Michael Scofield
I jeszcze z taką zawartością....ciekawe czy Mahon wróci do żony i czy ona go przyjmie po tym numerze jaki wykręcił ostatnio.
Michael Scofield
Nigdzie nie można go kupić. To jest bezcenne 
no jacha, że go przyjmie! ona go dalej kocha, tak myślę. Ja już widzę taką scenę jak Pam widzi takiego zmarnowanego Alexa prosto z Sony.. no musiałaby być z kamienia, żeby go nie przyjąć.. on jej wszystko wytłumaczy.. rzuci pracę i będzie szczęśliwy^^
jak będzie inaczej to się pochlastam.
no jacha, że go przyjmie! ona go dalej kocha, tak myślę. Ja już widzę taką scenę jak Pam widzi takiego zmarnowanego Alexa prosto z Sony.. no musiałaby być z kamienia, żeby go nie przyjąć.. on jej wszystko wytłumaczy.. rzuci pracę i będzie szczęśliwy^^
jak będzie inaczej to się pochlastam.
Michael Scofield
No to lepiej żeby go przyjęła bo szkoda by cię było.
Jest jeszcze tak opcja że nie zdąży dojechać do żony *odpukać w niemalowane* .
Jest jeszcze tak opcja że nie zdąży dojechać do żony *odpukać w niemalowane* .
Mahone
Ale co Ty opowiadasz!!!Ania1991_ck pisze:Jest jeszcze tak opcja że nie zdąży dojechać do żony
Michael Scofield
No nie mówię że tego mu życzę ale po tym co sie stało z ósemka fox river to ja już nie mam pojęcia co teraz będzie. Szkoda by go była, nacierpiał się już wystarczająco. Dla niego trzeba zarezerwować Happy And.
Michael Scofield
dokłdnie..on musi żyć długo i szczęśliwie...bo za duzo już było tragedi, rozbaczy i niespodziewanych śmierci. zgodnie z wyliczeniami dla niego przypada szczęście rodzinne i kropkaAnia1991_ck pisze:Dla niego trzeba zarezerwować Happy And.
Michael Scofield
jak po tym odcinku, dwunastym, ktoś mi jeszcze powie, że Mahone jest złym człowiekiem to chyba wyjdę z siebie
nie no, żartuję.. ale myślę, że co do tego macie już mniej wątpliwości :]
nie no, żartuję.. ale myślę, że co do tego macie już mniej wątpliwości :]
Michael Scofield
było mi go żal. Bardzo. Mimo tego co Alex im zrobił...Mimo wszystko.
Michael Scofield
Mi go było mega żal.. w całym odcinku. Jakiś on taki bezradny i zagubiony.
Podobało mi się jak polegał na Michaelu, jak mu wierzył, że ma jakiś plan :] tak chodził za Scofieldem i kurde nie wiem jak to opisać.. ale tak jakby się starał, żeby wszystko było OK.. albo jego zachowanie wynikało z tego, że ma wyrzuty sumienia za to, że zabił mu ojca i teraz starał się to jakoś pokazać - pokazać, że żałuje..nie wiem.
Podobało mi się jak pomagał Whistlerowi.. no po prostu kochany był^^
a jak w niego Linc celował to mi serce stanęło na głowie, płuca mi się ścisnęły i wyłączył mi się mózg
Podobało mi się jak polegał na Michaelu, jak mu wierzył, że ma jakiś plan :] tak chodził za Scofieldem i kurde nie wiem jak to opisać.. ale tak jakby się starał, żeby wszystko było OK.. albo jego zachowanie wynikało z tego, że ma wyrzuty sumienia za to, że zabił mu ojca i teraz starał się to jakoś pokazać - pokazać, że żałuje..nie wiem.
Podobało mi się jak pomagał Whistlerowi.. no po prostu kochany był^^
a jak w niego Linc celował to mi serce stanęło na głowie, płuca mi się ścisnęły i wyłączył mi się mózg
Mahone
Otóż to!agulec pisze:Podobało mi się jak pomagał Whistlerowi.. no po prostu kochany był^^
Michael Scofield
Cudowny był w tym 12 odcinku, taki pomocny - widac że ma dobre serducho. Ciagle pomagał Whistlerowi , dbał o niego . normanlnie taki Skarb z niego ;* a jak Lincoln do niego mierzył to myslałam że umre.. a Alex po mesku chciał to przyjąc po męsku - na klate - dobrze ze Whsitler dał noge akurat 
John Abruzzi
Myślałam, że osobiście zabiję Lincolna... najpierw za to, że nie chciał schować zdjęcia Camerona do woreczka, a później za to, że chciał zabić Alexa
no jak tak można...
nopatus1905 pisze:Ciagle pomagał Whistlerowi , dbał o niego . normanlnie taki Skarb z niego ;*
ja też... aż współlokatora przyszła zobaczyć co też tak przeżywam...patus1905 pisze:a jak Lincoln do niego mierzył to myslałam że umre...
Mahone
Bo on taki pomocny facetpatus1905 pisze:. Ciagle pomagał Whistlerowi
A o tym zdjęciu już gdzieś pisałam- jak tak można ? Fotka już tak poniszczona, nie wiadomo kiedy Alex dziecko zobaczy, prosi normalnie Lynkolna o przechowanie tu taka odpowiedź
Michael Scofield
oooooOOOOooooo.. nie przypominajcie mi bo się we mnie gotuje*Madziula* pisze:najpierw za to, że nie chciał schować zdjęcia Camerona do woreczka
okropna scena, jak Alex podchodzi do Linca tak jakoś nieśmiało, bezradnie, prosi czy mógłby mu przechować jedyną cenna dla niego rzecz jaką teraz przy sobie ma, a ten 'screw you'
Lincoln klapki na oczy i 'zabić.. zabić... zabić..' bezmózg jeden.
co nie?patus1905 pisze:a Alex po mesku chciał to przyjąc po męsku - na klate
Świeżak
nie trawie gostka... jakos nie przypadl mi do gustu
C-Note
Witam! Jestem na tym forum pierwszy raz i cieszę się , że w końcu znalazłam miejsce, gdzie moge porozmawiać o tej postaci.
Zgadzam się z Waszymi opiniami co do 12 odcinka. Lincoln..przesadził! Samolubny egoista, zupełnie nie czuły. A Alex taki zagubiony... Pomocny Jamesowi i w ogóle... To przez Lica włąściwie trafił do więzienia a on chciał go zabić! Były takie momenty, że nie mogłam złapać oddechu... Martwię się, jaka będzie rola Alexa w 13 odcinku...Bo tak zniknął...
Zgadzam się z Waszymi opiniami co do 12 odcinka. Lincoln..przesadził! Samolubny egoista, zupełnie nie czuły. A Alex taki zagubiony... Pomocny Jamesowi i w ogóle... To przez Lica włąściwie trafił do więzienia a on chciał go zabić! Były takie momenty, że nie mogłam złapać oddechu... Martwię się, jaka będzie rola Alexa w 13 odcinku...Bo tak zniknął...
Michael Scofield
oł yeah..! Fani Mahone'a przybywajcie..!
Lady Mahone, witamy na forum i wśród nas - największych (głównie) wielbicielek Alexa M.
tutaj z nami na pewno porozmawiasz na ten temat 
Lincoln do domuuuu..! xD
Lincoln do domuuuu..! xD
Michael Scofield
+on wszystko robiz klasą ...achhagulec pisze:co nie? i to się nazywa klasa!
tiaa ^^ haha Fani łączcie się. Witamy kolejne szalone wielbicielki Wspaniałego Alexaagulec pisze:oł yeah..! Fani Mahone'a przybywajcie..!
Michael Scofield
Joł xD
To ja też się witam, ex- fanka pana Mahone'a xD, ale jeszcze mam te swoje przebłyski uwielbienia wobec niego ^^ jednak trudno jest się uwolnić od jego czaru xD
To ja też się witam, ex- fanka pana Mahone'a xD, ale jeszcze mam te swoje przebłyski uwielbienia wobec niego ^^ jednak trudno jest się uwolnić od jego czaru xD
Michael Scofield
za to powinnam Cię pacnąć :*AutumnLeaf pisze:ex- fanka pana Mahone'a
no ale co prawda to prawda Jego nie da się "wykasowac" ze swojego twardego dysku w głowie.. poprostu to jest a-wykonalneAutumnLeaf pisze:jednak trudno jest się uwolnić od jego czaru xD
Michael Scofield
ach, jakie piękne słówko ^^a-wykonalne
ano nie da...zwłaszcza jak miga na ekranie w tej białej koszulinie, czy to sweterek jakiś taki biedny zmarnowany potulny...ach
nie to, żebym zdradzała pana z ava xD
Michael Scofield
ale nigdzie nie jest napisane że można miec tylko jeden obiekt westchnieńAutumnLeaf pisze:nie to, żebym zdradzała pana z ava xD
Jak widze Willa w brazowym sweterku, albo białej (obcisłej
John Abruzzi
jak gadamy z koleżanką o najseksowniejszych facetach w PB, to ja zawsze mówię Alex, ona Scofield.... 
Michael Scofield
bo Ty wiesz co dobre..a Ona pewnie leci za uwielbieniem ogółu 
Michael Scofield
hahaha.. grrrr.. xDpatus1905 pisze:Jeszcze wymiatał w garniaku i tych okularkach - to był dopiero sexy , taki agrrrrrr ... niebezpieczny
a co do ubioru to teraz ładnie będzie wyglądał - w białym t-shircie i ciemnych dżinsach.. że tak powiem.. 'miodnie' xD tylko szkoda, że tylko jeden odcinek został..