sie spodziewać ze scofield wykiwa naszą wspaniałą 3-kę ;]
więc szatafakap ;]
Świeżak
No niestety ^ zmartwię Cie ale to przewidzialem juz pod koniec poprzedniego odcinka.
Ludzie, kazdy ma swoje zdanie, mi ogolnie serial sie podoba, ale nie wyszedł im ten odcinek i tyle. W kazdym badz razie - dla mnie byl on bardzo przewidywalny No i z pewnoscia zdarzaly sie duzo duzo lepsze odcinki 3 serii!
ps. jeszcze cos, czasem ma sie wrazenie ze tu wypowiadaja sie jakies dzieci co maja po 12 lat
jak sie czyta niektore posty. pozdrawiam stara gwardię.
Ludzie, kazdy ma swoje zdanie, mi ogolnie serial sie podoba, ale nie wyszedł im ten odcinek i tyle. W kazdym badz razie - dla mnie byl on bardzo przewidywalny No i z pewnoscia zdarzaly sie duzo duzo lepsze odcinki 3 serii!
ps. jeszcze cos, czasem ma sie wrazenie ze tu wypowiadaja sie jakies dzieci co maja po 12 lat
Świeżak
nie rozumiem... to nie byla glowa Sary? jak Linc mogl sie pomylic? gdzie jest Sara? :->goldguruuu pisze:Extraaaa ten odcinek byl suuuper. Ciekawe co zrobi Scofield gdy sie dowie ze ta obcięta głowa nie należała do jego wybranki Sary...
[ Dodano: 2008-02-14, 00:13 ]
wszystkich tak to dziwi, bo Michael się bardzo zmienil przez ten czas w Sonie do Mahone'a. w ogole zapomniałem przez ten stosunek Mike'a o tym że Mu OJCA zabił....Linc pisze:Babydoll pisze:Dziwisz sie mu, jak po tym wszystkim co Mahone im robił, ten wypadekmsamochodowy w 2 serii i teraz był bardzo wkurzony na niego, jak dla mnie postawa Linca wobec Mahonea była bardzo dobra.. bo nie cierpie Mahonakaka929 pisze: Zatłukłabym tego Linca, taki się nagle wojażka zrobił
Michael Scofield
A co to był za ojciec, olewał ich przez pół życia, jak nie prawie całe, jeśli chodzi o Majka i nagle zjawia się ni z tą ni z owąd i zgrywa bohatera, obrońcę swoich pokrzywdzonych dzieci. Chrzanić takiego ojca.
Moje zdanie, i nie zmienię.
Moje zdanie, i nie zmienię.
Michael Scofield
jestems świezo po odcinku... i nie moge, cięgła akcja , napięcie. Ale Lynkolna za to że chciał zabić Alexa to normalnie powiesze. A Alex taki był słodziutki : "Panie Whsitler", ciagle mu pomagał... normlanie tylko go przytulic.
Odcinek bardzo mi się podobał... aż nie mogłam uwiezyć że taki krótki..ja bym mogła PB przyjmowac dożylnie przez 24h na dobę
Odcinek bardzo mi się podobał... aż nie mogłam uwiezyć że taki krótki..ja bym mogła PB przyjmowac dożylnie przez 24h na dobę
Michael Scofield
trwał tyle co zawsze xD
ja wczoraj oglądałam jeszcze raz i nadal twierdze, że Linc zachował sie jak totalna świnia xD
ja wczoraj oglądałam jeszcze raz i nadal twierdze, że Linc zachował sie jak totalna świnia xD
Mahone
A ja powiem tak jak Autumn- a jaki był z niego ojciec ? Zjawił się po latach, jak byli dziećmi nie interesował się nimi, a teraz kochający tatuś pragnie Ci we wszystkim pomóc ^^? Dla mnie to lekko żałosne, bo nie jest ojcem ten kto urodzi, ale ten kto wychowa..mockinbird pisze:ludzie bez przesady ktos Ci zabija ojca
Bo to prawda-każdy ma coś w życiu nie poukładane, ale nie musi się tak od razu zachowywać.Tanira pisze: Linc zachował sie jak totalna świnia xD
Michael Scofield
Poczuł że ma władzę i mu odbiło...ale to cały Linc
Świeżak
moim zdaniem ........... hmmmmmmmmmm zajebiaszcze !!!!
czekam zniecierpliwiony na kolejny odcinek
jest tyle zagadek do rozwiklania
a tak wogule ile bedzie odcinkow tego sezonu bo juz nie lapie tych wszystkich plotek
czekam zniecierpliwiony na kolejny odcinek
jest tyle zagadek do rozwiklania
a tak wogule ile bedzie odcinkow tego sezonu bo juz nie lapie tych wszystkich plotek
Sara Tancredi
Prawdopodobnie 13 odcinek jest ostatnim do tej pory nakreconym odc. Rezyserowie maja dalej dokrecic do 22 odcinkow tak jak poprzednie sezony.