Michael Scofield
To było pod wpływem impulsu. Dostała brelok od Lincolna i pomyślała sobie że fajny z niego facet. Ale nie powiedziała nigdy że ma niej szanse. ta historia z Lincolnem to chyba nic pewnego.
Michael Scofield
moim skromnym zdaniem Sofia pasuje bardziej do Linca mimo wszystko
Michael Scofield
Też tak myślę, ale Jamesa kocha a Linca chyba jeszcze nie. Podejrzewam że Lincolnowi będzie głupio, że tak sprzątnął mu pannę z przed nosa.
Przeraża mnie to że sezon będzie trwał tylko 13 odcinków przecież nie zdążą sie w sobie zakochać.
Przeraża mnie to że sezon będzie trwał tylko 13 odcinków przecież nie zdążą sie w sobie zakochać.
Michael Scofield
podobno ma być więcej...zobaczymy...
Być może gdy James bedzie już na wolności zrozumie jak bardzo ją ranił i sam ją zostawi
Być może gdy James bedzie już na wolności zrozumie jak bardzo ją ranił i sam ją zostawi
Michael Scofield
Może go sumienie ruszy...nie wiadomo. Oby było więcej odcinków bo producenci tyle obiecywali w wakacje a tu teraz taki numer.
Michael Scofield
no to by było straszne...Sofia jest tez strasznie naiwna...
Michael Scofield
Ona chyba nie poznała jeszcze po prostu zła tego świata i teraz jak sie na mią wszystko zawaliło to ta sytuacja ja przerasta. Lincoln bardzo jej pomaga, sama by sobie z tym nie poradziła, tak myśle przynajmniej.
Michael Scofield
Linc pomaga bo na nią leci...jestem bardzo ciekawa jak to bedzie z nimi...bo skąd ona moze miec pewność że James po tym wszystkim ją kocha prawdziwie?
Michael Scofield
Trzeba przyznać że ona jemu tez pomaga. Chociażby ten numer ze strażnikiem, albo tłumaczenie hiszpańskiego na angielski. Czyżby też wpadł jej w oko.... :-> :->
Michael Scofield
hmmm
kto ja tam wie... a jak sie nią opiekował jak ja przypiekli...
Michael Scofield
Tak to dało do zrozumienia. Szkoda mu jej było. Samo to jak się wyrwał jak ją przypaliła pierwszy raz. Wiedział ze ona jest taka bezbronna osóbka i jak on jej nie pomoże to już nikt.
Michael Scofield
zobaczymy co bedzie jak James wyjdzie...może beda sie o nią bić xD
Michael Scofield
Jak się będą bić to wynik jest już przesądzony,,chyba że James w napadzie furii dostanie boskich umiejętności
Tylko biedna Sofia będzie miała wieeeelki dylemat.
Tylko biedna Sofia będzie miała wieeeelki dylemat.
Michael Scofield
w napadzie furii to on może zrobić duzo...tak mi się wydaje...
ale zauwazyłaś...w ostatnim odcinku jak Susan odciągała ja od ogrodzenia to nie zawołała "James" tylko "Lincoln"
ale zauwazyłaś...w ostatnim odcinku jak Susan odciągała ja od ogrodzenia to nie zawołała "James" tylko "Lincoln"
Michael Scofield
bo James był po drugiej stronie siatki i i tak by jej nie pomógł - może dlatego :]
ale macie rację, coś może w tym być, że Sofię bardziej pociąga Linc xD
ale macie rację, coś może w tym być, że Sofię bardziej pociąga Linc xD
Michael Scofield
Tak zauważyłam i nawet go za rękę złapała. Chyba rzeczywiście ona zaczyna go lubić. Lincoln już stracił jedna ukochana, więc może z Sofią mu się poszczęści.
Michael Scofield
co z tego że był po drugiej stronie siatki...chciałabym żeby byli razem...Sofia i Lincoln
Michael Scofield
no to z tego, że James by jej nie pomógł.. a Linc mógłby.
Chociaż, gdyby zawołała 'James', to znaczyłoby to, że prosi jego o pomoc, a jedyny sposób w jaki Whistler mógłby jej pomóc to oddanie drugiej części kartki - wtedy Susan może by ją puściła.
Ja też wolałabym żeby Sofia była z Linciem.. on taki samotny^^ tylko co wtedy będzie z Żejmsem?
Chociaż, gdyby zawołała 'James', to znaczyłoby to, że prosi jego o pomoc, a jedyny sposób w jaki Whistler mógłby jej pomóc to oddanie drugiej części kartki - wtedy Susan może by ją puściła.
Ja też wolałabym żeby Sofia była z Linciem.. on taki samotny^^ tylko co wtedy będzie z Żejmsem?
Michael Scofield
Swietny pomysł, oni pasują do siebie jak Sucre i Maricruz. To by było wredne ze strony scenarzystów jakby ich rozdzielili. Musi być chociaż jeden Happy And.
Michael Scofield
James wroci do siebie do Kalbarri
Michael Scofield
Wróci o ile to przeżyję a z firmą to nie będzie takie łatwe.
Michael Scofield
ja mam cichą nadzieję że go nie zabiją...wyobrazam sobie co musi czuć James...ale Sofia...okłamał ją...lepiej żeby była z Linciem
Lincoln Burrows
Nie nie mogą jej zabić! Sofia jest świetna, jest przepiękna, najładniejsza z całego PB więc nie mogą jej zabić ;-)
Kochana sofia
Kochana sofia
Michael Scofield
w końcu jakieś meskie emocje na forum... bo zazwyczaj dziewoje lamentowały. Bravo NeroNSNeroNS pisze:Nie nie mogą jej zabić! Sofia jest świetna, jest przepiękna, najładniejsza z całego PB więc nie mogą jej zabić
Kochana sofia
Świeżak
Sofia musi byc z Lincolnem i mam nadzieje ze tak bedzie, pasuja do siebie, a James najprawdopodobniej zginie wiec Linc z Sofia:d Bardzo fajnie:):)