Michael Scofield
zawsze jak skazany leciał...tyle reklam dawali że myslałam że umre...
Michael Scofield
o tuż to. Ktoś stoi nad przepaścią, serce do gardła poodskakuje chciało bysie juz wiedzieć jak to się zakończy a tu.....o reklama.
Michael Scofield
Mrine? Moja ukochana wspólokatorka z pokoju xD ale ona jest tak samo denna jak ten film, więc...ehm.
Dorzucam jeszcze M jak miłość, Klany, Plebanie...Barwy miłości czy jak to tam się zwie...
Dorzucam jeszcze M jak miłość, Klany, Plebanie...Barwy miłości czy jak to tam się zwie...
Michael Scofield
ale teraz nic sie nie zmieniło...tak samo jak w Milionerach...2 minuty temu sie zaczeło to już musi byc przerwa...
Michael Scofield
Dlatego właśnie prison break ściągamy sobie z internetu. żeby nerwów zaoszczędzić.
Michael Scofield
o tak. bez reklam bez niczego.
a klan to ja lubie ^^^ z Rysia mozna sie posmiać xD
a klan to ja lubie ^^^ z Rysia mozna sie posmiać xD
Michael Scofield
Jeszcze mis się przypomniały Chińskie bajki np. Pokemon. Postacie z wielkimi oczami i wszystkie takie rozwrzeszczane.
Lincoln Burrows
Hmm... Chodzi o Anime czy Mange?? Bo Mangę właśnie czytam....czarny_rumak pisze: i jeszcze naruto:P
Sara Tancredi
yyy.. nie znam się na tym ale chodzi mi o bajke 
Lincoln Burrows
czyli Anime xDxD Ja czytam Mange, czyli komiks =)
Mahone
hehe naruto to żal dla mnie... ale duża grupa ludzi z którymi przebywam na codzień się tym fascynuje... i to jest najgorsze 
Sara Tancredi
nie no ja jak chodziłam do pierwszej klasy podstawówki to sie jarałam pokemonami...
A co do beznadziejności u ludzi to składam kandydature Wayne'a Rooney'a za to że jest zacofany i w ogóle...
A co do beznadziejności u ludzi to składam kandydature Wayne'a Rooney'a za to że jest zacofany i w ogóle...
Michael Scofield
o właśnie:DAnia1991_ck pisze:A mnie najbardziej denerwują reklamy w czasie filmu.
horror "ciśnienie" aby go urozmaicić z dziewczynami nazwałyśmy go "ciśnienie w gaciach" wtedy przynajmniej brecht był:D
no i oczywiście Moda na sukces...
to sie nigdy nie skończy xD
Mahone
oh taak.... jak mogłam nie dodać ciśnienia.... 
no i jeszzce Dracula.... ksiądz chodzi i łby wszystkim obrywa....
no a kolesiówa w najbardziej dramatycznym momencie filmu przenosi się z wampirem do jego sypialni, dowiaduje się że on ma na imię jakieś Zygadło i się zaczynaja całować.... beznadzieja
no albo komedia 
no i jeszzce Dracula.... ksiądz chodzi i łby wszystkim obrywa....
no a kolesiówa w najbardziej dramatycznym momencie filmu przenosi się z wampirem do jego sypialni, dowiaduje się że on ma na imię jakieś Zygadło i się zaczynaja całować.... beznadzieja
Lincoln Burrows
Hmm.... Taaa.... Dracula był tak straszny, że z przejęcia zasnęłam....

Michael Scofield
zdarza się że filmy są tak ciekawe ze aż się zasypia. Najbardziej nudzą mnie te filmy którymi błyska telewizja polska z lat 60.
Jestem w klasie humanistycznej więc moja klasa zapisała się do filmowego klubu dyskusyjnego. Puszczają tam właśnie takie filmy biało-czarne i se słaba fonią.
Jestem w klasie humanistycznej więc moja klasa zapisała się do filmowego klubu dyskusyjnego. Puszczają tam właśnie takie filmy biało-czarne i se słaba fonią.
Mahone
hmn... w mojej klasie rozmowy o filmach zazwyczaj kończą się na High shool musicalu lub naruto (w zależności od tego z jaką płcią rozmawiasz... )
połowa mojej klasy pewnie nie wie czy w latach 60 były już telewizory czy nie...
połowa mojej klasy pewnie nie wie czy w latach 60 były już telewizory czy nie...
Michael Scofield
Tak ale to takie przymusowe kino nie mamy nic do gadania jeśli chodzi o repertuar.
Sara Tancredi
o jezzzzuuuu... właśnie widziałam jakąś reklame danio czy coś robioną na jakiś horror żenada
I jeszcze dodam że denerwuje mnie reklama play
Lincoln Burrows
Hmm... O reklamach to ja nic nie mówie..... Żal, dno, i lol dosłownie.... Możnaby było założyć temat "Reklamy, za i przeciw...." Ciekawe co za.... Chyba to, że często kupujemy reklamowane rzeczy....
Michael Scofield
a tam xD niektóre sa fajne, mozna sie poziac, lub fajna muzyczke wyczaic^^
ale jak widze reklame o tym ubezpieczeniu, gdy ten ciota za przeproszeniem płacze: "pan nie zna mojej zony!" a po chwili powtarza jak nie powiem kto:" pod kontrola, pod kontrola..." to mnie krew zalewa...
ale jak widze reklame o tym ubezpieczeniu, gdy ten ciota za przeproszeniem płacze: "pan nie zna mojej zony!" a po chwili powtarza jak nie powiem kto:" pod kontrola, pod kontrola..." to mnie krew zalewa...
Michael Scofield
Niektóre reklamy powalają inteligencją. Aż żal uwierzyć że zrobili to wykształceniem ludzie. Jak oni chcą tym zachęcić do zakupu to życzę powodzenia.
Michael Scofield
ja zasnęłam najwcześniej xDBellatoris pisze:Hmm.... Taaa.... Dracula był tak straszny, że z przejęcia zasnęłam....
Reklamy tak...ciekawe momenty a tu nagle Ci hajzer wyskakuje z reklamą proszku albo jakaś reklama durex'a z dialogiem "zgadzam sie"żenada xD
Michael Scofield
boshe mnie denerwuje ten szajs na Polsacie .."SAmo życie" jak to widze to mam bezwarunkowy odruch wymiotny , to jest takie beznadziejne że żal.pl i rozpacz.com to za malo
Lincoln Burrows
Najbardziej denne seriale to Barwy Szczęścia i Tylko miłość czy jak tam ;p Zupełnie beznadziejne, wymyślane chyba tylko dla pnieniędzy, jak ludzie mogą się tym zaciekawiać ;/ A z TV4 jest taki program Pogromcy Hitów - to już jest absolutne dno ;/