Michael Scofield
Ok, mam nadzieję, że to nie jest zły pomysł ^^
Wzdychajcie do woli, o Willu, Majkielu, Surykatce (to tylko ja^^) i innych, o kim chcecie i ile chcecie ^^
Będzie mnie offtopu hahaha xD
Wzdychajcie do woli, o Willu, Majkielu, Surykatce (to tylko ja^^) i innych, o kim chcecie i ile chcecie ^^
Będzie mnie offtopu hahaha xD
Michael Scofield
ja tam wszędzie wzdycham, mogę i tu xD
ochhhh William William mniam mniam...
jaki Ty jesteś fajny.. xD
ochhhh William William mniam mniam...
Mahone
hmn... pytanie... czy mamy wzdychać tylko do tych z PB??? czy do innych też??;D
Michael Scofield
raczej dowolnie :]AutumnLeaf pisze:o kim chcecie i ile chcecie
o jeny William... *wzdycha*
Sara Tancredi
to ja sobie powzdycham do mojego sucre...
OOO Sucre Sucre jaki ty fajowski jesteś
OOO Sucre Sucre jaki ty fajowski jesteś
Michael Scofield
James...masz oczy jak krople porannej rosy
Mahone
hmn.... a ja sobie powzdycham do kolesia który kible w naszej szkole montuje 
jaki on ma zniewalający uśmiech... a jak pięknie mówi " smacznego "
ach, ty mój rycerzyku na kiblu
ah... 
jaki on ma zniewalający uśmiech... a jak pięknie mówi " smacznego "
ach, ty mój rycerzyku na kiblu
Michael Scofield
Michael...
Michael..
Michael.. <33333333
Michael..
Michael.. <33333333
Michael Scofield
aj William, William.. co ja z Tobą mam xD
Michael Scofield
cóż za wspanialy temat ...
achhh WilluŚ jaki ty masz boski uśmiech, zniewalający głos , wyczesaną w kosmos fryzurke i wogóle cały jesteś BOSKI *marzy* *rozpływa się *
achhh WilluŚ jaki ty masz boski uśmiech, zniewalający głos , wyczesaną w kosmos fryzurke i wogóle cały jesteś BOSKI *marzy* *rozpływa się *
Lincoln Burrows
Zdycham...
Sofia.... Sofia

Sofia.... Sofia
Michael Scofield
wylewne to to zbytnio nie było ;-P ale kazdy ma prawo do wzdychania po swojemuNeroNS pisze:Zdycham...
Sofia.... Sofia
William ... *marzy* *śni* *w błogostanie*
Tweener
Michael... ach ten jego słodki uśmiech... łoł te sojrzenia... ta tajemniczość... ach ta jego dobroć... *rozpływa się jak karmelek* on jest cudowny...
Michael Scofield
a ja znów patrze na zdjęcia Willa..i co... zgadliście dostałam mega slinotoku.. boshe w tym wieku on jest mega bosko sexowny , nie moge oderwac od niego oczu. kiedyś zbiore kase i się chyba wybiore do niego -potem mnie pewnie zamkną w psychatryku, ale i tak bedzie wartko 
Michael Scofield
hahahahaha... jadę z Tobą Patus!! xD rzucimy się na niego i potem nas zgarną służby ratownicze! xD ale będzie warto, tak jak mówisz!
chryste jaką ty masz sygne
ślinię się, ślinię się.. ooooooo jak się słinięęęę...xxD
chryste jaką ty masz sygne
ślinię się, ślinię się.. ooooooo jak się słinięęęę...xxD
Michael Scofield
dziękowac... no w końcu ...znalazałm taką... która oddaje całkowice boskośc Boskiego.
łooochhh jakby tak na mnie spojrzał to bym chyba padła na miejscu
łooochhh jakby tak na mnie spojrzał to bym chyba padła na miejscu
Michael Scofield
ale pomyśl - później by Cię podnosił xDpatus1905 pisze:bym chyba padła na miejscu
nie mogę oddychać jak na nią patrze
Mahone
ja powzdycham do.... Mutragha.... Olivera....Froda ...Cedricka i wszystkich innych fajnych kolesi, którzy niestety nie są realni... 
ach...
och...
ech...
ach...
och...
ech...
Michael Scofield
jakby on mnie cucił.. to o mamoagulec pisze:później by Cię podnosił xD
Michael Scofield
hahaha.. to patus mam plan:
jak już uzbieramy kase i pojedziemy, to pierwsze co jak go zobaczymy to padniemy na glebę xD i tak będziemy se padać aż nam się znudzi.. w co wątpię
jak już uzbieramy kase i pojedziemy, to pierwsze co jak go zobaczymy to padniemy na glebę xD i tak będziemy se padać aż nam się znudzi.. w co wątpię
Michael Scofield
ooo tak.... ja nie wiem co bym zrobiła...
, pewnie by pomyslał: kolejne napalone wariatki xD ale co tam - żeby go tylko dotknac ahh 
Michael Scofield
a tak swoją drogą to ja bym chyba naprawdę zemdlała..
to ja jeszcze se troche powzdycham i ide.. teraz muszę się skupić na pracy - co będzie baaaaaardzo trudne - i coś zaprojektować.. chyba wyjdą mi same budynki w kształcie serduszka xD
ooooo sygno patus..! wyjdź z monitoooora..! o sygno patus..! wyjdź z m...
to ja jeszcze se troche powzdycham i ide.. teraz muszę się skupić na pracy - co będzie baaaaaardzo trudne - i coś zaprojektować.. chyba wyjdą mi same budynki w kształcie serduszka xD
ooooo sygno patus..! wyjdź z monitoooora..! o sygno patus..! wyjdź z m...
Sara Tancredi
a ja powzdycham sobie do mojego kochanego Henryego...ah ten jego zniewalający uśmiech...inteligencja....spryt...świetne zagrania,podania i gole....ahhhh
Michael Scofield
Ohh...Lincoln, jest taki męski i kochamy...
Co ja robie, pierwszy raz o tym pisze na forum ale według mnie Lincoln jest bardzo sexowny. Chyba jestem w mniejszości....
Co ja robie, pierwszy raz o tym pisze na forum ale według mnie Lincoln jest bardzo sexowny. Chyba jestem w mniejszości....
Michael Scofield
mmm...to teraz ja sobie trochę powzdycham, ale jak mnie ktoś zjedzie za obiekt westchnień, too... to nie wiem, każe zbierać papierki w parku xD
oczywiście moja wiewiórko- surykatka z cudownycm akcentem ze Staten Island, mógłby tak mówić cały czas, a nie tylko w CSI ^^
oczywiście moja wiewiórko- surykatka z cudownycm akcentem ze Staten Island, mógłby tak mówić cały czas, a nie tylko w CSI ^^