Michael Scofield
Sucre szkoda...nawet bardzo. Niczym sobie nie zasluzył na to co go spotkało...chciał pomoc
Michael Scofield
Nie wiadomo jeszcze czy będzie z nim aż tak źle jak myślimy. Trzeba być dobrej myśli.
Jak go wsadza do sony to już koniec.....Michael po niego nie skoczy...
Jak go wsadza do sony to już koniec.....Michael po niego nie skoczy...
Michael Scofield
oni uciekną a Sucre akurat tam wejdzie? nawet nie chce o tym myslec...
Michael Scofield
chyba tak, bynajmniej takie mnie wiesci doszły- to juz po naszym Papi.... jego to juz chyba nikt nie wyciagnieTanira pisze:oni uciekną a Sucre akurat tam wejdzie? nawet nie chce o tym myslec...
Michael Scofield
o matko...po co im pomagał...strasznie mi go żal...
Michael Scofield
to sie nazywa peszek, chciał im pomóc i nie za dobrze na tym wyszedł... poporstu brak mi słów
Michael Scofield
Biedny Sucre jak ja to przeżyje. A co zrobi Maricruz przecież sam powiedział że nie ubezpieczenia. Nie che mi się wierzyć że tak go załatwią. On jest przecież taki niewinny.
Michael Scofield
no niby przesłał jej te 25 tys $ wiec jakoś sobie poradzi...a nasz biedny Słodki chyba juz sie z tego bagna nie wydostanie
Świeżak
Sucre tam wejdzie bedzie drugi Whistler i on bedzie mial go wyciagnac i uciekna xD
moze sie jakis cud stanie...
moze sie jakis cud stanie...
Świeżak
Ja sądze ze Sucre wymysli cos i ucieknie razem z pozostała 7, ale jak sie nie uda to nie chce nawet myslec ze on tam teraz bedzie siedziec 
Michael Scofield
no ale jak jak on tam trafi jak juz oni bedą w trakcie ucieczki, poza muraki - tak mi sie bunajmniej wydaje. to już chyba nie ma szans na załapanie sie do ekipy
Michael Scofield
proszę tylko nie to...ja nie chce zeby on tam wylądował...Sucre nie jest za bardzo cwany...nie da sobie rady
Tweener
Sucre jest cwany ale na swój sposób jeżel trafi do SONY to nie wiem co będzie i ciekawe kto wogule będzie w Sonie żadził jak Lachero wyjdzie heh
No trzeba poczekać, a w USa właśnie oglądają 12 odcin 
Michael Scofield
szkoda że nie mam tego kanału xD
Świeżak
Ogólnie dobry odcinek trzyma w napięciu do końca
w skali od 1-10 daje 7,5.
Świeżak
ja nawet jakbym mial to i tak bym nie zrozumial 
Świeżak
LInc zalosny?
sami gdybyscie zobaczyli lysego kolesia , z niemielym wyrazem twarzy ktory wchodzi do autobusu ze scyzorykiem w ręku , jak najszybciej byscie opuscili autobus bojac sie o swoje zdrowie.
Tacy z was bohaterzy ?
sami gdybyscie zobaczyli lysego kolesia , z niemielym wyrazem twarzy ktory wchodzi do autobusu ze scyzorykiem w ręku , jak najszybciej byscie opuscili autobus bojac sie o swoje zdrowie.
Tacy z was bohaterzy ?
Michael Scofield
Lincoln był naprawdę zdeterminowany i to mogło przerażać. Nie co dzień widzi się faceta z taką passą w dążeniu do celu.
Michael Scofield
No właśnie Ania1991_ck!! Ja nie wiem co Oni się tak zawsze Linca czepiaja!!
Przecież On jest spoko!! Stara się jak może, a że śmiesznie wyglądał w tym autobusie to już nie jego wina!! Cos musiał zrobic aby Oni wyszli!!!
Michael Scofield
Tak samo wejście by nie wystarczyło. Trzeba było jakąś gadkę odwalić. A możyk jeszcze poprawił efekt. Radził sobie jak umiał.
Michael Scofield
O! i to jest bardzo trafne sformułowanie w przypadku Linc'a xDAnia1991_ck pisze:Radził sobie jak umiał.
Michael Scofield
Inna sprawa, ze raczej nie umiał^^ Ale przynajmniej sie starałAnia1991_ck pisze:Radził sobie jak umiał.
Michael Scofield
Ja to umiem o nim zawsze coś sensownego powiedzieć.
Trzeba przyznac że co do tego planu ucieczki to zabłysnął pomysłowością (może nawet inteligencją)
Trzeba przyznac że co do tego planu ucieczki to zabłysnął pomysłowością (może nawet inteligencją)
Michael Scofield
Ćśśś... bo się wyda, ze Lynk potrafi myślećAnia1991_ck pisze:to zabłysnął pomysłowością (może nawet inteligencją)
Michael Scofield
Jak dla niego to może był. Pamiętasz jak się załamał bo jego plan z magazynem się rozwalił przez ucieczkę jamesa.