Michael Scofield
Strajk amerykańskich scenarzystów skończył się 19 stycznia po dziesięciu tygodniach - podały internetowe serwisy dziennika "Times" i telewizji BBC. Stowarzyszenie Reżyserów Amerykańskich podpisało już porozumienie z producentami zapewniające m.in. większe dochody z dystrybucji w internecie i na DVD. O to walczyli także scenarzyści. Po odwołaniu ceremonii rozdania Złotych Globów, zamknięciu produkcji telewizyjnych show i stratach sięgających miliarda dolarów szefowie Writers Guild of America są gotowi do podpisania porozumienia.
źródło : Gazeta Wyborcza
źródło : Gazeta Wyborcza
Michael Scofield
no Nareszcie
.... w końcu się opamietali
teraz do dzieła , niech tworza dalesz odcinki PB
Michael Scofield
Super nareszcie koniec tego koszmaru, bo ileż można czekać aż sie pogodzą.
Michael Scofield
wreszcie!!!! i niech dzialają dalej...
Michael Scofield
Oj tak i mój 4 sezon CSI NY niech kręcą, ale to migiem.
Michael Scofield
no i moj też OO bo umre OO
Michael Scofield
Ty nie oglądasz, to co się rzucasz xD
Może sklecą jeszcze jakoś 4 Prisona xD
Może sklecą jeszcze jakoś 4 Prisona xD
Michael Scofield
ogladam wiec sie nie pusz tak?
Housea tez niech krecą!
Housea tez niech krecą!
Michael Scofield
*Zapowietrza się*ogladam wiec sie nie pusz tak?
Michael Scofield
oł je! xD w końcu no! może będzie jednak pełna trzecia seria Prisona 
Michael Scofield
Dla potwierdzenia znalazłam jeszcze takie informację:
"Michael Eisner, były szef Disney’a ujawnił na antenie CNBC: To koniec. Zawarli umowę, uścisnęli sobie dłonie przypieczętowując ją. Scenarzyści wrócą niedługo do pracy.
Inne informacje z USA, potwierdzają słowa pana Eisnera, ostatnie formalności zostaną dopełnione w sobotę. Warto jeszcze napomknąć, że losy seriali, chodzi nam tutaj najbardziej o PB, są jeszcze nieznane. Jednak i to niedługo powinno się wyjaśnić. Tymczasem czekamy na emisję dwóch ostatnich odcinków, które napisane zostały przed strajkiem."
"Michael Eisner, były szef Disney’a ujawnił na antenie CNBC: To koniec. Zawarli umowę, uścisnęli sobie dłonie przypieczętowując ją. Scenarzyści wrócą niedługo do pracy.
Inne informacje z USA, potwierdzają słowa pana Eisnera, ostatnie formalności zostaną dopełnione w sobotę. Warto jeszcze napomknąć, że losy seriali, chodzi nam tutaj najbardziej o PB, są jeszcze nieznane. Jednak i to niedługo powinno się wyjaśnić. Tymczasem czekamy na emisję dwóch ostatnich odcinków, które napisane zostały przed strajkiem."
Michael Scofield
nieposkromiona moja radość w tej chwili xD to teraz czekamy tylko na info co dalej z PB :]
Michael Scofield
oo tak .... chyba zwarjuje ze szczescia jak się okaze że zmontuja dalsze odcinki ...
ooo niech na ja tylko gdzies przeczytam jakas potwierdzoną info

Mahone
nalepsza wiadomość którą dziś usłyszałam
to teraz poproszę jeszcze jakieś potwierdzone info, że nakręcą 3sezon PB do 22 odcinka przynajmniej 
Lincoln Burrows
No ja też mam taką nadzieję ;] Żeby już zaczęli pisać scenariusze na kolejne odcinki ;p
Lincoln Burrows
no to niech szybciutko kręcą nam odcinki!!
Tweener
A czy coś źle przeczytałam czy teraz ten odcinek 12 ma być dwugodzinny?
Mahone
akurat w Tv teraz o tym materiał leci... ale o Pb nic nie mówią...
Michael Scofield
niech nie udzielają wywiadów tylko się za odcinki biorą. Nie chcę nawet słyszeć że 13 odcinków i BYE prison break.