Według mnie najlepsze jest Miami ponieważ zawsze pięknie świeci słońce i wszystko jest takie efektowne
T-Bag
Które jest twoim zdaniem najlepsze i twoje ulubione?
Według mnie najlepsze jest Miami ponieważ zawsze pięknie świeci słońce i wszystko jest takie efektowne
New York też mi się podoba ale to już nie to samo co Miami i ta akcja jak dla mnie troche wolno się posuwa a Las Vegas nigdy nie oglądałem więc się nie wypowiem ^^.
Michael Scofield
wg mnie Nowy Jork wymiata...ale to już chyba każdy wie xD
Michael Scofield
ja glosowałam na Nowy Jork, chociaz sie wahałam...
NY ma na pewno ciekawsze postacie, taka bardziej zgrana ekipę i czasem smiesznie bywa^^. Miami za to jest ciekawsze, biorąc pod uwage sprawy jakie sa tam pokazane...
No ale ostatnio oglądałam wiecej NY i przywykłam ;-)
NY ma na pewno ciekawsze postacie, taka bardziej zgrana ekipę i czasem smiesznie bywa^^. Miami za to jest ciekawsze, biorąc pod uwage sprawy jakie sa tam pokazane...
No ale ostatnio oglądałam wiecej NY i przywykłam ;-)
Michael Scofield
u mnie jest tak ny, lv i na koncu miami. jakos nigdy mnie az tak bardzo nie zaciekawilo chociaz bardzo lubie Horacio czy jak to sie tam pisze xD
T-Bag
Pisze się Horatio 
a tak wogóle to musze w końcu zobaczyć Las Vegas ktoś wie gdzie leci?
a tak wogóle to musze w końcu zobaczyć Las Vegas ktoś wie gdzie leci?
Michael Scofield
a dziekuje xD
leci albo na 1 albo na 2 nie pamietam..
leci albo na 1 albo na 2 nie pamietam..
Michael Scofield
na tvp2 leciało kiedys, ale nie pamietam dokładnie w który dzien... gdzies koło 23 albo pozniej nawet
Michael Scofield
leci w poniedzialki o 22
Michael Scofield
o! ;-)
fajna dosc seria, z tym ze nie ogladałam tego zbyt regularnie i nie moge za bardzo ocenic...
fajna dosc seria, z tym ze nie ogladałam tego zbyt regularnie i nie moge za bardzo ocenic...
T-Bag
Na AXN też leci i to w niedziele o 22:00 to akurat 2 miami a potem Las Vegas 
AXN fajny kanał ale szkoda że nie ma Prison Breaka
AXN fajny kanał ale szkoda że nie ma Prison Breaka
Michael Scofield
nie mam AXN
a w czwartki jest taki boski maraton CSI...
Świeżak
Ja głosuje na Lv jak dla mnie najciekawsze
Michael Scofield
NY of kors ^^
Tweener
Ja głosowałem na Miami ;P
Michael Scofield
ja zagłosowałam na MIami bo najcześciej oglądam , na NY cięzko mi zawsze trafić , ale jak juz ogladam to mujsze przyznac że tez jest dobre 
Michael Scofield
Miami.Jonathan Togo i ta jego emo grzywka ehh xDxDxD
Michael Scofield
Stawiam na Las Vegas, może dlatego że najczęściej to oglądam. ogólnie lubię wszystkie CSI. Jeszcze NOWY YORK jest fajny. Ale jednak bardziej przekonuje mnie Las Vegas.
John Abruzzi
Oczywiście, że Nowy Jorki ^^ tylko tam można zobaczyć moją śliczną Stellę w akcji 
ale oglądam wszystkie serie
ale oglądam wszystkie serie
Świeżak
Ja oglądałem tylko kilka odcinków i nawet nie wiem która [Edycja?] to była. Ale serial fajny 
Ostatnio zmieniony 2008-02-18, 14:21 przez And, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
Kocham to że zawsze puszczaaja odcinki prami.. wczoraj seansik 2X Miami... uwielbiam ten serial
Michael Scofield
a na polsacie już nie ma NY. Skończyła sie seria i rozpaczam
Tweener
Ja głosuję na CSI Nowy York dlatego że oglądałem prawie wszystkie odcinki ,a chociaż Maiami też jest ciekawe z tym że nie oglądałem wszystkich.
Świeżak
Zaglosowalem na CSI MIAMI - co niedziele ogladam na polsacie. Fajny serial ale i atak Prison Break jest najlepszy 
Michael Scofield
ja korzystając z pobytu w domu i programu AXN obejrzałam wszystkie trzy CSI pod rząd i najbardziej podobał mi się New York^^ co prawda po jednym odcinku - ale wrażenia są takie, że NY bym chętnie oglądała dalej, a resztę to tak od niechcenia :]
John Abruzzi
ja w czwartek zrobiłam sobie maraton na AXN
21:00 NY
22:00 Miami
23:00- 2 odc. Vegas
1:00 Miami
a potem w pt na 8:00
21:00 NY
22:00 Miami
23:00- 2 odc. Vegas
1:00 Miami
a potem w pt na 8:00