Świeżak
Powinien ukrywac swój kształt głowy długimi włosami xD Ale moze rezyseria PB wymagała od niego łysej pały? x)
Michael Scofield
wezme go ze soba na matme xDB... pisze:eee no nawet ich aż tak to nie widać, na pewno nie aż tak jak na innych zdjęciach "łysych" z PB ;-) mi tam nawet te jego odstające uszy nie przeszkadzają , bardziej denerwuję mnie kształt jego głowy- geometrycznie kwadratowej, a raczej szcześcianowej, normalnie pole i objętość można by obliczyćTanira pisze:tylko te uszy xD;-)
C-Note
ale ktoś dał plame... w opisie tematu "LJ Burrows"
:D
Michael Scofield
no własnie ja nigdy nic nie mówiłam..a też nie raz tak sie na to patrzyłam i nie mogłam pojąc 
Michael Scofield
W łysych też mu ładnie ale faktycznie długich wygląda młodziej. wogule fajne z niego ciacho.

Michael Scofield
hehe no to juz kwestia gustu xD
Świeżak
Swietny aktor, oglądałęm tez Primeval i fajnie tam gral... ale w PB najlepiej jak dla mnie. Jest taki twardy i z kazdym wygra 
Michael Scofield
jak jest łysy to tragedia...jak ma troche dluższe to jeszcze jakoś znośnie...nawet gdzieś tam w galerii jest jedno takie boskie zdjęcie...Ania1991_ck pisze:W łysych też mu ładnie ale faktycznie długich wygląda młodziej. wogule fajne z niego ciacho.![]()
Świeżak
Ja chyba wole wszystko na odwrot.. ja tam lubie jak jest łysy ale nie tak do konca, tak jak jest teraz w PB w 3 sezonie.
Michael Scofield
w każdych włosach jest inny i w każdych fajnie wygląda. ale rzeczywiście jak jest całkiem łysy to mu nie ładnie. Na przykład wtedy jak ogolili go do egzekucji w pierwszym sezonie.
Lincoln Burrows
Nie, ogolony wygląda najlepiej. Za to beznadziejnie wygląda w 1x01 Pilot z tymi włosami taki bandzior.W 3 sezonie mu najlepiej ;-)
Michael Scofield
ee.. pomimo tego iż za tym aktorem w ogóle nie przepadam - powiem, że w trzecim sezonie wygląda jak dla mnie najlepiej.
(z trudem to z siebie wyrzuciłam
)
(z trudem to z siebie wyrzuciłam
Michael Scofield
Sam jest brunetem a wszystkie dzieci ma blondyneczki...ciekawie to wygląda.
Lincoln Burrows
Ile Dominic ma dzieci i w jakim wieku?
Michael Scofield
Ma czworo dzieci:
syna Joe (ur. 1999), córkę Audrey (ur. 2001) oraz bliźnięta: Lily i Gusa (ur. 2003)
syna Joe (ur. 1999), córkę Audrey (ur. 2001) oraz bliźnięta: Lily i Gusa (ur. 2003)
Lincoln Burrows
Dużo dzieci. I bardzo młode biorąc pod uwagę wiek Purcella.
Znacie może stronę gdzie można zobaczyć jego żonę?
Znacie może stronę gdzie można zobaczyć jego żonę?
Michael Scofield
uuuuuu... się Dominic narobił xD
wszystkie z jednego małżeństwa? :]
wszystkie z jednego małżeństwa? :]
Michael Scofield
http://www.seriale.telebim.info/obrazki/dp_rw.jpg
Wyraźniejszego zdjęcia nie znalazłam. Jak znajdziesz to się podziel
Wyraźniejszego zdjęcia nie znalazłam. Jak znajdziesz to się podziel
Lincoln Burrows
heh, wygląda dużo starzej od niego. I jakoś tak nie pasuje mi on do niej ;]
Michael Scofield
Tak z Sofią o wiele lepiej wygląda. Ale oni nie są już chyba małżeństwem pod koniec roku ogłosili separację. Nie wiecie może jak to sie dalej potoczyło.
Michael Scofield
słyszałam że podobno znowu się zeszli
Michael Scofield
świetnie jakby sie rozstali to szkoda dzieciaków. Muszą mieć przecież ojca. Pewnie ciężko im tak żyć jak cały świat zna każdy ich krok. Nie wiem jak to jest (nie jestem gwiazdą), ale na pewno nie ułatwia to rozwiązywać problemy.Tanira pisze:słyszałam że podobno znowu się zeszli
Michael Scofield
no podobno właśnie ogłosili separację przez sławę... Dominic musiał sie przeprowadzić i to wszystko się jakoś tak dziwnie stało...zycze im jak najlepiej
Michael Scofield
podtrzymuje życzenia;]Tanira pisze:zycze im jak najlepiej
dla mnie Dominic to taka łysa dziewczynka.nie wiem czemu xD
Mahone
Łysa dziwczynka, w dodatku z mózgiem przedszkolaka XD